- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.581
Anam anam sabahın köründe iş var oluyorum agridan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kuzum geçmiş olsun, bir ağrı kesici mi içsen?Anam anam sabahın köründe iş var oluyorum agridan
Beni de al, beni de beni deCanım benim, seni de yanımda götürmek istiyorum tez vakitte inşallah. Dualarımdasın sen de benim Her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Hepimiz için güzellikler getirsin bu yol
Hepimiz bir bir dökülüyordukBende regl oldum kizlar önümüzdeki maçlara bakacaz artık
Kan pıhtılaşmanız var mı?? Gebelıjte prednol, dekort vs kullandınız mı? Cd56 ya bakıldı mı ? Lupus antıagulan vs? Yada anti tpo??? Serklaj atıldıktan sonra dusenlı takip yapıldımı mesela? Bunlar çok önemli.Selamın aleyküm kızlar hayırlı olsun yeni yilimiz sevgi sağlık mutluluk ile herkesin istediği gibi sağlıklı bir yıl geçirelim bende bebek istiyorum olursa kizlar kayıpların var 2 erken doğum +4 düşük ama hiç evladım yok nasip her şeyi denedik Dr uzman prof üni serkilaj ki rahim ağzı yetmezliği tanısı olmadan hemde hiç bir problem olmamasına rağmen nasip olmadı bu arada bende ve eşimde problem yok dorktorlara göre ama hep düşük oluyor hepimiz için hayırlı olsun banada dua edin lütfen ama umutluyum umudumu hiç bir zaman kaybetmeden tekrar deniyorum inanıyorum olacak
Düşüklerden sonra hısteroskopı yapıldımı rahım fılmj cekıldı mi??Kan pıhtılaşmanız var mı?? Gebelıjte prednol, dekort vs kullandınız mı? Cd56 ya bakıldı mı ? Lupus antıagulan vs? Yada anti tpo??? Serklaj atıldıktan sonra dusenlı takip yapıldımı mesela? Bunlar çok önemli.
Selizay keşke her birimiz düşündüğümüz ilk aydan alabilsek güzel haberiBeni de al, beni de beni de
Hepimiz bir bir dökülüyorduk
Kuzucummm mükemmelll çokk çok sevindim hayırla sağlıkla ilerlesin bizlere de nasipp olsunnn çokk çok dua etOldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız
Bakalım bugün pik olacak mı dün değerlendirmedimBenim birden siliklesip ertesi gün pik oluyor sürekli artan bisi değil bence bu lh
Hanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi
Bende o zaman defter tutmuştum. Üzüldükçe aklıma geldikçe yazıyordum.. Hatta fon müziğim bile vardı.. Daha da üzüleyim diye
Zamanla yazmayı bıraktım. En son tüp bebeğe başladığımı yazmışım..
A R Y A Maviesra Margee Hali M mavili_yeshll Yusra-61
İsterseniz sizde öyle birşey yapın.. Gerçekten küçük bir terapi defteri gibi..
Hahhaha fon müziği kısmı iyiymiş benimde aklıma geldi ama yazarken çok ağlarım kendimi biliyorum o yüzden denemedim hiç Ama neden olmasın hem ileride bebişimize okuturuzHanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi
Bende o zaman defter tutmuştum. Üzüldükçe aklıma geldikçe yazıyordum.. Hatta fon müziğim bile vardı.. Daha da üzüleyim diye
Regl sancısı mı?Anam anam sabahın köründe iş var oluyorum agridan
Ne güzel düşünmüşsün. Yazmak bana da her zaman çok iyi gelmiştirHanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi
İnşallah canım benim ederim tabi etmem mi. Bu yolun ne kadar meşakkatli olduğunu biliyorum, Allah daha zor tecrübelerle sınamasın bizi, tez vakitte evlat kokusu çekmeyi nasip etsinKuzucummm mükemmelll çokk çok sevindim hayırla sağlıkla ilerlesin bizlere de nasipp olsunnn çokk çok dua et
tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırısınız inşallah:)İnşallah canım benim ederim tabi etmem mi. Bu yolun ne kadar meşakkatli olduğunu biliyorum, Allah daha zor tecrübelerle sınamasın bizi, tez vakitte evlat kokusu çekmeyi nasip etsin
Çarşamba kuzu
Evet bu sabah doktora gittim. Rahinde dudak gibi bir yapı gösterdi. Bak dudak oluşmuş. Bebeği öpüp saracak dudak dediNe güzel düşünmüşsün. Yazmak bana da her zaman çok iyi gelmiştir
Transfere son 9 mu kuzum?
Başlarda ağlıyorsun ama zamanla azalıyor.. Rahatlıyorsun..Hahhaha fon müziği kısmı iyiymiş benimde aklıma geldi ama yazarken çok ağlarım kendimi biliyorum o yüzden denemedim hiç Ama neden olmasın hem ileride bebişimize okuturuz
Ay hadi inşallah sarıp sarmaladın bebişi o dudak benim rahimde üç çizgili katman vardı iyi defi doktor progestan verdi yine deEvet bu sabah doktora gittim. Rahinde dudak gibi bir yapı gösterdi. Bak dudak oluşmuş. Bebeği öpüp saracak dudak dedi
7.2 mm olmuş. İlaç dozunu değiştirmedi. Cumartesi bi daha kontrol var. Progestron estradiol seviyelerine bakacakmış. Onlarda yolunda ise haftaya cuma transfer dedi
Aynen o 3 çizgili yapı siZde tüp bebek mi yapıyorsunuz?Ay hadi inşallah sarıp sarmaladın bebişi o dudak benim rahimde üç çizgili katman vardı iyi defi doktor progestan verdi yine de
Canım benim valla çok mantıklı aslında anlatacak bir yer insan bi çare ararken kendini kaybediyor şahsen bn öyleyim anlık kriz geçiriyorum sonra kendine bunu yapma diye daha da çok öfkeleniyorum kendimi hasta edicem diye korkmaya başladım rabbim sesimizi duysun çok üzgünümHanımlar… Ablamlara ilk gebelşk durumumdan bahsettiğimde.. Büyük ablam aramıştı.. 16-17 sene önce 2.çocuğunu düşürmüştü ve çok etkilenmişti.. Bana o dönem o çocuk için ne düşünüyorsam defter tutup ona yazmıştım dedi.. Ben yazdıkça içim rahatlamıştı.. Sonra gebe kalınca aklıma bile gelmedi dedi