2023 Temmuz Ayı Tüp Bebeğe Başlayıp İleriki Süreçte Dondurulmuş Transfer Olacaklar Gelin Konuşalım👼🏻🚼💜

Kızlar az önceki testim ilk dakikada belirdi sevinemedim çünkü 13 gün önce ovitrelle vurulmuştum onun etkisi olabilir mi
Ay aslışş genellikle 13 ve 14.günde kaybolur çiçeğim bence yarın sen kan testi vermelisin noluurr pozitif olsunn

Ay aslışş genellikle 13 ve 14.günde kaybolur çiçeğim bence yarın sen kan testi vermelisin noluurr pozitif olsunn
İnşallah hemen kan vermeyip testte takip etmeyi düşünüyorum daha 7.günüm bugün biraz aceleci davrandım koyulaşacak mı diye takip edeyim en iyisi teste kadar

Kızlar benim de bugün embriyolarin 3. Günü. Doktor aradı 1 i zayıf,ikisi normal ,ikisi iyi gelişiyor dedi.ama bugün dondurma yapmamışlar neden ki acaba bilmiyorum
Demek ki iyi canım 5.gün gelişim takip edilip dondurulacak

Erken olduğu için silik çıkıyor zaten kasette çıktıysa vardır hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Sen naptın testi tekrar yaptin mi bugün hadi ilk haberler güzel gelsin öylede gitsin bu topik bir tanemiz negatif sonuç almasın inşallah açılış kapanış guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…