Çok teşekkür ederim.. doktorum hiç gün söylemedi bana ben bu kulüpte okuduklarımdan dolayı test yapmaya karar verdim diyorum ki doktorumu dinleseydim adetim geciktikten sonra direkt ona gitseydim resmen 14. Subatta çatlatma iğnemi oldum o günden beri ben bende değilimCanım progesteron rahimi kalınlaştırıyor gebeliğe hazırlıyor aynı zamanda tutunmayı sağlıyor adet olduğunda düşmeye başlıyor giderek artması normal yani biraz daha sabredip 13 14. gün testini tekrarlayabilirsin
Öyle olmakta haklısın ama çok erken başlamışsın teste. Bikaç gün sonra daha belirleyici olur varsa da zaten testte de belirmeye başlar.inşallah vardır haber vermeyi unutmaÇok teşekkür ederim.. doktorum hiç gün söylemedi bana ben bu kulüpte okuduklarımdan dolayı test yapmaya karar verdim diyorum ki doktorumu dinleseydim adetim geciktikten sonra direkt ona gitseydim resmen 14. Subatta çatlatma iğnemi oldum o günden beri ben bende değilim
Senin için mi canım başkası için miFotoğraf atsam cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba?
Yok canım ben bu ay adet oldum yaSenin için mi canım başkası için mi
Valla onu yorumlayan bir arkadaşımız vardı ama maalesef depremden sonra pek giremiyor
Başka var mı hatırlamıyorum
Aleyküm selam canım burası hala aktif bekleyenler de adet görenler de çoğumuz marta transfer olduk artıkCümleten selamünaleyküm hanımlar nasılsınız ? Aklıma her geldikçe dua ediyorum Rabb'im tez vakitte karnınızı sağlıklı gebeliklerle doldursun
Tmm bnde oraya geleyimAleyküm selam canım burası hala aktif bekleyenler de adet görenler de çoğumuz marta transfer olduk artık
Amin canım dualerını eksik etme bizden
İnşallah güzel artar inan ki depremden dolayı 8 gün erken regl oldum hiç beklemiyordum artık korkudan mi? stresten mi ? Üzüntüden mi? Hepsi bir arada napalim bu da kısmetTeşekkürler canım allahım en kısa zamanda sanada müjdeyi almayı nasip etsin mart ayı uğurlu gelsin inşallahbakalım benimkide güzel arttıysa artık hamileyim diyebilicem artmazsada kısmet marta diyelim
Bendede ayni belirtiler vr bgun adet agrim vr rahimde ve karindaKızlar benim bat’a 5 gün var son 10 gündür kasık bel ağrısı yaşıyorum az önce de rahmimde ağrı hissettim sebebi ne olabilir lütfen yaşayan oldu mu böyle bişey ?? Yardımcı olur musunuz
Hadi canım inşallah bekliyoruz haberlerini <3Kızlar kan testi verdim 1 2 saate sonuçlar çıkacak hala adetim gelmedi çünkü hayırlısıyla dua edin inşallah bu ay vardır ve bu topic bana uğur getirmiştir
<2.0 çıktıHadi canım inşallah bekliyoruz haberlerini <3
Ben o kadar çok etkilenmişim sabaha karşı rüyamda test yaptığımı gördüm 4 tane kırmızı çizgi görüyorum sonra da bi yazı var kağıtta kan değerim çok düşük çok üzülüyorumBendede ayni belirtiler vr bgun adet agrim vr rahimde ve karinda
Adetime 4 gün var en erken bgun ovulasyonmun 7. Gunu
Hayırlısı olsun canım<2.0 çıktı
Hayırlısı olsun martta inşallahGünaydın hayırlı sabahlar herkese. Bende elendim kısmet değilmiş. Kan tahlili sonucum 0 çıktı maalesef. Mart topiginde görüşmek üzere.
Teşekkür ederim hala adet olmadım bakalım biraz daha bekleyeceğimHayırlısı olsun canım
İnşallah döner canım adet olana kadar umut vardırTeşekkür ederim hala adet olmadım bakalım biraz daha bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?