Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pirinç galeta vs çabuk bozulan şeyleri koyuyorum ama, dolaba da hangisini sığdırayım anacım
Yani haklisin anacim ama yapacak bisi yok, baharatlar kritik. Valla ben bi de ilk basta anlamamistim baharatta da olduklarini, zaten kucucuk seyler; kekik mekik muhtemelen bocekli yedik birkac bisi 🤢

Yani haklisin anacim ama yapacak bisi yok, baharatlar kritik. Valla ben bi de ilk basta anlamamistim baharatta da olduklarini, zaten kucucuk seyler; kekik mekik muhtemelen bocekli yedik birkac bisi 🤢
Proteini o döenm başka kaynaktan almışsınız :KK70:
Arkadaşta ailesinin gönderdikleri için 2. bi buzdolabı almış. Selizay Selizay aklında olsun. İkinci el enerji seviyesi düşük bi buzdolabı düşünebilirisn.

Proteini o döenm başka kaynaktan almışsınız :KK70:
Arkadaşta ailesinin gönderdikleri için 2. bi buzdolabı almış. Selizay Selizay aklında olsun. İkinci el enerji seviyesi düşük bi buzdolabı düşünebilirisn.
Off offf ona gelene kadar bissürü ihtiyaç var. İflaaaaaaaaaaaas 😂 kış geliyor balkonu kiler gibi kullanıyorum kışın sorun olmuyor. Birdahaki yaz belki büro tipi bir dolap alır bunun için kullanırım

Kızlar selammmmmm benim fikrim geldiii 🤓 şimdi aşılamada tüp bebekte işlem sırasında hafif idrara sıkışık olmamız isteniyo ya bundan sonra ilişki öncesi biraz çişiniz olsun belki işe yarar 😞
🤣🤣🤣 kız o üstten ultrasonda görebilsinler diye, genç kızlara da öyle bakıyorlar 😜😜 ama neden olmasın, onu da deneriz anacım sen yeterki bize yeni fikirlerle gel 🙃

Yani ben bir ay ara ile iki kutu bitirdim bana faydası hakkında somut bir şey diyemem eşim de kullandı toplamda iki paket benim amh problemim ya da hormonal bir problemim görünmüyordu faydası ne oldu 🤷‍♀️
15. Ayda doğal gebe kaldım ben gebe kaldığım ay hiç bir şey kullanmıyordum ama bu vitaminlerin ilk aydan faydası olacağını düşünmüyorum tabi.

İçeriği sağlıklı yaşam için de güzel bir vitamin
Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş🤲

Bende rezrrv azlığı var, kardeş düşünüyoruz inş nasip olur yine.

Bu ay pikten bir kaç gün sonra adet oncesi kasık ağrısı başladı, seninde benzer miydi?
Yumurtlama haftamda oldukça ağrılı geçti.

Kızlar selammmmmm benim fikrim geldiii 🤓 şimdi aşılamada tüp bebekte işlem sırasında hafif idrara sıkışık olmamız isteniyo ya bundan sonra ilişki öncesi biraz çişiniz olsun belki işe yarar 😞
Kuzu o ultrasonda rahimi görmek için…
Sonra adamın üstüne şey yapmayalım😂

X