- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
İnşAllah ikimize gebelik haberi getirirbende bu ay imom omega kullandım bununla içeriği aynı gibi 30 kapsuldu bi kac gün oldu biteli olmazsa seninkinden alırım bu ay![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah ikimize gebelik haberi getirirbende bu ay imom omega kullandım bununla içeriği aynı gibi 30 kapsuldu bi kac gün oldu biteli olmazsa seninkinden alırım bu ay![]()
genelde 3. gün diyorlar ama özellikle fsh için falanKankiler hormon testi yaptırmak istiyorum reglin 5.günü yaptırsak oluyor muydu?
2. Günü de yaparlar kuzum cuma git o zamanCumartesi yapılıyor muydu hormon testi? Cts 3.gün olacak ama sağlık ocağı kapalı oluyor o zamanda
Bugün cumaymis2. Günü de yaparlar kuzum cuma git o zaman
11e kadarmış kan alımı canım2. Günü de yaparlar kuzum cuma git o zaman
Aynen kaçırdımBugün cumaymissağlık ocağında vereceksen kaçtı
Hadi hayırla sonuçlansın İnşAllahAşılamam yapıldı..şimdi dinleniyorum..hayırlısı artık![]()
Amin kuzumHadi hayırla sonuçlansın İnşAllahŞimdi nolacak canım bekleme süresi yine aynı dimi?
Nasıl bir süreç peki? Ne karara mâl oluyor?Amin kuzumaynen şimdi beklemek ama salı yanıma gelicen dedi..
Hasta olmasaydık sürec çok kolay benim için olucaktı..aşılama süreci hiç yormadı beni.6500 çiktı ilaçlarla birlikteNasıl bir süreç peki? Ne karara mâl oluyor?
Hayırlısıyla tutmuştur İnşAllahHasta olmasaydık sürec çok kolay benim için olucaktı..aşılama süreci hiç yormadı beni.6500 çiktı ilaçlarla birlikte
Ay İn şa Allah bu kadar savaşmağımın sonu bebiş olsunHayırlısıyla tutmuştur İnşAllah![]()
AmiiinAy İn şa Allah bu kadar savaşmağımın sonu bebiş olsun![]()
aynen kiste dikkat edin.ben bu ay kullandım çok kötü bi regl dönemi geçirdim ki kontrole gittiğimizde 2cm lik kistimiz oluşmuş maalesef.Doktor kontrolundekukkanıyorsan baksıncanım mutlaka bazı bünyelerde kıst yapabılıyor
Amin Allah kuzumAmiiinRabbim salihlerinden hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
![]()
şifa olsun bebek olsun inşallah canım. En kısa zamanda güzel haberini alırsın inşallahAşılamam yapıldı..şimdi dinleniyorum..hayırlısı artık![]()
Yaaa inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerinizi boşa cıkarmasınAşılamam yapıldı..şimdi dinleniyorum..hayırlısı artık![]()
Amin canım Amin.Bu ay hepimize düşerli olsunşifa olsun bebek olsun inşallah canım. En kısa zamanda güzel haberini alırsın inşallah![]()