Amin canım inşallahRabbim kolaylık versin canım. Sancın çıkıyor mu peki
Amin canım inşallahsancılarım durdu şükür enfeksiyonun tetiklediğini düşünüyorlar enfeksiyon doktoru da gördü bugün 1 gece daha kalın dediler öksürük kasılma yapabilir yine dediler
İçini ferah tut canım, kontrole kadar kendini oyalayacak şeyler yapmaya gayret et zaman çabuk geçsin ki bir an önce güzel haberler alKızlar biliyorsunuz iki aya kadar çift yumurta ikizlerine hamileydim birinin kalbi durmuştu bugün de kontrolüm var diğerine birşey oldu mu acaba diye kendimi yiyip bitiyorum bugünde kontrolümüz var ve cinsiyet öğrenebilirim içimi rahatlatın benim lütfen
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİçini ferah tut canım, kontrole kadar kendini oyalayacak şeyler yapmaya gayret et zaman çabuk geçsin ki bir an önce güzel haberler aldualarım seninle, hiçbir sorun çıkmayacak inşallah
Geçmiş olsun canım benim birşey olmamıştır Allah’ın izniyle kaçıncı haftadasın 12. Haftada belli olmuştu benim ikizler doktor muayenen nasıl geçtiKızlar biliyorsunuz iki aya kadar çift yumurta ikizlerine hamileydim birinin kalbi durmuştu bugün de kontrolüm var diğerine birşey oldu mu acaba diye kendimi yiyip bitiyorum bugünde kontrolümüz var ve cinsiyet öğrenebilirim içimi rahatlatın benim lütfen
Çok şükür gayet sağlıklı bebeğimGeçmiş olsun canım benim birşey olmamıştır Allah’ın izniyle kaçıncı haftadasın 12. Haftada belli olmuştu benim ikizler doktor muayenen nasıl geçti
Diğeri zamanla yok olur zaten canım maşallah bak sağlıklı olanı da etkilememiş içini ferah tut olumlu düşün hep Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok şükür gayet sağlıklı bebeğim15+4 e girdik ama henüz kendini göstermedi
Çok şükür canım ilerleyen haftalarda gösterirÇok şükür gayet sağlıklı bebeğim15+4 e girdik ama henüz kendini göstermedi
Hayırlı olsun canım güzelce ilerleyin inşallah var gözüküyor ama ikisininde tutunmuş olması burda belli olmazKızlar, grubunuzun bir üyesiydim. Geçen hafta da yazmıştım hatta çift embriyo transferi olduğumu yazmıştım. Çıkan testlerim şöyle, sizce ikisi de tutunmuş mudur:) tecrübelerinizi bekliyorum en alttaki bu sabah yapıldı transfer sonrası 7. Gün.
(5. Gün embriyosu)
Amin canım çok teşekkür ederim sen nasılsın çıktın mi hastanedenDiğeri zamanla yok olur zaten canım maşallah bak sağlıklı olanı da etkilememiş içini ferah tut olumlu düşün hep Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim sen nasılsınDiğeri zamanla yok olur zaten canım maşallah bak sağlıklı olanı da etkilememiş içini ferah tut olumlu düşün hep Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahÇok şükür canım ilerleyen haftalarda gösterir
Kan testi verin istersenizKızlar, grubunuzun bir üyesiydim. Geçen hafta da yazmıştım hatta çift embriyo transferi olduğumu yazmıştım. Çıkan testlerim şöyle, sizce ikisi de tutunmuş mudur:) tecrübelerinizi bekliyorum en alttaki bu sabah yapıldı transfer sonrası 7. Gün.
(5. Gün embriyosu)
İyiyim canım çok şükür çıktım dün kontröle girmiştim oda iyiydi dikişe gerek kalmayabilir sürekli yatarsan sorun olmaz dedi ama 1 hafta sonra yine bi bakalım dediAmin canım çok teşekkür ederim sen nasılsın çıktın mi hastaneden
Her ihtimale karşı atılması daha iyi olmazmi canımİyiyim canım çok şükür çıktım dün kontröle girmiştim oda iyiydi dikişe gerek kalmayabilir sürekli yatarsan sorun olmaz dedi ama 1 hafta sonra yine bi bakalım dedi
Transfer öncesi 5 gün kullanıp bırakmıştım benArkadaşlar merhaba İNŞALLAH herkes bebişler iyidir Bebiş isteyenlerede sağlıklı bebişler kısa sürede göbişlerinde dolsun Çok Aminnn
Birşey sorucaktım tedavide prednol kortizon kullananlar ne zaman bıraktınız acaba
Bende öyle dedim doktora canım ilkten baya kararlıydı kesin atacağım dedi ama en son dünkü kontrolde bizim için tehlikeli olan rahim uzunluğu 25 mm altına düşünce başlar dedi önlem amaçlı atacaktı ama serklaj bir ihtimal enfeksiyona yol açabiliyormuş neden vaz geçti bilmiyorum onunda soramadım ama hakkımızda hangisi hayırlı olacaksa o olsun diye dua ediyorumHer ihtimale karşı atılması daha iyi olmazmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?