2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Yolk kesesi hemen oluşmuyor canım benimde gittiğim de 5+1 le uyumlu böyle boş kese göründü sonraki gittiğimde yolk göründü seninde gayet normal gözüküyor

Yolk kesesi hemen oluşmuyor canım benimde gittiğim de 5+1 le uyumlu böyle boş kese göründü sonraki gittiğimde yolk göründü seninde gayet normal gözüküyor
İnsallah öyledir inanılmaz sancım var bel ve kasık

Merhaba kızlar tüp bebekte bebeği geç tutunan 10 gün geriden gelen varmı benim 3 Ağustos son adet 19 Ağustos transfer ilk keseye gittimizde çok minicik bir kese gördük sonra 10 gün sora gittiğimzde kese büyümüş yolk saç ve bebek göründü doktorum 5 haftalık dedi biraz geride dedi henüz kalp atışını duymadık böyle bişey yaşayan varmı inanın çok üzüldüm

Canım serklaj nasipse bende olacağım özel değilse senin kaçıncı hafta da oldu? Enfeksiyon kaptın mı? Süreci nasıl geçirdin? Ağrı acı oldu mu işlem anı sonrası? Yanıtlarsan çok sevinirim

Gunaydın kızlar ultrason kagıdımda kesenin içinde nokta gibi bir şey fark ettim sizde bakabilei misiniz bana mı öyle geldi nedir o

Eklentiler

• IMG_4209.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 43
Canım serklaj nasipse bende olacağım özel değilse senin kaçıncı hafta da oldu? Enfeksiyon kaptın mı? Süreci nasıl geçirdin? Ağrı acı oldu mu işlem anı sonrası? Yanıtlarsan çok sevinirim
Geçmiş olsun canım ilk transferimde kanamam oldu açılma olduğunu görünce serklaj olmamı söyledi 5. Haftamda çok erkendi enfeksiyon kapmadım çok şükür anestezi altında olduğu içinde birşey hissetmiyorsun zaten sonrasında da ağrı acı olmadı hep yatmıştım zaten
seninle hafta olarak aynıyız herhalde şu an açılmamı oldu seninde

Açılma olmadı canım rahim uzunluğu da iyi şuan ama 3 gündür hastanedeyiz yatış verildi rahim kasılıyor önlem amaçlı dikiş atacak doktorum öyle dedi ileriki haftalarda sorun yaşamamak için belden aşağı uyuşturuyoruz dedi endişe etme dedi sancılarım çıktı nst de şuan durdurdular sancı ve kanamaları

Anladım canım çok geçmiş olsun önlem almak daha iyi hayırlısıyla güzelce atlatırsın inşallah işlem çok uzun sürmüyor zaten beni komple bayıltmışlardı kaç haftalıksınız şimdi ikizdi dimi

Evet canım ikiz çok kısa sürecek dedi 16. Haftadayız belden uyuşturacakalr bende dikiş atacağım dedi acımıyor dedi

Evet canım ikiz çok kısa sürecek dedi 16. Haftadayız belden uyuşturacakalr bende dikiş atacağım dedi acımıyor dedi
Aynen canım hiç acımıyor birşey hissetmezsin sonrasında dikkat edersin zaten hareketlerine de bizde 14+5 teyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstermeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun tekrardan

Aminn çok sağol canım Allahım hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun

Böyle birşeyle karşılaşan olmadı sanırım

Merhaba arkadaşlar , 12.haftamın içindeyim şuan bugün leğen kemiklerimin üstündeki yanlarımda bir sızlama oluyor nedendir acaba ? Çarşamba günü kontrole gidecektim sizde de böyle bir durum oldu mı merak ettim ?

Aynen bende de oluyor sabahları öyle bi ağrı ile uyanıyorum, heralde vücut bebeğe yer açıyor diye düşündüm. Sonradan geçiyor ama her sabah böyle. 14+6 bugün

Canim şimdi nasılsın çıktın mi hastaneden
Bu gece de hastanedeyiz canım tedbir amaçlı kasılmalar yok şükür sürekli nst bakılıyor gribi önlemeye çalışıyor yoğun bi enfeksiyonum var antibiyotik veriyorlar doktor önerisiyle haftaya serklaj olacak Allah nasip ederse

Rabbim kolaylık versin canım. Sancın çıkıyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…