1-2 saatlik uyku olduğu için almıyordum. Herkes 5-6 saatlik uykuyu alın demiş kafam karıştı o yüzdenöncelıkle aralarda kalktıgında olcme , derın uykudayken kalkıp olcmus oluyorsun vuxudun derın uykuda ıken farklı cıkr , kalksan bıle sadece bı kez ve hergun aynı saatte olc 6.30 7 demıssın o saat harıcı olcme kafanı karıstırmaktan baska bı ıse yaramaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺
- Konu Sahibi sevayd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Hayırlısı olsun canım martta nasip olur inşallahsevayd canım test yaptım negatif olsa çıkardı muhtemelen geçikti adetim sadece adet olmadım ama işaretleye bilirsin
- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Kızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
D Duma Duma tubishh35 H Heidi_59 S siyah yada gri Eglencesineee344 I icmimarhanimkiz Asli Miraz Larsvontrier N Naturelgirlll savascii Mavi Mucize S SSahinK sonsuzaskk
The Little Mermaid Aysegul6108 G gulomakgul Birminisannesiiii K kanadakul B bilgisel
K kumru_asya89 mutluanne2779 L lavinya-
D Duma Duma tubishh35 H Heidi_59 S siyah yada gri Eglencesineee344 I icmimarhanimkiz Asli Miraz Larsvontrier N Naturelgirlll savascii Mavi Mucize S SSahinK sonsuzaskk
The Little Mermaid Aysegul6108 G gulomakgul Birminisannesiiii K kanadakul B bilgisel
- 26 Ağustos 2022
- 323
- 152
- 18
Ben doktora gittim hamile degilim adet söktürücü kullanıp rahim filmi cekilicem sonra femara çatlatma ignesiiiKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
Ben dün öğrendim hamileyimmmKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
- 26 Eylül 2022
- 1.112
- 1.040
- 63
- 33
malesef ben yazmıştım ama gömemişsin bana kırmızı kartKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Hayırlısı olsun canım şifa olur inşallah ilaçlarBen doktora gittim hamile degilim adet söktürücü kullanıp rahim filmi cekilicem sonra femara çatlatma ignesiii
- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Tamam canım kaçmış gözümdenmalesef ben yazmıştım ama gömemişsin bana kırmızı kart
- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallahBen dün öğrendim hamileyimmm
- 8 Kasım 2022
- 74
- 60
- 8
- 43
Ben 4 Mart da bekliyorum adetimiKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
çok teşekkürler herkese
- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.694
- 448
- 34
6.30 dakini dikkate al canım, iki kere ölçüm yapma, erken ölçümünde daha düşük çıkar ateşin, 6.30 dan önce 3 saat uyku tercih edilir ama bende sabaha karşı deliksiz uyumayalı bir 6 yıl olmuştur ona rağmen ateş tablosu dogru gitti. Çok kasma sadece vaktinde tek ölçümle git
Çok teşekkür ederim6.30 dakini dikkate al canım, iki kere ölçüm yapma, erken ölçümünde daha düşük çıkar ateşin, 6.30 dan önce 3 saat uyku tercih edilir ama bende sabaha karşı deliksiz uyumayalı bir 6 yıl olmuştur ona rağmen ateş tablosu dogru gitti. Çok kasma sadece vaktinde tek ölçümle git
- 1 Mart 2023
- 879
- 795
- 23
arkadaşlar bende gebelik planlayanlardanım dün ilk defa doktora gittim durumlar nedir bir engel varmı diye ve kist olduğunu Prolaktinin 36 - Lh 13 - progesteronun ise 4 olduğunu söyledi fermotil women duphaston ve Dostinex ilaçlarını verdi biliyorsunuz doktorların geneli çok aydınlatıcı bilgi vermiyor kendim biraz araştırdğımda ise korkmaya başladım buna benzer durumlar yaşayanlar yorumlayabilirmi ne kadar riskli bir durumddayım tedavi edilebilecek şeylermi önemli mi
- 12 Ocak 2022
- 1.865
- 1.109
- 63
Bnm adet gecikti bu ay ama test yaptim negatif. Siz kirmizi çekin buyuk ihtimal yoktur çünkü normal bir gecikme yasiorm sanırım. Tskler martta gorusmek uzreKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
- 12 Ocak 2022
- 1.865
- 1.109
- 63
Bnmde prolaktjn 70 di dostinexle normal sinirlra ulasti.36 dusmesi bir ay zten onemli bir deger degil lh im bnmde 11 falandi onun icinde clife diye bir macun kullandm oda duzeldi. Kistim icinde sogan kuru yapmistm suan bndede kist vr yumrtalik basit kistler zten gebelige engel degilarkadaşlar bende gebelik planlayanlardanım dün ilk defa doktora gittim durumlar nedir bir engel varmı diye ve kist olduğunu Prolaktinin 36 - Lh 13 - progesteronun ise 4 olduğunu söyledi fermotil women duphaston ve Dostinex ilaçlarını verdi biliyorsunuz doktorların geneli çok aydınlatıcı bilgi vermiyor kendim biraz araştırdğımda ise korkmaya başladım buna benzer durumlar yaşayanlar yorumlayabilirmi ne kadar riskli bir durumddayım tedavi edilebilecek şeylermi önemli mi
Ben erken regli oldum canım bu ay olmadıKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah
- 14 Mayıs 2021
- 4.858
- 9.932
- 108
Cok sevındım canıııııım benııım senın adınaaaayy nasıl mutlu oldummmm Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallahKızlar herkese hayırlı sabahlar kandilin sabahında umutsuz bir şekilde test yaptım çünkü adet sancısı gibi sancım vardı biraz sicilli bir test olmasına rağmen aldığım için predictör ekspres yaptım dilerim Umutlarım sevince dönüşür dua edin ne olur çünkü ben hepinize dua ediyorum
- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 333
- 42
Allah Razı olsun canım benim Amin inşallah sen nasılsınCok sevındım canıııııım benııım senın adınaaaayy nasıl mutlu oldummmm Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah
- 1 Mart 2023
- 879
- 795
- 23
Teşekkür ederim aydınlattığınız için içim rahatladı :)Bnmde prolaktjn 70 di dostinexle normal sinirlra ulasti.36 dusmesi bir ay zten onemli bir deger degil lh im bnmde 11 falandi onun icinde clife diye bir macun kullandm oda duzeldi. Kistim icinde sogan kuru yapmistm suan bndede kist vr yumrtalik basit kistler zten gebelige engel degil
- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 18
- 35
Ben hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlarcığım listeyi kapatalım artık arada yazan varsa görmemiş olabilirim belirsiz olanların hepsini etiketliyorum o yüzden inşallah güzel haberi olan vardır yoksa da mart grubundayız artık orda nasip olur inşallah