- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.867
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.001
InsAllah canim vala 2 gundur cok kotuyum ise gitmem gerek karantina bitiyo test yaptirim dedim nolur nolmaz insanlarin gunahina girmeyelim ayni ortamda anında bulaşıyor yeni varyantNegatif çıkar inşallah balımmmm
Sağol canım çatladıysa bekleyeyimYumurta catlamistir ama tekrar yumurtlama ihtimaline karşın çalışmalara devam bence
Bu test işleri benim de kafamı karıştırıyor, bende senin gibi emin olamıyorumSelam canim, siliklesince catlamis oluyor diye biliyorum buralarda okuduklarimdan, ama bir suru yerden arastirdim, yani bilimsel hicbir platformda denk gelmedim bu bilgiye. Bilimsel platformlarda soylenen/yazan tek sey, piki gordukten 24-36 saat icerisinde yumurtanin catlayacagi. Zaten bu testler vucutta yukselen LH hormonunu olcuyor, LH yukseldikten belli sure sonra da iste yumurta catliyor, ama siliklesince illa yumurta catlamis oluyor mu ben bir turlu emin olamiyorum :)
Eger imkaniniz varsa siz bu aksami da degerlendirin, guclendirilmis destek olur
Hadi bakalım hayırlısı artıkYumurta çatlamış görünüyor.. Bekleme moduna geçebilsin
Zaman neyi gösterir bilmiyorum ama bu konuyu acmayi dahi düşünmüyorum artık..Evet hepimiz bir çok şey yaşıyoruz burası dağın görünen kısmı sadece.. İçlerimizde fırtınal kopuyor.. Ama öncelikle psikolojik olarak mı güçlenseniz, eşinizle bu durumu konuşup görev haline getirmeden sadece düzenli birlikletikler olsa..tabi yine siz bilirsiniz. Ara ara insan aşırı psikolojik çöküntülerde oluyor ama geçicek inşallah
kac yasındasınız ?Kızlar amh 0.79 çok mu kötü?
Ben 32 yaşına girdim yenikac yasındasınız ?
normalde 1-3 arası olmalı ama 0,5 ıle bıle normal yolla hamıle kalanlar var umut herzaman var
Insallah aman martta tupe gitcem ya napimkac yasındasınız ?
normalde 1-3 arası olmalı ama 0,5 ıle bıle normal yolla hamıle kalanlar var umut herzaman var
aynen kuzum, en guzelı hıc sıkma canınıInsallah aman martta tupe gitcem ya napim
Sence xok mu kötü sanırım sinirdaaynen kuzum, en guzelı hıc sıkma canını
Kuzu tüp bebek için direk rapor alınabilecek bir değer olmuş.. Hiç aşılama ile çabalama…Kızlar amh 0.79 çok mu kötü?
Rahim filmi regl olduktan ve bittikten sonra cekiliyor. Periyodun 7-10. Gunleri arasinda cektirebilirsin.Teşekkürler cvp verdiğiniz için Rahim filmi için kaçıncı günü kadar bekleyeyim peki?
Canim rapor uzun sürmez miKuzu tüp bebek için direk rapor alınabilecek bir değer olmuş.. Hiç aşılama ile çabalama…
Yumurtaların kalitesizleşmeye başlamış olabilir..
Değerin kesinlikle kötü değil ama bundan sonra riske atılıp doktor eline bırakılacak bi değer değil
çok kotu degıl 0,05 bıle gordum ve normal yolla gebe kalanları okudum canım, tüp bebekte zaten direk yumurta ıle sperm dışarıda dölleniyorSence xok mu kötü sanırım sinirda
Tüp bebeğe geçene kadar omegapa diye bir takviye var. Omega-3 ve koenzim var… Yumurta kalitesi için kullanılıyor.. Onu kullan. Bende tüp bebekte kullandım.. Yumurtalarım %80 kaliteli çıktı.. %75 de başarı sağladık.Insallah aman martta tupe gitcem ya napim
Yok sana direk çıkıyor.. İşlemleri başlat ancak martta başlarsın zatenCanim rapor uzun sürmez mi
Evet insallah olur 1 seneyi geçti simdiçok kotu degıl 0,05 bıle gordum ve normal yolla gebe kalanları okudum canım, tüp bebekte zaten direk yumurta ıle sperm dışarıda dölleniyor
Aa tamam canım bir danisayimYok sana direk çıkıyor.. İşlemleri başlat ancak martta başlarsın zaten
Sanırım adet olmazsam yapışıklık olup olmadığını öğrenmek adına öyle yazdıRahim filmi regl olduktan ve bittikten sonra cekiliyor. Periyodun 7-10. Gunleri arasinda cektirebilirsin.
Sasacim benim de yas 36. Amh 1.5 civarinda su an ama, ben fena bir sigara icicisiydim, 6 hafta once biraktim. O yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin simdi ben de baya cabaliyorum. Omega-3 ve coenzym q10 kullaniyorum. Baska neler alinmali?Tüp bebeğe geçene kadar omegapa diye bir takviye var. Omega-3 ve koenzim var… Yumurta kalitesi için kullanılıyor.. Onu kullan. Bende tüp bebekte kullandım.. Yumurtalarım %80 kaliteli çıktı.. %75 de başarı sağladık.
Senin bundan sonra olayın yumurta kalitesini arttırman..
Sabah düşük amh larda tüp bebeğe baktım. Hep tek yumurta ile gebelik elde edilen var.. Hiç endişe yapacağın bir durum yok..
Adet olsan da yapisiklik olabilir :) o yuzden adet olursan da cektir bence. Kurtajdan sonra oneriliyor cunku. Yani zaten hsg icin bu zamanlamalarin onerilmesinin sebebi aslinda gebelik olmadigindan emin olunmak istenmesi - o yuzden normal periyod icinde yumurtlamadan once yapilmasi oneriliyor. Senin durumunda belki simdi de yapilabilir ama mutlaka doktoruna danis bence.Sanırım adet olmazsam yapışıklık olup olmadığını öğrenmek adına öyle yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?