2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Evet canım. Maalesef Temmuz’da bir olumsuzluk yaşamıştık. İnşallah bu sefer yüzümüz güler. Evet aynen benim de tam da anlattığınız gibi oldu, bir kere akşam çok küçük, bir kerede geceye doğru lekenlenme yaşadım. Baya tedirgin oldum ama çok sağ olun içime su serptiniz

Test gününüz ne zaman inşallah

Kızlar bebislerin ense kalınlığına bakıldı mi sizlerin. İki hafta sonra ense kalınlığına bakilacakmis bizim

Günaydın, sabah hapşırdım ve kanamam başladı canım çok sıkıldı ya, doktor kontrolüm var bugün miniğin kalbini duyacaktık. Dua edin ne olur bir şey olmamış olsun.

Doktorunuzu bilgilendirdiniz mi
Evet tabi ki, kanaman aynı şekilde devam ederse vakit kaybetmeden en yakın doktora git dedi. Şu an çok şükür azaldı lekelenme şeklinde devam ediyor, öğlen kendi doktoruma gideceğim. İnşallah bir sorun yoktur.

Kızlar bebislerin ense kalınlığına bakıldı mi sizlerin. İki hafta sonra ense kalınlığına bakilacakmis bizim
Canım benim yarın bakılacak sanırım 11. Haftaya girdim doktor yarına çağırmıştı. Tüp bebek doktorum en son 9. Haftada gördü direk 2 hafta sonra gel demişti. Bende heyecanlıyım inşallah cinsiyette tahmin eder

Günaydın, sabah hapşırdım ve kanamam başladı canım çok sıkıldı ya, doktor kontrolüm var bugün miniğin kalbini duyacaktık. Dua edin ne olur bir şey olmamış olsun.
Doktor kontrolünü beklemeden doktorunuza haber verin belki hemen gelin bakalım diyebilir kontrol saatini beklememiş olursunuz bir şey olmaz inşallah kanama rengi kuramızı yoğun ağrılı değilse ilaçlarla geçer

Her hafta neden doktora gidiyorsunuz herhangi bir sorun mu var

Her hafta neden doktora gidiyorsunuz herhangi bir sorun mu var
Yo tamamen istek idrar yolu enfeksiyonu için gitmişken idrar kültürü verdim idrarımda bakteri saptandı rahim ağrım çok çok fazlaydı rahatsız ediyordu iyi ki girmişim her şey de bir nasip işte 11. Hafta da yine tüp bebek doktoruma gideceğim kendisi çağırdı ben demedim Allah’a şükür iyiyiz ama 16. Haftama kadar her hafta ya da 10 günde bir gideceğimi zaten tüp bebeğe başlamadan doktoruma söylemiştim en başta o da okeylemişti haftalarca strese girmektense her hafta gitmeyi tercih ediyorum. 16. Haftada bebeğimin kalbi durduğunda ayda 1 doktora gittiğim için bebek 1 ay içimde ölü kaldı bu da beni zehirliyordu maalesef Allah kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:
Canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bir ay karnında ölü kaldı dediniz de belirtilerinizde değişiklik olmadı mı yoksa hala bulantı filsn yaşıyor muydunuz

Canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Bir ay karnında ölü kaldı dediniz de belirtilerinizde değişiklik olmadı mı yoksa hala bulantı filsn yaşıyor muydunuz
Allah düşmanıma vermesin o acıyı. Hiçbir değişiklik olmadı belirtilerim hala aynıydı hatta suni sancıyla doğum yaptım doğumdan sonra sütüm bile geldi şarıl şarıl değil ama göğüsümü sıktıkça 1 hafta süt gelmeye devam etti zor bir dönemdi yanlış hatırlamıyorsam doğumdan 45 gün sonra artık vücudum değişmeye düzelmeye iyileşmeye başladı

Bak güzel arkadaşım Rabbim şimdi bir değil iki evlat verdi sana. Rabbim sağ sağlim kucağımiza almayı nasip eylesin. Bulantılar ne durumda ben akşamları hiç bir şey yiyemiyorum maalesef

Canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerleyen hamileliğin olsun

Günaydın arkadaşlar idrar renginiz nasıl benim gebeliğin ilk başlarında sabahları özellikle koyu idi ama son bir haftadır o kadar koyu değil suyu çok içiyorum ama baştada şimdikine yakın içiyordum ve serum tedavisi alıyorum impirapit beyaz serum varmı bu şekilde olan

Bak güzel arkadaşım Rabbim şimdi bir değil iki evlat verdi sana. Rabbim sağ sağlim kucağımiza almayı nasip eylesin. Bulantılar ne durumda ben akşamları hiç bir şey yiyemiyorum maalesef
Aminnn hepimiz Allahın izniyle kavuşalım bebeklerimize ben 6. Haftadan beri çok fenayım artık serum almıyorum çünkü sade bulantı yetini kusmalara bıraktı kusunca rahatlıyorum neyseki kustuktan sonra 1-2 saat rahat o sıra yemek yiyebiliyorum ama sonra yine tık yok. Ceviz her gün yiyemiyorum et tavuk bunlardan soğudum sulu salçalı yemek yiyemiyorum genelde tost ile besleniyorum akşamları dediğin gibi iğrenç bir hal alıyor bulantılar sabah bulantısı çok çekmiyorum ama akşam bitmek bilmeyendir girdap gibi inşallah 12 haftayı bekliyorum geçer diye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…