Yolk kesesi hemen oluşmuyor canım benimde gittiğim de 5+1 le uyumlu böyle boş kese göründü sonraki gittiğimde yolk göründü seninde gayet normal gözüküyorKızlar merhaba sag tarafımda sancı ile uyandım kendi doktorum sehir dısında oldugu için baska bir doktordan randevu alıp gittim transfere göre 4+5 son adete göre 4+2 haftalık görünüyorum doktor baktı keseye burda normal dedi agrıların olabilir dedi ve gönderdi yolk kesesi falan hiç bişe demedi kese boyutunuda demedi ultrason kagıdından anlayanlar bakabilir mi
İnsallah öyledir inanılmaz sancım var bel ve kasıkYolk kesesi hemen oluşmuyor canım benimde gittiğim de 5+1 le uyumlu böyle boş kese göründü sonraki gittiğimde yolk göründü seninde gayet normal gözüküyor
Ara ara oluyor öyle maalesef magnezyum varsa ondan al bi tık rahatlatıyorİnsallah öyledir inanılmaz sancım var bel ve kasık
Doktor vermedi canım bir sonrakine sorayımAra ara oluyor öyle maalesef magnezyum varsa ondan al bi tık rahatlatıyor
Canım serklaj nasipse bende olacağımEvet canım
Geçmiş olsun canım ilk transferimde kanamam oldu açılma olduğunu görünce serklaj olmamı söyledi 5. Haftamda çok erkendi enfeksiyon kapmadım çok şükür anestezi altında olduğu içinde birşey hissetmiyorsun zaten sonrasında da ağrı acı olmadı hep yatmıştım zatenCanım serklaj nasipse bende olacağımözel değilse senin kaçıncı hafta da oldu? Enfeksiyon kaptın mı? Süreci nasıl geçirdin? Ağrı acı oldu mu işlem anı sonrası? Yanıtlarsan çok sevinirim
Açılma olmadı canım rahim uzunluğu da iyi şuan ama 3 gündür hastanedeyiz yatış verildi rahim kasılıyor önlem amaçlı dikiş atacak doktorum öyle dedi ileriki haftalarda sorun yaşamamak için belden aşağı uyuşturuyoruz dedi endişe etme dedi sancılarım çıktı nst de şuan durdurdular sancı ve kanamalarıGeçmiş olsun canım ilk transferimde kanamam oldu açılma olduğunu görünce serklaj olmamı söyledi 5. Haftamda çok erkendi enfeksiyon kapmadım çok şükür anestezi altında olduğu içinde birşey hissetmiyorsun zaten sonrasında da ağrı acı olmadı hep yatmıştım zaten
seninle hafta olarak aynıyız herhalde şu an açılmamı oldu seninde
Anladım canım çok geçmiş olsun önlem almak daha iyi hayırlısıyla güzelce atlatırsın inşallah işlem çok uzun sürmüyor zaten beni komple bayıltmışlardı kaç haftalıksınız şimdi ikizdi dimiAçılma olmadı canım rahim uzunluğu da iyi şuan ama 3 gündür hastanedeyiz yatış verildi rahim kasılıyor önlem amaçlı dikiş atacak doktorum öyle dedi ileriki haftalarda sorun yaşamamak için belden aşağı uyuşturuyoruz dedi endişe etme dedi sancılarım çıktı nst de şuan durdurdular sancı ve kanamaları
Evet canım ikiz çok kısa sürecek dedi 16. Haftadayız belden uyuşturacakalr bende dikiş atacağım dedi acımıyor dediAnladım canım çok geçmiş olsun önlem almak daha iyi hayırlısıyla güzelce atlatırsın inşallah işlem çok uzun sürmüyor zaten beni komple bayıltmışlardı kaç haftalıksınız şimdi ikizdi dimi
Aynen canım hiç acımıyor birşey hissetmezsin sonrasında dikkat edersin zaten hareketlerine de bizde 14+5 teyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstermeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun tekrardanEvet canım ikiz çok kısa sürecek dedi 16. Haftadayız belden uyuşturacakalr bende dikiş atacağım dedi acımıyor dedi
Aminn çok sağol canım Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursunAynen canım hiç acımıyor birşey hissetmezsin sonrasında dikkat edersin zaten hareketlerine de bizde 14+5 teyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstermeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun tekrardan
Böyle birşeyle karşılaşan olmadı sanırımMerhaba kızlar tüp bebekte bebeği geç tutunan 10 gün geriden gelen varmı benim 3 Ağustos son adet 19 Ağustos transfer ilk keseye gittimizde çok minicik bir kese gördük sonra 10 gün sora gittiğimzde kese büyümüş yolk saç ve bebek göründü doktorum 5 haftalık dedi biraz geride dedi henüz kalp atışını duymadık böyle bişey yaşayan varmı inanın çok üzüldüm
Aynen bende de oluyor sabahları öyle bi ağrı ile uyanıyorum, heralde vücut bebeğe yer açıyor diye düşündüm. Sonradan geçiyor ama her sabah böyle. 14+6 bugünMerhaba arkadaşlar , 12.haftamın içindeyim şuan bugün leğen kemiklerimin üstündeki yanlarımda bir sızlama oluyor nedendir acaba ? Çarşamba günü kontrole gidecektim sizde de böyle bir durum oldu mı merak ettim ?
Sanırım böyle şiddetli bir ağrı değil ama sızı şeklindeAynen bende de oluyor sabahları öyle bi ağrı ile uyanıyorum, heralde vücut bebeğe yer açıyor diye düşündüm. Sonradan geçiyor ama her sabah böyle. 14+6 bugün
Canim şimdi nasılsın çıktın mi hastanedenAminn çok sağol canım Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun
Bu gece de hastanedeyiz canım tedbir amaçlı kasılmalar yok şükür sürekli nst bakılıyor gribi önlemeye çalışıyor yoğun bi enfeksiyonum var antibiyotik veriyorlar doktor önerisiyle haftaya serklaj olacak Allah nasip ederseCanim şimdi nasılsın çıktın mi hastaneden
Rabbim kolaylık versin canım. Sancın çıkıyor mu pekiBu gece de hastanedeyiz canım tedbir amaçlı kasılmalar yok şükür sürekli nst bakılıyor gribi önlemeye çalışıyor yoğun bi enfeksiyonum var antibiyotik veriyorlar doktor önerisiyle haftaya serklaj olacak Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?