- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.521
Kuzum ben kalp sesini duyalım öyle atalım demiştiim. Canınız sağolsun dur atıyorumCano
Listeye niye tarih atmiyorsun kizz
Biz kötüyü düşünmüyoruzKuzum ben kalp sesini duyalım öyle atalım demiştiim. Canınız sağolsun dur atıyorum
Kuzummm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Sağlıkla kucağına al canımGünaydın kızlar sonucum çıktı
1336 çıktı
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahKuzummm çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah canımSağlıkla kucağına al canım
Canimmm çok ederimPapatyamveben-Mavi kuzum transfer gerçekleşmiş sanırım hadi hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebiskonn annesine
Yıla çok bereketli başladık. Hadi seninde güzel haberlerin gelir inşallah. Allah gönlüne göre nasip etsinCanimmm çok ederim
Evet minigi aldım sabah çok güzel geçti şükür Allah'a..
Bundan sonrası on gun sonra pozitif haberleri olsun inşallah
Amin Kuzummm Allah razı olsunçok sağol
Evettt dimi güzel haberler peşi sıra geliyorYıla çok bereketli başladık. Hadi seninde güzel haberlerin gelir inşallah. Allah gönlüne göre nasip etsin
Ben böylw güzel haberler gördükçe sabırsızlanıyorum vallaEvettt dimi güzel haberler peşi sıra geliyor
Darısı bizlere olsun,aminnnn canım
Evettt heyecanlı zamanlarBen böylw güzel haberler gördükçe sabırsızlanıyorum valla
Hadi hayırlısı olsun kuzum inşaAllah pozitif haberlerini verirsin bizlereCanimmm çok ederim
Evet minigi aldım sabah çok güzel geçti şükür Allah'a..
Bundan sonrası on gun sonra pozitif haberleri olsun inşallah
Amin Kuzummm Allah razı olsunçok sağol
Amin canım benimmmHadi hayırlısı olsun kuzum inşaAllah pozitif haberlerini verirsin bizleretest günün ne zaman 12 gün sonra mı? Kaçıncı gün embriyosu oldu?
Değerlendirme günleri ile ilgili bişey diyemeyeceğim ama kandil günleri birlikte olunmaz diye bişey duymadım .Kızlar bir de 26 ocak hem benim doğum günüm bebisim o gün tutunur bana inşallahdiyordum ama kandilmis. Annanem evlenirken bana hep kandil günleri sakın birlikte olmayın çocuğunuz Allah korusun sorunlu olur diye söylemisti. Ama doktor 26 ocak sabahına değerlendirme yazdı. Internette de araştırdım kandil günü evli çiftlerin beraber olmasında sakınca yok demiş Nihat hatiploglu. Bu biraz içimi rahatlattı sizin düşünceniz nedir bu konuda. Sabahını degerlendirecegim doktorum öyle söyledi internette de annanemin dediği gibi birsey yazmiyor
Sperm sorunu var ne yapsam Dr a sorsam mi ben mi yanlış biliyorum ovitrella iğne sonrası 36. Saat değerlendirme olması gerekmiyor mu canım yazmamış banaDeğerlendirme günleri ile ilgili bişey diyemeyeceğim ama kandil günleri birlikte olunmaz diye bişey duymadım .
Dini gorevlerinizi yaptıktan sonra neden olmasın
Allah eşleri bir birine helal kılmış . Sadece adet günleri ni haram kılmış .ben öyle bişey duymadım .
Peş peşe değerlendirmek sperm sorunu varsa düşürebilir
Çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra birliktelik olur evt orası doğruSperm sorunu var ne yapsam Dr a sorsam mi ben mi yanlış biliyorum ovitrella iğne sonrası 36. Saat değerlendirme olması gerekmiyor mu canım yazmamış bana