- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 53
- 29
Gayet iyi canım hayırlısı olsunKızlar 5. Gün çift embriyo 9. Gün verilen kan testi değeri 245.7 nasıl sizce ?
Cok güzel değerin canım ikiz olabilirKızlar 5. Gün çift embriyo 9. Gün verilen kan testi değeri 245.7 nasıl sizce ?
Çok güzel değer canım hayırlısı olsun inşallahKızlar 5. Gün çift embriyo 9. Gün verilen kan testi değeri 245.7 nasıl sizce ?
Cok güzel değerin canım ikiz olabilir
Teşekkür ederim inşallahÇok güzel değer canım hayırlısı olsun inşallah
Değerin çok güzel artmışKızlar cumartesi 245 çıkan değerim bugün transferin 11. Günü 740 çıktı ama progesteronum düşük 11.9 çıktı
Canım doktorun arttırır progesteron içeren fitil ve iğneyle değeri merak etme, iletişime geç ama bir an önceKızlar cumartesi 245 çıkan değerim bugün transferin 11. Günü 740 çıktı ama progesteronum düşük 11.9 çıktı
Geçen düşüğümde 18 di ve düşük demişti. 20 nin üzeri olması gerekiyormuş. Şimdi doktorumu bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah düzelirDeğerin çok güzel artmışprogestan değerlerini bilmiyorum benim hiç bakılmamıştı neden bakıldı ya da kaç olması gerekiyormuş ki
Dediğim gibi hiç bilmiyorum bende hiç transfer sonrası bakılmadı ama belki ayrıca progestan fitil iğne ya da estrofem adetini arttırabilir progestan değerini yükseltmek için öyle oluyor mu onu da net bilmiyorum transfer öncesinde progestana bakılıyordu ama sonrasında hiç denk gelmedim inşallah olmadı gerektiği gibi ilerler doktorunuz zaten ayrıntılı bilgi verirGeçen düşüğümde 18 di ve düşük demişti. 20 nin üzeri olması gerekiyormuş. Şimdi doktorumu bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah düzelir
Evet, 6 hafta artı 2 günlük olduğunuz için yedinci haftanın içinde değerlendiriliyorsunuz.Kızlar merhaba 6+2 olunca 7. Haftamı oluyoruz yani 7. Haftanın içindemiyiz
Hayırlı olsunKızlar cumartesi 245 çıkan değerim bugün transferin 11. Günü 740 çıktı ama progesteronum düşük 11.9 çıktı
Benim 20ydi tek gebelik(fitili kullandığımda ki değer) ve progestan 200 kapsül kullandım günde 2 kere onu da 10. Hafta da bıraktım merak etme sen 20nin üzerinde olacak diye birşey yok hiçbir drdan duymadım. 10. Haftadan sorna bebek kendi ihtiyacını üretiyor diye de Dr kesti çok şükür bir sıkıntı yaşamadımGeçen düşüğümde 18 di ve düşük demişti. 20 nin üzeri olması gerekiyormuş. Şimdi doktorumu bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah düzelir
Henüz değilKızlar bebek hareketlerini hissediyor musunuz
16+4 canım ben daha hissetmedim :)Kızlar bebek hareketlerini hissediyor musunuz
Bende 16+1 deyim bugün arada hissediyorum küçük küçük kıpırdanma oluyorBen pıt pıt birşeyler hissediyorum galiba artık ya16+2 bugün
Canım testi tekrarladın mı nasıl gidiyor artış? Doktorun progestan değerine yorum yaptı mıGeçen düşüğümde 18 di ve düşük demişti. 20 nin üzeri olması gerekiyormuş. Şimdi doktorumu bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah düzelir
740 tan sonra bir daha ölçtürmedim betayı. Doktorum progesteron değerin sınırda ama dondurulmuş embriyo transferinde bu değerlerde olur ilaçlara aynen devam dediCanım testi tekrarladın mı nasıl gidiyor artış? Doktorun progestan değerine yorum yaptı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?