- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 25
Yaa bende tam tersi iki kız bi erkek hissediyorum inşaAllah sağ salim kucaklarımıza alırızGeçmiş olsun canım benim de kanamalarım olmuştu ama çok şükür geçti doktor bana da yatış verdi. Yatıyorum birkaç haftadır.
Sağol canım darısı size inşallah
İki erkek bir kız
Bizde aynı olduğu gibi hissediyorduk öyle çıktı sizinde belki düşündüğünüz gibi çıkar hayırlısı olsun inşallahYaa bende tam tersi iki kız bi erkek hissediyorum inşaAllah sağ salim kucaklarımıza alırız
Amin inşaAllah bi senle ben varız heraldeBizde aynı olduğu gibi hissediyorduk öyle çıktı sizinde belki düşündüğünüz gibi çıkar hayırlısı olsun inşallah
Aynen diğerlerinden ses yokAmin inşaAllah bi senle ben varız heralde
Çok yok 3 4 gün çok oldu kesildi elhamdülillah senin nasılAynen diğerlerinden ses yokmide bulantın başladı mı?
Benim aynı devamÇok yok 3 4 gün çok oldu kesildi elhamdülillah senin nasıl
Bebişlerin hayırlı olsun inşallahHanımlar merhaba, bugün ki kese muayenede 3 tane görüldü. Doktorum bana da 1 tanesini sonlandırmayi teklif etti. 10 gün sonrasına kalp atışı için tarih verdi. Tüp bebek ile hamile kaldım. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Bende asilama yaptircam bu ayİnşaAllah ya yok aşılama yaptırdık sizin normal mi
Rabbim inşallah hayırlı olanı nasip ederBebişlerin hayırlı olsun inşallahBize de risklerinden bahsedip ikisini sonlandırmayı önerdiler. Birkaç kontrolden sonra üçüzlerin durumunun iyi gittiğini görünce sonlandırmaya kıyamadık.
Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi düşünüp karar vermek lazım.
İnşallah canım Rabbim en iyisini bilirRabbim inşallah hayırlı olanı nasip eder
Merhaba naptınız canım neye karar verdinizRabbim inşallah hayırlı olanı nasip eder
Bu çarşamba için randevum var, kalp atışını duyacağız nasipse, durumlarını daha netleşir inşallah. Bir aksilik çıkmazsa 3uyle yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Kendimiz böyle karar verdik. Gerisi nasip artikMerhaba naptınız canım neye karar verdiniz
Merhaba naptınız canım neye karar verdiniz
Allah yardımcınız olsun canım zorlarınız kolaylaşır inşallahBu çarşamba için randevum var, kalp atışını duyacağız nasipse, durumlarını daha netleşir inşallah. Bir aksilik çıkmazsa 3uyle yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Kendimiz böyle karar verdik. Gerisi nasip artik
Bizim iyi gidiyor çok şükür 16. Hafta kontrolümüz ve bazı testlerimiz var.Sizin nasıl gidiyor hersey yolunda inşallah
Evet hepsi ayri keselerde,Allah yardımcınız olsun canım zorlarınız kolaylaşır inşallah
Hepsi ayrı kesede mi?
Benim 6. Hafta dayız, bu hafta bulantilarim baya baya başladı. Olsun şükür rahat geçiriyorum daha yolun başındayızBizim iyi gidiyor çok şükür 16. Hafta kontrolümüz ve bazı testlerimiz var.
Yoğun mide bulantılarım vardı şimdi daha iyiyiz
Yaa ne güzel maşallah sağlıkla gelişirler inşallahEvet hepsi ayri keselerde,