- 14 Mart 2021
- 8.613
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.021
Bizim morfoloji 0 ileri hız 0 dı sperm sayımızda düşüktü.Gerçekten mi çok garip ya böyle çok fazla olan var vücut kendini hazırlıyor sanırım işte
Pro üye olmuş…Kiz nasıl ve ya neden kırmızı olunuyoTiniminimavihanim
50 tl karşılığında olunuyor genellıke pro üye kuzumm aynı zamanda burslu öğrencilere bağışlanıyorKiz nasıl ve ya neden kırmızı olunuyoTiniminimavihanim
50 tl verince oluyormussun kuzu. Ben de meraktan arastirdigimda bu paranin ogrencilere burs icin aktarildigini ogrenince olmaya net karar verdim…Kiz nasıl ve ya neden kırmızı olunuyoTiniminimavihanim
İnşallah kucağınıza da alırsınızBizim morfoloji 0 ileri hız 0 dı sperm sayımızda düşüktü.
Görüştüğüm doktorlar beklemesinler hemen tüp bebek dediler.
Benim yaşım 32 olunca beklemek istemedik…
Ben Allah ın hikmeti mücizesi olarak görüyorum..
Burada bizim gibi tüp bebeğe geçmiş herkes…
50 tl karşılığında olunuyor genellıke pro üye kuzumm aynı zamanda burslu öğrencilere bağışlanıyor
Tabi bazen site yönetimi tarafından hediye filanda ediliyor ama biraz zor
50 tl verince oluyormussun kuzu. Ben de meraktan arastirdigimda bu paranin ogrencilere burs icin aktarildigini ogrenince olmaya net karar verdim…
Anladim canlarimPro üye olmuş…
Bu ay ben pek günlerine uyamadım ama regl olana kadar mfk günlerine devam demişti asistanı..
Promen prowomen aldım bakalım onları içerim artık insallah faydalı olur canim=)Bu ay ben pek günlerine uyamadım ama regl olana kadar mfk günlerine devam demişti asistanı..Hali
İstersen vitaminlerle de destekle.. Sanki ben faydasını hissetmeye başladım gibi, psikolojik değilse eğer
Evet canim benim cok net hissediyorum.. minik bir bebito suandaoyy sen baya 26 haftalık olmuşsun yahuusen artık bebişin hareketlerini filan herşeyi hissediyorsundur
ay darısı başıma inşallah çok hoşuma gidiyor böyle ilerlemiş haftaları görünce. gebelik haberini verdiğin günü çok net hatırlıyorum :)
iyiyim ben de kuzum çok şükür, daha yolun çok başındayım inşallah sizlerinki gibi sağlıkla ilerlerim
Olur tabiki de inşallah canım prowomen ı da kullanan çokPromen prowomen aldım bakalım onları içerim artık insallah faydalı olur canim=)
Nasıll olunuyor kırmızııı
Şimdi okudumm.. Çok iyimiş, öğrenci olmak zor bu devirde valla50 tl karşılığında olunuyor genellıke pro üye kuzumm aynı zamanda burslu öğrencilere bağışlanıyor
Tabi bazen site yönetimi tarafından hediye filanda ediliyor ama biraz zor
Ver parayi al karayiNasıll olunuyor kırmızıııben de istiyorummm
Ahahhaha aynenVer parayi al karayi
Cok tatli bir uygulama aslinda, o paralarla burs veriyorlarmisAhahhaha aynenibana atmalıksa göndercem hemen, bi araştırayım
Ahahhaha aynenibana atmalıksa göndercem hemen, bi araştırayım
PaylasabilmisimPopüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?
PRO üyelik zorunlu değildir..... Avantajları ; Forumda gizli olarak dolaşabilirler, Mesajlar arası bekleme yapmazlar, Özel mesajda konferans yapma hakları vardır, Üyelik iptali yapan son 3 ay içinde giriş yapmamış üye pro üyelik hakkını kaybeder. 100 ceza puanını dolduran üyeliklerin aynı...www.kadinlarkulubu.com
Basligi paylasamadim ama yukardaki linkten bakabilirsin; aynen iban ile oluyor
Bize 10 yurooPaylasabilmisim
Siz Avrupalilar zenginsiniz kizimBize 10 yuroo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?