Amin inşallah Allah razı olsunAllah'tan umut kesilmez Rabbim olmazları oldurandir içini ferah tutmaya çalış haftaya gittiğinde sevinçle dönersin inşallahdoktor bana %1 ihtimal demişti bak o ihtimal oldu, üzülme sakın.Allahim isteyen bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın, sağlık versin hepimizinkine
Tamam canım çok saol bende genokstan yaptırıcamGenoks yapacakmışız biz, 2 hafta sonra yani 12. Haftada
İyi sonuçlar alırız inşallahTamam canım çok saol bende genokstan yaptırıcam
Canım benimki 140 ama hemşireminki 175. Değişiyor kişiye göre. Seninki iyi. Derinden gelmeyi bilmiyorum.Bu aralar ne çok şey aklıma takıldı arkadaşlar 7+2 olduk doktorum 4 gün önden gidiyor dedi kalp atımına da 176 dedi sizce kalp atımı iyi mi bide derinden geliyor ses bebeğin pozisyonundan dedi
Teşekkür ederim canım cevabın içinCanım benimki 140 ama hemşireminki 175. Değişiyor kişiye göre. Seninki iyi. Derinden gelmeyi bilmiyorum.
Okuduğum kadarıyla ikisini birden kullandıran doktor var. Benimki sadece coraspin kullandırıyor. Biri diyordu, daha etkiliymiş coraspin diye. Oksaparı belki seyrekleştirebilir doktor. Coraspin ekler. Bi sor çekinme doktorlara bazen ısrar etmek ya da fikir sunmak lazımOksaparı yaparken çok zorlanıyorum artık ve iğne derimden geçmiyor, kaç tane iğneyi çöp ettim. Bazen sağlık ocağına gidip koldan yaptırıyorum ama sağlık ocağı yakın değil, sıcaklarda çok zor oluyor. Buna benzer problem yaşayan var mı? İğne yerine coraspin kullanmayı sorucam doktoruma, doktoru iğneyi bırak hapa devam et demiş olan var mıdır?
Teşekkür ederim cevabın için. Ben de ikisini birden kullanıyordum ama kanamam olunca coraspini kesmişti doktor, derimden geçmiyor gerçekten oksapar artık o yüzden buraya da bir danışayım dedim. Tekrar teşekkürlerOkuduğum kadarıyla ikisini birden kullandıran doktor var. Benimki sadece coraspin kullandırıyor. Biri diyordu, daha etkiliymiş coraspin diye. Oksaparı belki seyrekleştirebilir doktor. Coraspin ekler. Bi sor çekinme doktorlara bazen ısrar etmek ya da fikir sunmak lazım
Evet kanamada kesiyorlar ama kanama alanı geçtiyse yeniden başlatabilir. Ben de 10 gün içmedim şimdi içiyorum.Teşekkür ederim cevabın için. Ben de ikisini birden kullanıyordum ama kanamam olunca coraspini kesmişti doktor, derimden geçmiyor gerçekten oksapar artık o yüzden buraya da bir danışayım dedim. Tekrar teşekkürler
Canım ben bir gün oksapar bir gün coraspin kullanıyorum. Göbeğimde yer yoksa koluma yapıyorum kendin koluna yapabilirsin sağlık ocağına kadar gitmene gerek yok koldan yaparken etini sıkacak biri olsun yeter. Ya da dönüşümlü kullanabilirsin bence de doktora danış belki bi yol bulurOksaparı yaparken çok zorlanıyorum artık ve iğne derimden geçmiyor, kaç tane iğneyi çöp ettim. Bazen sağlık ocağına gidip koldan yaptırıyorum ama sağlık ocağı yakın değil, sıcaklarda çok zor oluyor. Buna benzer problem yaşayan var mı? İğne yerine coraspin kullanmayı sorucam doktoruma, doktoru iğneyi bırak hapa devam et demiş olan var mıdır?
Ay çok teşekkürler, ben bir danışayımCanım ben bir gün oksapar bir gün coraspin kullanıyorum. Göbeğimde yer yoksa koluma yapıyorum kendin koluna yapabilirsin sağlık ocağına kadar gitmene gerek yok koldan yaparken etini sıkacak biri olsun yeter. Ya da dönüşümlü kullanabilirsin bence de doktora danış belki bi yol bulur
Hayırlı olsun inşallah iyi sonuç alırsınSevgili arkadaşlar bir sorum olacak. Saat 12yi geçtiği için dün diye yazıyorum 2. transferim gerçekleşti. Bu sefer 2 embriyo yerleştirildi. Bütün gün yattığım yerden kalkmadım ama akşam 2 kere hafif lekelenmem oldu koyu değil ama lekelenme. Transfer günü böyle bir şey yaşanması normal mi?
Benimde olmuştu canım işlem esnasında kılcal damarlar falan hasar görüyor sanırım, hayırlı olsun buarada Allah'ım bebisine kavuştursunSevgili arkadaşlar bir sorum olacak. Saat 12yi geçtiği için dün diye yazıyorum 2. transferim gerçekleşti. Bu sefer 2 embriyo yerleştirildi. Bütün gün yattığım yerden kalkmadım ama akşam 2 kere hafif lekelenmem oldu koyu değil ama lekelenme. Transfer günü böyle bir şey yaşanması normal mi?
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim temmuzda bi olumsuzluk olmuştu senin hatırladığım kadarıyla sağlıkla kucağına aşmak nasip olsun inşallah Allahın izniyleSevgili arkadaşlar bir sorum olacak. Saat 12yi geçtiği için dün diye yazıyorum 2. transferim gerçekleşti. Bu sefer 2 embriyo yerleştirildi. Bütün gün yattığım yerden kalkmadım ama akşam 2 kere hafif lekelenmem oldu koyu değil ama lekelenme. Transfer günü böyle bir şey yaşanması normal mi?
Hayırlı sonuçlar al canım inşallah sağlıkla tutar bebişlerinSevgili arkadaşlar bir sorum olacak. Saat 12yi geçtiği için dün diye yazıyorum 2. transferim gerçekleşti. Bu sefer 2 embriyo yerleştirildi. Bütün gün yattığım yerden kalkmadım ama akşam 2 kere hafif lekelenmem oldu koyu değil ama lekelenme. Transfer günü böyle bir şey yaşanması normal mi?
Çok teşekkür ederim. Yerleşme kanaması olmayacağı için henüz tedirgin oldum ben de ama sağ olun rahatlattınız beniHayırlı olsun inşallah iyi sonuç alırsınRahme embriyoları yerleştirmek için vajinayı açarken zorlamışlardır ondan olabilir lekelenme. Henüz yerleşme kanaması için çok erken.
Evet, sabah dayanamadım doktorumu aradım o da aynı şeyi söyledi. Kılcal damarlara baskı olmuş olabilir endişelenecek bir durum değil dedi. Teşekkür ederimBenimde olmuştu canım işlem esnasında kılcal damarlar falan hasar görüyor sanırım, hayırlı olsun buarada Allah'ım bebisine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?