2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

740 tan sonra bir daha ölçtürmedim betayı. Doktorum progesteron değerin sınırda ama dondurulmuş embriyo transferinde bu değerlerde olur ilaçlara aynen devam dedi 16 ekime kese randevusu oluşturduk
Çok sevindim hayırlısı olsun bundan sonraki süreç inşallah sağlıkla

İyi günler hamile listesine baktım çocuglukla 5. Günle hamile kalınmış rabbim kucağıniza almayida nasip etsin merak ettimde acaba aranizda ikiz hamile kalan var mı

İyi günler hamile listesine baktım çocuglukla 5. Günle hamile kalınmış rabbim kucağıniza almayida nasip etsin merak ettimde acaba aranizda ikiz hamile kalan var mı
Canım ben çift transfer 5aa transfer olmuştum ikiside tutunmustu çift yumurta ikizlerine hamileydim üç aylıkken maalesef birinin kalbi durdu şuan teke düştük

Amin canım inşallah 5.gün iki tane embriyo transfer olmuştu İkiside tuttu çok şükür şu an 16+2 deyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…