Çok sevindim hayırlısı olsun bundan sonraki süreç inşallah sağlıkla740 tan sonra bir daha ölçtürmedim betayı. Doktorum progesteron değerin sınırda ama dondurulmuş embriyo transferinde bu değerlerde olur ilaçlara aynen devam dedi16 ekime kese randevusu oluşturduk
İnşallahÇok sevindim hayırlısı olsun bundan sonraki süreç inşallah sağlıkla
Canım ben çift transfer 5aa transfer olmuştum ikiside tutunmustu çift yumurta ikizlerine hamileydim üç aylıkken maalesef birinin kalbi durdu şuan teke düştükİyi günler hamile listesine baktım çocuglukla 5. Günle hamile kalınmış rabbim kucağıniza almayida nasip etsin merak ettimde acaba aranizda ikiz hamile kalan var mı
Rabbim kalanı kucağına almayı nasip etsinCanım ben çift transfer 5aa transfer olmuştum ikiside tutunmustu çift yumurta ikizlerine hamileydim üç aylıkken maalesef birinin kalbi durdu şuan teke düştük
Bugün tekrarladım testi 13. Gün değerim 2402 çıktı. (11. Gün 740tı)Canım testi tekrarladın mı nasıl gidiyor artış? Doktorun progestan değerine yorum yaptı mı
Ayy süper çok sevindim kese kalp atışını da görmek nasip olsun inşallahBugün tekrarladım testi 13. Gün değerim 2402 çıktı. (11. Gün 740tı)
Amin canım inşallah 5.gün iki tane embriyo transfer olmuştu İkiside tuttu çok şükür şu an 16+2 deyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİyi günler hamile listesine baktım çocuglukla 5. Günle hamile kalınmış rabbim kucağıniza almayida nasip etsin merak ettimde acaba aranizda ikiz hamile kalan var mı
Allah c.c kucağınıza almayı nasip etsinAmin canım inşallah 5.gün iki tane embriyo transfer olmuştu İkiside tuttu çok şükür şu an 16+2 deyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım hepimizinkini inşallahAllah c.c kucağınıza almayı nasip etsin
Ya çok sevindim tekrar temmuz grubuna yazmışsınız ne güzel , sağlıcakla devam etsin canımBugün tekrarladım testi 13. Gün değerim 2402 çıktı. (11. Gün 740tı)
15+4 olduk çok şükür ,ama ben de heyecanla bekliyorum hissetmeyiKızlar bebek hareketlerini hissediyor musunuz
Çok geçmiş olsun bu arada, bebeklerimizi saglicaklaa kucagimizA almak nasip olur insallhBen pıt pıt birşeyler hissediyorum galiba artık ya16+2 bugün
Amin hepimizin inşallahYa çok sevindim tekrar temmuz grubuna yazmışsınız ne güzel , sağlıcakla devam etsin canım
yaaa maşallaaahhhhhhhhhhh çok çok sevindim maşallaah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz miAmin hepimizin inşallahbugün kesemizi gördüm
Tek kese göründüyaaa maşallaaahhhhhhhhhhh çok çok sevindim maşallaah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkiz mi
Amin canım cümlemize inşallahRabbim kalanı kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun bu arada, bebeklerimizi saglicaklaa kucagimizA almak nasip olur insallh
Canım bende ilk gittigimde tek kese görünmüştü kalp atışı icin gittiğimde ikinci keseyi görmüştümTek kese göründükendi doktorumla randevum pazartesi. İki tane olsaydı görünürdü herhalde bugün ikisi de
Darısı başıma inşallahCanım bende ilk gittigimde tek kese görünmüştü kalp atışı icin gittiğimde ikinci keseyi görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?