Su içmeye göre benim değişiyor ama genel olarak açık renk sabahları koyu sadece o da su ile alakalı diye düşünüyorumGünaydın arkadaşlar idrar renginiz nasıl benim gebeliğin ilk başlarında sabahları özellikle koyu idi ama son bir haftadır o kadar koyu değil suyu çok içiyorum ama baştada şimdikine yakın içiyordum ve serum tedavisi alıyorum impirapit beyaz serum varmı bu şekilde olan
Anladım teşekkür ederim ben gece de ilaç içiyorum son 10 gündür o yüzden gece 2 3 kere çıkıyorum sabahlarıda aşırı bi koyuluk olmuyor artıkSu içmeye göre benim değişiyor ama genel olarak açık renk sabahları koyu sadece o da su ile alakalı diye düşünüyorum
Çok şükür canım sağlıcakla kucağına aldigin günlerde gelir inşallahKızlar doktor kontrolüm vardı bugün tüp bebek doktorumda son adete göre 11+1 haftalık ama bebekler ölçümde 12. Haftada çıktılardoktorum artık nates folik asiti bırakıp vinelac probiyotikli multivitamine geçirdi kabızlığa da iyi gelir dedi. İdrarda bakteri çaktığı için yine idrar testi istedi jel ve şase verdi idrar enfeksiyonu da bulantı kusma bel ağrısı yapar dedi bu aralar çok şiddetlenmişti hiç kusmuyordum kusmalarım başladı benim. Estrofem ve Duphaston ve progestanı ve Proluton kalça iğnemi bıraktık bugün artık. Sadece coraspin ve oksapar kullanacağım. Nipt testine gerek duymadı 2 hafta sonra gel o zaman ikili test yaparız şuan için burun kemikleri ve ense kalınlıkları iyi dedi. Sarı akıntım vardı akıntı çok istediğimiz bir durum değil dedi progestan da enfeksiyon yapar birikinti bıraktığı için dedi o da bebeğe ileride geçer bebeklerin suyu azalır dedi istediğiniz bir durum değil dedi o yüzden enfeksiyona karşı ilaçlar verdi akıntım bu aralar fazlaydı hatta su gibi geliyordu normal sanmıştım ama tüp bebek doktorum benim için normal olmadığını ve jelleri şase ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi çok şükür ilaçlar bitti inşallah yolunda gider ilaçsız sürecimiz artık
Bende üçüncü ayı bekliyorum umarım 9 ay kusan bireylerlerden olmazyizAminnn hepimiz Allahın izniyle kavuşalım bebeklerimizeben 6. Haftadan beri çok fenayım artık serum almıyorum çünkü sade bulantı yetini kusmalara bıraktı kusunca rahatlıyorum neyseki kustuktan sonra 1-2 saat rahat o sıra yemek yiyebiliyorum ama sonra yine tık yok. Ceviz her gün yiyemiyorum et tavuk bunlardan soğudum sulu salçalı yemek yiyemiyorum genelde tost ile besleniyorum akşamları dediğin gibi iğrenç bir hal alıyor bulantılar sabah bulantısı çok çekmiyorum ama akşam bitmek bilmeyendir girdap gibi inşallah 12 haftayı bekliyorum geçer diye inşallah
Canım ne güzel haberler maşallah büyümüş bebişler :) ilaçları bırakmak da büyük rahatlık olmuştur sana. ben korktum ama bu akıntı normal demiş ya, benim geçti eskisi gibi ıslanmıyor iç çamaşırım artık ama yine de endişe ettim, bi de benim doktor demişti alttan el muayenesi ile o birikintileri temizleyebilirim demişti, ben utanmıştım tamam demeye ama madem öyle söyleyim de temizlesinKızlar doktor kontrolüm vardı bugün tüp bebek doktorumda son adete göre 11+1 haftalık ama bebekler ölçümde 12. Haftada çıktılardoktorum artık nates folik asiti bırakıp vinelac probiyotikli multivitamine geçirdi kabızlığa da iyi gelir dedi. İdrarda bakteri çaktığı için yine idrar testi istedi jel ve şase verdi idrar enfeksiyonu da bulantı kusma bel ağrısı yapar dedi bu aralar çok şiddetlenmişti hiç kusmuyordum kusmalarım başladı benim. Estrofem ve Duphaston ve progestanı ve Proluton kalça iğnemi bıraktık bugün artık. Sadece coraspin ve oksapar kullanacağım. Nipt testine gerek duymadı 2 hafta sonra gel o zaman ikili test yaparız şuan için burun kemikleri ve ense kalınlıkları iyi dedi. Sarı akıntım vardı akıntı çok istediğimiz bir durum değil dedi progestan da enfeksiyon yapar birikinti bıraktığı için dedi o da bebeğe ileride geçer bebeklerin suyu azalır dedi istediğiniz bir durum değil dedi o yüzden enfeksiyona karşı ilaçlar verdi akıntım bu aralar fazlaydı hatta su gibi geliyordu normal sanmıştım ama tüp bebek doktorum benim için normal olmadığını ve jelleri şase ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi çok şükür ilaçlar bitti inşallah yolunda gider ilaçsız sürecimiz artık
