- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.301
Insallah canım umudumuz o yonde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım umudumuz o yonde
Yani haklisin anacim ama yapacak bisi yok, baharatlar kritik. Valla ben bi de ilk basta anlamamistim baharatta da olduklarini, zaten kucucuk seyler; kekik mekik muhtemelen bocekli yedik birkac bisiPirinç galeta vs çabuk bozulan şeyleri koyuyorum ama, dolaba da hangisini sığdırayım anacım
Proteini o döenm başka kaynaktan almışsınızYani haklisin anacim ama yapacak bisi yok, baharatlar kritik. Valla ben bi de ilk basta anlamamistim baharatta da olduklarini, zaten kucucuk seyler; kekik mekik muhtemelen bocekli yedik birkac bisi
Off offf ona gelene kadar bissürü ihtiyaç var. İflaaaaaaaaaaaas kış geliyor balkonu kiler gibi kullanıyorum kışın sorun olmuyor. Birdahaki yaz belki büro tipi bir dolap alır bunun için kullanırımProteini o döenm başka kaynaktan almışsınız
Arkadaşta ailesinin gönderdikleri için 2. bi buzdolabı almış. Selizay aklında olsun. İkinci el enerji seviyesi düşük bi buzdolabı düşünebilirisn.
Şeffaf uzayan akıntı değerlendirdim ikisinide umarım denk getirmişimdirAkıntın nasıl? 2 kere yumurtlama oluyor olabilir. Akıpına bırak ikisini de değerlendir işte
kız o üstten ultrasonda görebilsinler diye, genç kızlara da öyle bakıyorlar ama neden olmasın, onu da deneriz anacım sen yeterki bize yeni fikirlerle gelKızlar selammmmmm benim fikrim geldiii şimdi aşılamada tüp bebekte işlem sırasında hafif idrara sıkışık olmamız isteniyo ya bundan sonra ilişki öncesi biraz çişiniz olsun belki işe yarar
Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inşYani ben bir ay ara ile iki kutu bitirdim bana faydası hakkında somut bir şey diyemem eşim de kullandı toplamda iki paket benim amh problemim ya da hormonal bir problemim görünmüyordu faydası ne oldu
15. Ayda doğal gebe kaldım ben gebe kaldığım ay hiç bir şey kullanmıyordum ama bu vitaminlerin ilk aydan faydası olacağını düşünmüyorum tabi.
İçeriği sağlıklı yaşam için de güzel bir vitamin
Kız yanlışlıkla işeme adama bir daha deneme olmaz valla ahahaKızlar selammmmmm benim fikrim geldiii şimdi aşılamada tüp bebekte işlem sırasında hafif idrara sıkışık olmamız isteniyo ya bundan sonra ilişki öncesi biraz çişiniz olsun belki işe yarar
Kız şu aleve gittin mi sen? İnstagramda baya bilgiç bilgiç konuşuyorTest yaptım bembeyaz 2 3 günü var gelir=/
Kuzu senin ikinci deneme ne zaman sürecin nasıl şimdikız o üstten ultrasonda görebilsinler diye, genç kızlara da öyle bakıyorlar ama neden olmasın, onu da deneriz anacım sen yeterki bize yeni fikirlerle gel
Hhahahahha dur bu olmadı daha iyi fikirle gelicemkız o üstten ultrasonda görebilsinler diye, genç kızlara da öyle bakıyorlar ama neden olmasın, onu da deneriz anacım sen yeterki bize yeni fikirlerle gel
Hahhaha selizz ölücemmm yok kız işeyecek kadar yoktuKız yanlışlıkla işeme adama bir daha deneme olmaz valla ahaha
Benim hep çişim geliyor ilişkide adamı bırakıp tuvalete gidiyorum bütün büyü bozuluyor. Ama gitmezsem yapacak gibi hissediyorum rezalet ayHahhaha selizz ölücemmm yok kız işeyecek kadar yoktu
Şeffafı kaçırmamak gerekŞeffaf uzayan akıntı değerlendirdim ikisinide umarım denk getirmişimdir
Kuzu o ultrasonda rahimi görmek için…Kızlar selammmmmm benim fikrim geldiii şimdi aşılamada tüp bebekte işlem sırasında hafif idrara sıkışık olmamız isteniyo ya bundan sonra ilişki öncesi biraz çişiniz olsun belki işe yarar
Yok ben ankaraya gidicem ya buralarda yapmicamKız şu aleve gittin mi sen? İnstagramda baya bilgiç bilgiç konuşuyor
Ayyy erteledim bir sürü ama sanırım yumurtalarım bitmeden denemem lazım şimdi regliyim, bir sonraki regl ile başlayacağım yani 25 gün sonra falan.. uzun süreç olacak bu sefer, ocağımıza incir ağacı dikecek ama olsunKuzu senin ikinci deneme ne zaman sürecin nasıl şimdi