2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Benimle aynı gün transferiniz. Ben yarın sabah kan vereceğim. Pek bir belirtim yok ara ara kasıklarımda batma oluyor. Ben 8 yıl önce oğluma hamileyken göğüslerimde damarlarımdan anlamıştım rengi yeşil ise dönmüştü ve şişmişlerdi. O doğal gebelikti herhangi bir tedavi görmeden kendiliğimden gebe kalmıştım. İnşallah sen de pozitifi görürsün

Transferden ön
31 Temmuz 13.30 transfer saatim belli oldu bi sürü ilaç gene bi iğne var 7 bin diyorl

31 Temmuz 13.30 transfer saatim belli oldu bi sürü ilaç gene bi iğne var 7 bin diyorlar
Transferden 6 gün önce iğneye başlıyorsun hergün kalçadan 1 tane bizim sigorta karşıladığı için fiyatını bilmiyorum transferden sonra yani aynı gün karından yapılan başka nie iğne bar ona başlıyorsun o 2 bin civarıydı bin lirada başka ilaç aldık yani ilaçlar baya maliyetli oluyor

Erken değil bence

merhaba canım, hiç korkma bende senin gibi endişelenmiştim 5.günümde kan görmüştüm solucan gibi ama çok şükür hamileyim şuanda muhtemelen doktor transfer yaparken dokular zedeleniyor hafif sızıntı oluyor bende sonradan olmadı hiç

merhaba, benim sonucum pozitif çok şükür. Dilerim bu yolda olan her anne adayı güzel sonuçlar alır. Benim 3. tüp bebek tedavim ilk iki tedavimde o kadar pinpiriklendim ki bu sefer relax olup önüme bakmaya karar vermiştim. İyiki de öyle yaptım. Transferin 5. güü işime başladım hergün yarın saat kadar yürüyüş yaptım e işte haliyle otur kalk bir hareket içerisindeydim. 15 gün sonra kontrole gideceğim umarım herşey yolundadır. Daha önce boş gebelik geçirdiğim için bu sefer erkenden sevinmedim. Hayırlısı ile keseyi görüp kalp atışını duyarsam o zaman biraz daha rahatlarım.

İnşllah iyi haberler alırsın peki belirti olarak ne vardı dün 3güdü hafif baş dönmelerim oldu 3 4 defa kasıklarım ilk günden beri yanma batma adet sancısı gibi şeyler var göğüslerim de ağrıyor ama trasferden sonra da ağrıyordu ilaçlardan sanırım

benim adet aprısı gibi ağrılarım oldu ve hala daha da var o ağrılar, başka bir belirtim yok. Lekelenme falan bişey olmadı bende

Kalp atışı için gittimde 7+2 haftalık oluyorum o zaman görünür muhtemelen

Allah cebimizede güç versin keşke devlet birazını olsa karşılasa bu süreçte adım başı para alıyolarr

Çok şükür güzel haberlerini aldık ben de seni merak ediyordum canım geçmiş olsun, yat dinlen sakın kalkma, çok önemli dinlenmek hemşirem beni çok tembihlemişti. 5 gün sonra devam ettirecek ilaçlarına merak etme bebişler iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…