Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamveben-Mavi kuzum transfer gerçekleşmiş sanırım hadi hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebiskonn annesine
Canimmm çok ederim
Evet minigi aldım sabah çok güzel geçti şükür Allah'a..
Bundan sonrası on gun sonra pozitif haberleri olsun inşallah
Amin Kuzummm Allah razı olsun çok sağol

Canimmm çok ederim
Yıla çok bereketli başladık. Hadi seninde güzel haberlerin gelir inşallah. Allah gönlüne göre nasip etsin

Canimmm çok ederim
Hadi hayırlısı olsun kuzum inşaAllah pozitif haberlerini verirsin bizlere test günün ne zaman 12 gün sonra mı? Kaçıncı gün embriyosu oldu?

Kızlar merhaba,
Doktorun verdiği tarih ve saatlere göre ilk değerlendirmemizi kavga ede ede yaptık. Zorunlu olduğu için ikimizde gerildik. Geç boşalma yaşadık çok zorlandık ikimizde. Neyse yarın 16.00 da catlatma iğnesi olacağım. Doktor 12. Saate verdi degerlendirmeyi sonra gün aşırı sabah 4 5 arasi verdi. Aklıma geldi şimdi 36. Saat birsey yazmamış ben eşime 36. Saatte değerlendirelim dedim. Böyle olunca sali çarşamba perşembe ctesi olmuş oluyor sadece cuma boş oluyor.pespese sperm sayı ve kalitesini olumsuz etkilemesindende korkuyorum ama 36. Saat vermemesi garibime gitti. Çarşamba vermemiş 36. Saat carsambayi ben kattım. Ne dersiniz yorum yapar mısınız katauim mi bence kalmalıyım. 3 yumurtam oluşmuş sol 16 mm sağ 14 mm 10 mm. Sabahtan beri solum ağrıyor. İlişki sonrası 5 dk soluma yattım ayaklarimi uzatarak. Dışarı akma olmamisti ama ayağa kalktigimda maalesef dışarı akma oldu. Bu normal mi

Kızlar bir de 26 ocak hem benim doğum günüm bebisim o gün tutunur bana inşallah diyordum ama kandilmis. Annanem evlenirken bana hep kandil günleri sakın birlikte olmayın çocuğunuz Allah korusun sorunlu olur diye söylemisti. Ama doktor 26 ocak sabahına değerlendirme yazdı. Internette de araştırdım kandil günü evli çiftlerin beraber olmasında sakınca yok demiş Nihat hatiploglu. Bu biraz içimi rahatlattı sizin düşünceniz nedir bu konuda. Sabahını degerlendirecegim doktorum öyle söyledi internette de annanemin dediği gibi birsey yazmiyor

Değerlendirme günleri ile ilgili bişey diyemeyeceğim ama kandil günleri birlikte olunmaz diye bişey duymadım .
Dini gorevlerinizi yaptıktan sonra neden olmasın
Allah eşleri bir birine helal kılmış . Sadece adet günleri ni haram kılmış .ben öyle bişey duymadım .
Peş peşe değerlendirmek sperm sorunu varsa düşürebilir

Sperm sorunu var ne yapsam Dr a sorsam mi ben mi yanlış biliyorum ovitrella iğne sonrası 36. Saat değerlendirme olması gerekmiyor mu canım yazmamış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…