Evet bana da kan sulandırıclar sadece devam dieğrlerni artık bırakıyoruz dedi. O hafta sapmalarını sormadım keşke sorsaydım neye göre hesaplanıyor ilerde değişir mi yoksa artık önde mi giderler hiç bilmiyorum salonda 11 haftayım sanıyorum ama doktoe 12 haftalıksın dedi sormadım da o an unuttum :/Çok şükür canım sağlıcakla kucağına aldigin günlerde gelir inşallahbenimde son adet tarihinden 4-5 gün geride ama net ölçüm hangi haftada oluyo acaba değişebiliyor mu haftası acaba,benimde progestan i 12.haftadan sonra azaltarak bırakırız dedi kan sulandırıcı ilaç iğne devam, pıhtılaşma sorunum olabilirmiş protein s diye bi değerim düşük çıktı
Evet 9 ay devam den de varmış ama biz bence öyle olmayız pozitif düşünelim pozitif olsunBende üçüncü ayı bekliyorum umarım 9 ay kusan bireylerlerden olmazyiz
Son gittiğinde de ondemiydi canım önceki kontrollerde adet tarihine göre mi ilerliyorduEvet bana da kan sulandırıclar sadece devam dieğrlerni artık bırakıyoruz dedi. O hafta sapmalarını sormadım keşke sorsaydım neye göre hesaplanıyor ilerde değişir mi yoksa artık önde mi giderler hiç bilmiyorum salonda 11 haftayım sanıyorum ama doktoe 12 haftalıksın dedi sormadım da o an unuttum :/
Her kontrolde sata göre hep önde gidiyordum hep 5-6 gün fark ediyordu belkide tüp bebek hesaplamasını ben mi yapamadım bilmiyorum en son 5. Haftada sadece sata göre eşitti sonra hep ultrason önde gitmeye başladıSon git
Son gittiğinde de ondemiydi canım önceki kontrollerde adet tarihine göre mi ilerliyordu
Bence öyle bir şey teklif ettiyse rica et canım ben olsam temizletirdim ki mantıklı geldi sonuçta o progestan vücut atınca ister istemez birikme yapıyor tabiki hijyenimize Max dikkat ediyoruz temizleniyoruz çamaşır değişmeydi günlük ped zaten her WC de değişiyorum akıntı olmasa bile değişmek gerek zaten. Çünkü ben hayatım boyunca hiç idrar yoku enfeksiyonu olmadım sarı akıntım çok nadir hamilelik öncesi olmazdı bile yani çünkü uzun süredir kullanıyoruz tüp bebekte progestanı transfer öncesi başlıyoruz kullanmaya doktor hamilelikte vücut enfeksiyona Müsait oluyor dedi. Yani enfeksiyon fark edilmez ilerler Allah korusun keseden su gelmeye başlar dedi o zaman da erken doğuma sebebiyet verir dedi. Benim anladığım adlında en güzeli progestanı oral kullanmak demek ki ama biz işte vajinal kullanıyorduk. 12. Hafta da zaten tüm ilaçları bırakacağımı söylemişti hayırlısı olsun artık normale ebelikten farkımız hiçbirimizin Kalmadı doktorum da öyle dedi zaten gönlümü rahat tutuyorum sonuçta her gebe sürekli her an ilaç kullanmıyor bir an kullanmayınca boşluğa düştüm akşam ilaçlarımıCanım ne güzel haberler maşallah büyümüş bebişler :) ilaçları bırakmak da büyük rahatlık olmuştur sana. ben korktum ama bu akıntı normal demiş ya, benim geçti eskisi gibi ıslanmıyor iç çamaşırım artık ama yine de endişe ettim, bi de benim doktor demişti alttan el muayenesi ile o birikintileri temizleyebilirim demişti, ben utanmıştım tamam demeye ama madem öyle söyleyim de temizlesin
Anladım canım sağlıkla buyusunlerHer kontrolde sata göre hep önde gidiyordum hep 5-6 gün fark ediyordu belkide tüp bebek hesaplamasını ben mi yapamadım bilmiyorum en son 5. Haftada sadece sata göre eşitti sonra hep ultrason önde gitmeye başladı
