- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Canım benimde iğneden 12 gün sonra kaset testte negatif çıktı. Kan vermeye gittim pozitifi gördümBenimde bugün 13.günüm iğneden sonra kızlar. Test yaptım ama negatif çıktı. Bundan sonra pozitife dönebilir mi sizce Eki Görüntüle 3208418
Anladım canım ben ne zaman ovulasyonla baksam yumurtlama gördüm ama biri tutmadı henüz marttan beri deniyoruz bi sene olacak, eşimde de sperm testinde bi sıkıntı görmedi doktor, niye böyle bilmiyorumYok canım zaten pile yaklaşması demek lh hormonun artmış demek lh hormonu da zaten yumurtalıklar uygun büyüklüğe geldi demek zirve noktasınd da çatlayacak artık demek. Tabi bu bilinenen teorik kısmı her çatlayan tutacak ya da her çatlayan büyük yuöurtadır ya da çatlamak zorunda da değil bir süri faktör olduğu için kimimiz senelece tutturamıyor ya . Zaten böyle yolunda gibi görünüpte olmuyorsa doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmak lazım haliyle
Tabiki yazarım canım. Sende yaz mutlakaİnşallah canım eğer testini tekrarlarsan yine yaz beni de etiketle hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah Allah
Merhaba, peki kaç çıkmıştı sizin beta sonucunuz 12. gün ? Bir de belirtiletiniz var mıydı?Canım benimde iğneden 12 gün sonra kaset testte negatif çıktı. Kan vermeye gittim pozitifi gördüm
Yazarım canım ben birkaç gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum hayırlısı bakalımTabiki yazarım canım. Sende yaz mutlaka
Sağ ol canım. Ben de öyle düşünüyorum canım bu hafta sonuna kadar bekleyip hafta başında kan vermeyi düşünüyorum. Adetim geçsin diye bekleyeceğim. Umarım kanda çıkarCanım geçmiş olsun internette iğneden 14 gün sonra kanda çıkıyor yazmış doktorlar birkaçgğn bekleyip kan ver bence
Yaa bana umutnoldun şimdi canım. Kanı hangi gün verdiniz yani aynı gün müydü canım ?Canım benimde iğneden 12 gün sonra kaset testte negatif çıktı. Kan vermeye gittim pozitifi gördüm
64.63 çıktı canım. Belirti de hassaslasmis göğüs ağrısı, bel agrisiydi. Şimdilik geçti şükür. Sadece şişkinlik var şimdilikMerhaba, peki kaç çıkmıştı sizin beta sonucunuz 12. gün ? Bir de belirtiletiniz var mıydı?
Evet evet aynı gün verdim. Kasette negatifi görür görmez gittim ozelin acilineYaa bana umutnoldun şimdi canım. Kanı hangi gün verdiniz yani aynı gün müydü canım ?
Anladım canım ben adet gecikmesi olursa ondan sonra kan vermeye gideyim diyorum. Tekrar hayırlı olsun canım bizlere de dua etEvet evet aynı gün verdim. Kasette negatifi görür görmez gittim ozelin aciline
Bir sene olduysa canım bir tık öteye git bence o zaman . En azından bir ay da doktorla takip et yumurtalıklarını çatlamanı falan belki de çatlıyor ama tam olgunlaşmadan çatlıyordur. Bir sürü şey olabilir inşallah ihtiyaç olmaz da bu ay pozitifi görürsen ama uzadığı takdirde gitmekte fayda var klomen tarzı bişey belki de tek kullanımda çözümün olacaktırAnladım canım ben ne zaman ovulasyonla baksam yumurtlama gördüm ama biri tutmadı henüz marttan beri deniyoruz bi sene olacak, eşimde de sperm testinde bi sıkıntı görmedi doktor, niye böyle bilmiyorum
64 testte nasıl çıkmadı hayret hangi testi kullanmıştın canım sen64.63 çıktı canım. Belirti de hassaslasmis göğüs ağrısı, bel agrisiydi. Şimdilik geçti şükür. Sadece şişkinlik var şimdilik
Canım gebelik bulantısı için çok erken psiklojikte olabilir herhangi bir yeme içme uyku düzen bozukluğu da olabilir. Çok takılmamaya çalış inşallah eeken belirtidir seninki amaKızlar selam ben mide bulantısından delireceğim. Daha regle bir haftam var. Psikolojik mi sizce? Bu kadar erken başlamaz diyor internette ama normalde bu çeşit bir bulantı asla tanıdık değil. Ay yardım edin nolur
Hadi bakalım hayırlısı inşallah etiketle olur muSağ ol canım. Ben de öyle düşünüyorum canım bu hafta sonuna kadar bekleyip hafta başında kan vermeyi düşünüyorum. Adetim geçsin diye bekleyeceğim. Umarım kanda çıkar
Tamam canım etiketlerim seni amin inşallahHadi bakalım hayırlısı inşallah etiketle olur mu
Tmm canım öyle yapıcam iki kere gittim bu sürecte hormonlarım ve yumurtalıklarda bi sıkıntı görmedi regl olursam yine gidicemBir sene olduysa canım bir tık öteye git bence o zaman . En azından bir ay da doktorla takip et yumurtalıklarını çatlamanı falan belki de çatlıyor ama tam olgunlaşmadan çatlıyordur. Bir sürü şey olabilir inşallah ihtiyaç olmaz da bu ay pozitifi görürsen ama uzadığı takdirde gitmekte fayda var klomen tarzı bişey belki de tek kullanımda çözümün olacaktır
Benim son 3-4 aydır varKızlar sizdede yumurtlama dönemi veya bir kaç gün sonrasında sık idrara çıkma oldu mu ? 2 gündür tuvaletten çıkamıyorum suda içmiyorum ama baya baya yapıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?