Bak ben 2 özele gitdim..birinde doktor fiyat söylemedi..muhasebe söyledi ve fiyat uyğun olmadıği için istemedik..çünkü ikiside aynı hastane sanki orda uzmanlar çalışıyor..Mesela bir hastane bir tek işlem için 7000 dedi..maalesef aşılama fiyatlarıda eskisi gibi diğil..sen iyice araştır..bence çok pahalıya gitme..işlem aynı sperm yıkıyorlar bir tekDoğru diyorsun canım ama ben de ona göre gideyim dedim ama yok kimse fiyat vermiyor e sırf fiyat öğrenmek için hepsine muayene olmaya mı gideyim yani derken senin dediğin gibi az önce birisi öyle dedi muhasebeden öğrenin telefonda fiyat vermiyoruz diye , gezip muhasebeye sormak daha mantıklı. Benim kendi doktorum 6000 dedi ama sadece işlem için küçük te bir yer, ben de daha başka yerlerde mi denesem şansımı dedim pazartesi biraz gezip araştırayım bari . Ona göre de adet olduğumda direkt yerine gideyim dedim.
Fiyatlar çokmuş ya ben kasımda yaptığımda 3 bin bile vermedim ilaçlarla. Demek kim ne kadar istese o kadr fiyat veriyor. Aşılama dışında ilaçlar da var. Gonalf verirse özeller rapor çıkarıyorlar mi acaba bildiğim kadarıyla pahalı bı iğne bunları tamamen öğren öyle başla istersenDoğru diyorsun canım ama ben de ona göre gideyim dedim ama yok kimse fiyat vermiyor e sırf fiyat öğrenmek için hepsine muayene olmaya mı gideyim yani derken senin dediğin gibi az önce birisi öyle dedi muhasebeden öğrenin telefonda fiyat vermiyoruz diye , gezip muhasebeye sormak daha mantıklı. Benim kendi doktorum 6000 dedi ama sadece işlem için küçük te bir yer, ben de daha başka yerlerde mi denesem şansımı dedim pazartesi biraz gezip araştırayım bari . Ona göre de adet olduğumda direkt yerine gideyim dedim.
Tebrik ederim canım benimAllah razı olsun tabiki teyzesisisiniz ne mutluk bir sürü teyze var güzel dilek ve dua gönderenler rabbim sevindirsin
Benim zaten 1 yılı geçti soyledim ama inşallah bayramdan sonra eşimle gidicez o zaman kadar bekliycezİşte özelde de iyi bir doktor bulmak zor para için herşeyi isteyenikirler benim 8ay oldu dedim devlette bir yıl bekliyoruz aslında deid ben beklemek istemiyorum dedim öyle bana bunları yaptır öyle gel dedi hala da bitmedi yaptırıp hepsini tekrar gideceğim
Allah razı olsun canım rabbim herkese nasip etsin sağlıkla bende kan tahlilinden sonra rahatlıycam inşallahTebrik ederim canım benimsağlıkla kucağına al inşallah
Aynen bence de aynı işlemse biye daha pahalıya yapayım ki daha sırada tüp bebek varsa bide.. Allah bir an önce nasip etsin inşallah çok yorucu vallaBak ben 2 özele gitdim..birinde doktor fiyat söylemedi..muhasebe söyledi ve fiyat uyğun olmadıği için istemedik..çünkü ikiside aynı hastane sanki orda uzmanlar çalışıyor..Mesela bir hastane bir tek işlem için 7000 dedi..maalesef aşılama fiyatlarıda eskisi gibi diğil..sen iyice araştır..bence çok pahalıya gitme..işlem aynı sperm yıkıyorlar bir tek
Aynen işte işlemsiz o kadarsa bir de o iğne de pahalı zaten o yüzden iyice araştırayım ben zannetmiyorum rapor çkarcağını devlet te değil ki o klomen femara çatlatma iğnesine falan çıkmadıysa iğneye de çıkmaz benceFiyatlar çokmuş ya ben kasımda yaptığımda 3 bin bile vermedim ilaçlarla. Demek kim ne kadar istese o kadr fiyat veriyor. Aşılama dışında ilaçlar da var. Gonalf verirse özeller rapor çıkarıyorlar mi acaba bildiğim kadarıyla pahalı bı iğne bunları tamamen öğren öyle başla istersen