Ay ne güzel dedinBence öyle bir şey teklif ettiyse rica et canım ben olsam temizletirdim ki mantıklı geldi sonuçta o progestan vücut atınca ister istemez birikme yapıyor tabiki hijyenimize Max dikkat ediyoruz temizleniyoruz çamaşır değişmeydi günlük ped zaten her WC de değişiyorum akıntı olmasa bile değişmek gerek zaten. Çünkü ben hayatım boyunca hiç idrar yoku enfeksiyonu olmadım sarı akıntım çok nadir hamilelik öncesi olmazdı bile yani çünkü uzun süredir kullanıyoruz tüp bebekte progestanı transfer öncesi başlıyoruz kullanmaya doktor hamilelikte vücut enfeksiyona Müsait oluyor dedi. Yani enfeksiyon fark edilmez ilerler Allah korusun keseden su gelmeye başlar dedi o zaman da erken doğuma sebebiyet verir dedi. Benim anladığım adlında en güzeli progestanı oral kullanmak demek ki ama biz işte vajinal kullanıyorduk. 12. Hafta da zaten tüm ilaçları bırakacağımı söylemişti hayırlısı olsun artık normale ebelikten farkımız hiçbirimizin Kalmadı doktorum da öyle dedi zaten gönlümü rahat tutuyorum sonuçta her gebe sürekli her an ilaç kullanmıyor bir an kullanmayınca boşluğa düştüm akşam ilaçlarımı
Karanfil koy der annem ama bilmiyorum hiç denemedimAnladım canım sağlıkla buyusunlerbuarada kızlar dünden beri 20lik diş ağrısı başladı yaa çürükte vardı ,kimsede varmı böyle ilaçsız nasıl geçer acaba fikri olan var mı
Hepimiz o aşamaya geleceğiz inşallahAy ne güzel dedinartık doğal gebelikten farkın yok. Maşallah. Ben de o aşamaya geçmek istiyorum bi an önce Sanırım progesteron vajinal daha kolay burada biri oral kullanıyordu midesini çok bulandırıyordu. Ben Salı günü söyleyim en iyisi. Bi de idrar tahlili yaptırmak isteyim
Üç dört gün bende çektim o ağrıyı hatta çıktı tuzlu gargara yaparak hafifletin ağrıyıAnladım canım sağlıkla buyusunlerbuarada kızlar dünden beri 20lik diş ağrısı başladı yaa çürükte vardı ,kimsede varmı böyle ilaçsız nasıl geçer acaba fikri olan var mı
Sağol canım dün gece yaptım öyle şuan azalmış gibi inşallah olmaz bidaha sanada çok geçmiş olsunÜç dört gün bende çektim o ağrıyı hatta çıktı tuzlu gargara yaparak hafifletin ağrıyı
Heralde geçer bir iki gün daha kullanınca canım, geçmezse belki ilaç değiştirir. Sana da elle muayene yapıp temizlesin diye söyle bence. Dediğin gibi ben de bi enfeksiyon testi isteyim.Hepimiz o aşamaya geleceğiz inşallahevet doktorum da oral kullanım çok fazla baş dönmesi halsizlik bulantı yapar dedi. Sende bi yaptır canım doktorun uygun görürse en azından rahatlarsın seninde şu gibi akıntın vardı ya en azından bakılmış olur inşallah geçer su gibi hala geliyor benim dün enfeksiyon ilacımın toz olanını içtim bir de vajinal kapsülü yaptım sabah daha fazla su gibi akıntı vardı çamaşırım ıslaktı baya anlamıyorum neden
Bir dahaki gidişime söylicem canım onu inşallah geçerHeralde geçer bir iki gün daha kullanınca canım, geçmezse belki ilaç değiştirir. Sana da elle muayene yapıp temizlesin diye söyle bence. Dediğin gibi ben de bi enfeksiyon testi isteyim.
Canım ne güzel haberler bunlarKızlar doktor kontrolüm vardı bugün tüp bebek doktorumda son adete göre 11+1 haftalık ama bebekler ölçümde 12. Haftada çıktılardoktorum artık nates folik asiti bırakıp vinelac probiyotikli multivitamine geçirdi kabızlığa da iyi gelir dedi. İdrarda bakteri çaktığı için yine idrar testi istedi jel ve şase verdi idrar enfeksiyonu da bulantı kusma bel ağrısı yapar dedi bu aralar çok şiddetlenmişti hiç kusmuyordum kusmalarım başladı benim. Estrofem ve Duphaston ve progestanı ve Proluton kalça iğnemi bıraktık bugün artık. Sadece coraspin ve oksapar kullanacağım. Nipt testine gerek duymadı 2 hafta sonra gel o zaman ikili test yaparız şuan için burun kemikleri ve ense kalınlıkları iyi dedi. Sarı akıntım vardı akıntı çok istediğimiz bir durum değil dedi progestan da enfeksiyon yapar birikinti bıraktığı için dedi o da bebeğe ileride geçer bebeklerin suyu azalır dedi istediğiniz bir durum değil dedi o yüzden enfeksiyona karşı ilaçlar verdi akıntım bu aralar fazlaydı hatta su gibi geliyordu normal sanmıştım ama tüp bebek doktorum benim için normal olmadığını ve jelleri şase ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi çok şükür ilaçlar bitti inşallah yolunda gider ilaçsız sürecimiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?