- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
Adaçayı da içebilirsin, bende işe yarıyor.Biraz önce HCG yaptım negatifbu ayda tutmadı ve reglim 4 gün gecikti, geçen ayda reglim geç gelmişti soğan suyu icmelimiyim sizce içimin temizlenmesi ve reglin gelmesi açısından hiç denemedim daha önce
Battan bir gün sonra bu şekilde çıkmıştı canımMerhaba bu silik testi battan ne kadar sonra yapmıştın canım bugün benim de böyle çıktı erken gebelikte kırmızı ama bunda silik
Hayırlısı olsunBiraz önce HCG yaptım negatifbu ayda tutmadı ve reglim 4 gün gecikti, geçen ayda reglim geç gelmişti soğan suyu icmelimiyim sizce içimin temizlenmesi ve reglin gelmesi açısından hiç denemedim daha önce
Bilgi için teşekkürler canım ben bu ay gynoseed jel aldım olmazsa viaxi alayimBenim doktorum viaxi jel önerdi su bazlı
Olacağı varsa tutar zaten yirmi dakika yeterli diyen var birazda kader kısmet bu işler
İğnelerle sperm testiyle beraber 5bin lirayı buluyor benim canım aşılama da doktorum çok başarılı 3 hastasından 2 si muhakkak olumlu oluyor benim ablamın da 10 yıl sonra o yaptı aşılamasini tuttu o kadar tedavi gördüydü olmamıştı çoğu da çoğul gebelik oluyor aşılama yaptığı hastaların bakalım.Fostimon yada gonal-f kullanicam bugün karar vericez işte hayırlısı olsun ikimiz için de canımBen de aynı şekilde canım iğnenin bu defa 15 ya da 16.gününe denk geldi adetim. Dişçiye gideceğim bir de bugün inşallah antibiyotiklik bir durumum olmaz epey işim var birazını halledeyim bari dedim.ben de adet olduğumda aşılama düşünüyorum artık bu ay kesin araştırıyorum yer için
Senin ki daha uygunmuş canım benim ki sadece işlem 6 bin dedi ve başarılı mı falan da bilmiyorum bugün de başka yerleri araştırcamİğnelerle sperm testiyle beraber 5bin lirayı buluyor benim canım aşılama da doktorum çok başarılı 3 hastasından 2 si muhakkak olumlu oluyor benim ablamın da 10 yıl sonra o yaptı aşılamasini tuttu o kadar tedavi gördüydü olmamıştı çoğu da çoğul gebelik oluyor aşılama yaptığı hastaların bakalım.Fostimon yada gonal-f kullanicam bugün karar vericez işte hayırlısı olsun ikimiz için de canım
Canım ne yaptın bugün test verecektinİnşallah balım dua et
Canım benim çok çok sevindim. Hepimize dua etmiştin. İnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Bize dua etmeyi unutma.Kızlar herkese hayırlı sabahlar kandilin sabahında umutsuz bir şekilde test yaptım çünkü adet sancısı gibi sancım vardı biraz sicilli bir test olmasına rağmen aldığım için predictör ekspres yaptım dilerim Umutlarım sevince dönüşür dua edin ne olur çünkü ben hepinize dua ediyorum
Tabiki kuzum kan verdim sonucu bekliyorum umarım güzel çıkar her zaman dualarımdasınızCanım benim çok çok sevindim. Hepimize dua etmiştin. İnşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Bize dua etmeyi unutma.
hayırlı haberler inşallahTabiki kuzum kan verdim sonucu bekliyorum umarım güzel çıkar her zaman dualarımdasınız
Soğan suyunu ne zamanlar ve nasıl kullaniyordunHayırlısı olsun( ben yaptım soğan kürünü geciktiğinde geldi ama adet masajı da yaptım ne etkili oldu ya da zaten gelecekti denk mi geldi bilmiyorum
İnşallah kuzumhayırlı haberler inşallah
Gebelik olmadığından emin olduğumda yaptım hemen herhangi bir saat 3.gün geldi adetim bide masaj yaptım sürekli her aklıma geldiğinde uzanıp ovaladım hep karnımıSoğan suyunu ne zamanlar ve nasıl kullaniyordun
Olabilir pik , bir kaç gün de sürebilir ama silikleştiğinde teorik olarak çatlamış oluyorKızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir misevayd
Hayırlısı olsun canım marttan hep birlikte çıkarız inşallahBana da bir çarpı atın ilk denememizdi bu ay ve maalesef gebe değilim. Mart ayından umutluyum
Yapıyorum şimdi çok kişiden de duymuştum bakalım bı deneyim inşaallah şifa olurGebelik olmadığından emin olduğumda yaptım hemen herhangi bir saat 3.gün geldi adetim bide masaj yaptım sürekli her aklıma geldiğinde uzanıp ovaladım hep karnımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?