- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #2.901
Şuan kap bi mantıklı geldi sankiHemen barış sonra ilişkiden sonra geri küs yada bı kap ver al suna şey yap de enjekte et canım boylelikle barışmamis olursun
Sen dene banada yol göster ahahahŞuan kap bi mantıklı geldi sanki
Ben yaptırdımArkadaşlar herkese merhaba. Güzel haberlerle dolu bir gün olsun
Daha önce Genetik test yaptırdınız mı? Yaptıran tanıdığınız vs. var mı?
Senin 8 gün sonra gelmiş benim 70 gün sonraSelizay kuzucumm soğan kürü sonrası 8 gün gecikmeli regl geldii burdan bir daha küre bulaşmama kararı aldım buda yazılı belgesidir. kendime hatırlatmak amacıyla yazdım.Yarınlar daha güzel umutlu olacak inanıyorum Şubatlar bizimdir
Canım benim günaydınSenin 8 gün sonra gelmiş benim 70 gün sonrakür denilince aninda uzaklasiyorum o ortamdan
Sana bakmaya geldim ama henüz transfer olmamıssın. Güzel haberlerini bekliyorummm.Yarın muayne var.. Haftaya Perşembe-cuma transfer olacakmış.. Normalde herkes 5.gün pozitif ise görüyordu… Bende çatlatma iğnesi olacak.. Bakalım ilk defa bende çiGi ne zaman silinecek diye takip edeceğim
Her gittiğimde öteliyor.. Bugünde Cumartesi dediSana bakmaya geldim ama henüz transfer olmamıssın. Güzel haberlerini bekliyorummm.
Ayyy hadi geçmiş olsun kazasız belasız geçti gitti hahaSelizay kuzucumm soğan kürü sonrası 8 gün gecikmeli regl geldii burdan bir daha küre bulaşmama kararı aldım buda yazılı belgesidir. kendime hatırlatmak amacıyla yazdım.Yarınlar daha güzel umutlu olacak inanıyorum Şubatlar bizimdir
Oo hormon kokteyliHer gittiğimde öteliyor.. Bugünde Cumartesi dedi
Bir sürü ilaç verdi. Valla bu kadar ilaç ile o bebek tutunmalı yani
Ovitrelle, Duphaston, progestan fitil, prednol, biteral, prolutex iğne..
Yani bu kadar progestron beni bile uçurur..
İnş bu soguk havalarda ateş basması yaşarımda biraz ısınırım
Onla ilgili bilgim yok canim ben medikalparka gitmeyi düşünüyorum orası kendi cikartiyormus raporu benim amh düşük olduğu için geçenlerde ege de biri vardı başka hastane için rapor istiyorum demisti ama nasil protokol işlendi bilmiyorum inanki canim ama bahçeci yada medikalpark raporları kendi çıkartıyor diye duydum bi kaç kişiden başka özellerde de bu uygulama vardır onlara sormak lazimlazimMaviesra kuzum sen tüp bebek raporu çıkarıp özele geçmek istesen nasıl bi yol izleyecektin extra bi test felan yapılacakmıydı bn bu aşılamadan hemen sonra tüp bebek istyrm ya geçen sordum herhangi bişey istemyrz dedi hastane tabi devlet şuan gittiğim yer bu da tutmazsa direk tüpe geçicez dedi
Kız nasıl gidiyo hamilelik oh oh 8 haftalik olmuş bile nasıl hızlı geciyo zamanOo hormon kokteylisizde sorun yoktu dimi ? Tutmama ihtimali yok bence. Tek embriyo ile mi olacak ?
Hemde nasıl koktwylOo hormon kokteylisizde sorun yoktu dimi ? Tutmama ihtimali yok bence. Tek embriyo ile mi olacak ?
Çok tuhaf tüp bebek grubunda bi arkadaşta öyle bişeyler dedi çok şaşırdım Bnde o kadar özele gittim kimse rapordan bahsetmedi şaşkınımOnla ilgili bilgim yok canim ben medikalparka gitmeyi düşünüyorum orası kendi cikartiyormus raporu benim amh düşük olduğu için geçenlerde ege de biri vardı başka hastane için rapor istiyorum demisti ama nasil protokol işlendi bilmiyorum inanki canim ama bahçeci yada medikalpark raporları kendi çıkartıyor diye duydum bi kaç kişiden başka özellerde de bu uygulama vardır onlara sormak lazimlazim
Amh veya sperm olunca özellerde anlaşmalı olanlar kendileri çıkarabiliyor.Yani direk tüp bebek izmi alanlarda..Çok tuhaf tüp bebek grubunda bi arkadaşta öyle bişeyler dedi çok şaşırdım Bnde o kadar özele gittim kimse rapordan bahsetmedi şaşkınım
Bazı hastaneler anlaşmalı oluyo canim izmirde medikalpark mesela kendisi rapor çıkartıyor şartlar uyarsa valla bu gidişle ben oraya gidicem de bakalim bi sagliklanalim hastalık mahfetti eşimiÇok tuhaf tüp bebek grubunda bi arkadaşta öyle bişeyler dedi çok şaşırdım Bnde o kadar özele gittim kimse rapordan bahsetmedi şaşkınım
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah bi an önce iyileşir eşin sanırım bizim şartlarımıza uygun olmadığı İçin kimse bişey demedi şimdiye kadarBazı hastaneler anlaşmalı oluyo canim izmirde medikalpark mesela kendisi rapor çıkartıyor şartlar uyarsa valla bu gidişle ben oraya gidicem de bakalim bi sagliklanalim hastalık mahfetti eşimi
Hala kötü mü kuzumBazı hastaneler anlaşmalı oluyo canim izmirde medikalpark mesela kendisi rapor çıkartıyor şartlar uyarsa valla bu gidişle ben oraya gidicem de bakalim bi sagliklanalim hastalık mahfetti eşimi
Şimdi fark ettim kuzum bi kaç yerde okudum bu şartlara biz uymuyoruz mecbur devletten çıkartcm raporuAmh veya sperm olunca özellerde anlaşmalı olanlar kendileri çıkarabiliyor.Yani direk tüp bebek izmi alanlarda..
Aşılama olduğunda ne oluyor bende bilmiyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?