Amin.Allah korusun tutmazsa..tüp bebeği iyice araştirirsin..onun laboratuarı iyi olmalı ama aşilama aynı yaAynen bence de aynı işlemse biye daha pahalıya yapayım ki daha sırada tüp bebek varsa bide.. Allah bir an önce nasip etsin inşallah çok yorucu valla
Öyle yapçam canım artık inşallah gerek kalmazAmin.Allah korusun tutmazsa..tüp bebeği iyice araştirirsin..onun laboratuarı iyi olmalı ama aşilama aynı ya
Femaraya devlet de rapor çıkarmıyor. Sadece iğneye çıkarıyordu ama ben hiç rapor çıkarmadım.Aynen işte işlemsiz o kadarsa bir de o iğne de pahalı zaten o yüzden iyice araştırayım ben zannetmiyorum rapor çkarcağını devlet te değil ki o klomen femara çatlatma iğnesine falan çıkmadıysa iğneye de çıkmaz bence
Gonal f ye çıkmaz herhalde asıl para eden o , diğeeleri benim evde kaldı elimde femara duphaston estrofem var hala , femara ile yaparsa iyi ama ucuz olsun diye kötü de olmasın derken ay nebileyim valla bakayım pazartesi kapı kapı gezip fiyat toparlıycam . Zaten bilsem tüp bebek ilk denemede tutacak hemen giderim ama ilkte olmazsa ha deyince 2 3 e o kadara gücün yetmez . O yüzden tüp bebekten önce iki kere aşılama yapacağım olmazsa da el mahkum artık nasipFemaraya devlet de rapor çıkarmıyor. Sadece iğneye çıkarıyordu ama ben hiç rapor çıkarmadım.
Haklısın Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah, çok yıpranmadan. Sen en iyisi araştır hangisi size uyarsa ona göre karar verirsiniz. Umarım gerek de kalmaz hayırlısı olsunGonal f ye çıkmaz herhalde asıl para eden o , diğeeleri benim evde kaldı elimde femara duphaston estrofem var hala , femara ile yaparsa iyi ama ucuz olsun diye kötü de olmasın derken ay nebileyim valla bakayım pazartesi kapı kapı gezip fiyat toparlıycam . Zaten bilsem tüp bebek ilk denemede tutacak hemen giderim ama ilkte olmazsa ha deyince 2 3 e o kadara gücün yetmez . O yüzden tüp bebekten önce iki kere aşılama yapacağım olmazsa da el mahkum artık nasip
Sağol canım öyle yapçam inşallah hepimiz için gerek kalmaz hayırlısı olsunHaklısın Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah, çok yıpranmadan. Sen en iyisi araştır hangisi size uyarsa ona göre karar verirsiniz. Umarım gerek de kalmaz hayırlısı olsun
O lekelenme sondu daha sonra adet olmadım hamile olduğumu öğrendim.ümitlendirmek istemem ben de ama hamileliğiniz yeni gelişiyor da olabilir bence yine de temkinli olun ve takibe devam edin kendinizi doktora da görünebilir siniz ama ben gitmemiştim bir sonraki adetimi beklemiştim o da gelmedi şansımaBu lekelenmeden kaç gün sonra adetiniz başlamıştı hatırlıyor musunuz, hayırlı olsun bebişiniz
Amin canım inşallah Allah hakkımızda hayırlısı mı nasip etsin hepimizinCanım hayırlı olsun tebrikler sağlıkla ilerler inşallah arada sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Aleyküm selamSelamünaleyküm kizlar nasılsınız? Hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum şubatin bitmesine az kalmış dilerim herkes bu yıl dilediği her duanın karşılığını bulur aminnn
İnşallah gerek kalmaz canımBenim zaten 1 yılı geçti soyledim ama inşallah bayramdan sonra eşimle gidicez o zaman kadar bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?