Amin canım hepimize inşallah burdaki bütün bayanlar aynı dualardayız rabbim hepimize sağlık la nasip etsinİnş kızlar sağolun teste koyulaşmayı takip edicem artık allah isteyen herkese nasip etsin inş gönlünüzden geçen herşey olsun
Bendede mide bulantısı daha hiç olmadı adetim 8 gün gecikti ama hep kasık ağrım oldu ve hala devam ediyorAy maşallah maşallah hiç yaşamazsin inşallah 9 ay boyuncabenimde adetim 8 gün geçti ara sıra geciktigi için heveslenmek istemiyorum kimyasallar geçirdim daha önce . Şimdi de belirti vs. Yok midem bulanmayinca hamilelik olacağını pek sanmıyordum . Ama görüyorum ki mide bulantısı olmadan da yaşayanlar varmış:)
Bence var hayırlısı olsun inşallahKızlar batıma 5 gün var üsteki mavi olanı yaptım 10 dakika içinde silik çıktı silik çıkınca emin olmak için alttakini aldım yaptım oda 5 dakika içinde çıktı bu testlerede pek güvenim kalmadı sizce varmı gebelik
Ay inşallah hamişizdirBendede mide bulantısı daha hiç olmadı adetim 8 gün gecikti ama hep kasık ağrım oldu ve hala devam ediyor
Ben yapmıştım canım hamişim çok şükürAy inşallah hamişizdirtest yapma biraz daha geçsin beraber yaparız belki
AneeemmBen yapmıştım canım hamişim çok şükür
Teşekkürler canımm tabi ki inşallah sanada güzel haberler gelirAneeemmay çok sevindimm bana da dua et
Âmiinnn peki goguslerinde sertlik varmı şuanTeşekkürler canımm tabi ki inşallah sanada güzel haberler gelir
İnşallah Rabbim tez ve doğru zamanda sana nasip etsin belki etmiştir bileAy maşallah maşallah hiç yaşamazsin inşallah 9 ay boyuncabenimde adetim 8 gün geçti ara sıra geciktigi için heveslenmek istemiyorum kimyasallar geçirdim daha önce . Şimdi de belirti vs. Yok midem bulanmayinca hamilelik olacağını pek sanmıyordum . Ama görüyorum ki mide bulantısı olmadan da yaşayanlar varmış:)
Evet var sızlama ve acı oluyor ara ara dolgunlaştıÂmiinnn peki goguslerinde sertlik varmı şuan
Canım Son adet tarihim 9 ocaktı 6 gün sürüyor yani 15 Ocak gibi bitmişti benim 3 gün sonra tek kanamam oldu ilki normal adet kanaması gibi oldu sonra sildikçe leke leke geldi ve bu bi hafta kadar sürdü araştırdım yerleşme olamaz dediler yumurtlama için de erkendi ama yine de yumurtlama kanamasıdır dedim ardından belirtilerimBelirtilerin nelerdi canim
Bir de uyku dışındaki en belirgin belirti idrar rengimin hep sarı olmasıCanım Son adet tarihim 9 ocaktı 6 gün sürüyor yani 15 Ocak gibi bitmişti benim 3 gün sonra tek kanamam oldu ilki normal adet kanaması gibi oldu sonra sildikçe leke leke geldi ve bu bi hafta kadar sürdü araştırdım yerleşme olamaz dediler yumurtlama için de erkendi ama yine de yumurtlama kanamasıdır dedim ardından belirtilerim
Uyku > regl öncesi tek belirtimdi diyebilirim sürekli esnemeye yorgun hissetmeye başladım hep bi ağırlık vardı üstümde
Akıntı > akıntım regle yakın sadece bi kez krem gibi bi kez de azıcık limon sarısı geldi daha da gelmedi hala da akıntım yok
Göğüs > ağrım hiç olmadı ki normalde regle yakın olur ama olmadı 1 hafta sonra 2-3 gün ağrıdı sonra o da geçti
Bulantı > olmadı sadece kokulara karşı daha hassas oldum
Kaşık ağrısı > ara ara nadiren girip çıkan hafif batmalar oluyor yine ara ara sanki regl ağrısı gibi ama onun daha hafifi oluyor ama dediğim gibi bu da nadiren
Ben regl oldum canim.Kızlar durumunuzu günceller misiniz listeyi düzenleyeyimArada yazanlarınız var ama belirsiz kalanları ayırt etmeden etiketledim ..
@Duma Duma @Aysegul6108 @bebibabuli @tubishh35 @Mrv0655 @Heidi_59 @canancan11 @tubiiloji @siyah yada griSafransari @lavinya- @naz1997 @Hasretimm123 @mbaytekin @firuzedadas @happymoon06 Eglencesineee344
Evet canım süreç yoruyor maalesef olur zamanı var demmekki , çok şanslısın o yönden canım o zaman25 yaşındayım yaşım genç daha ama süreç yoruyor insanıbenim ailem arıcı aktarlarımız var ondan dolayı takviye olarak bişey almama gerek kalmıyor ondan dolayı
Canım sen ne yaptın seni de etiketlemiştim sanırım son durumu sormak için ama yazdıysan gözden kaçırdıysam bilmiyorumHamilesin ve mide bulantin vs.yokmu ?
Gayet görünüyor canımKızlar batıma 5 gün var üsteki mavi olanı yaptım 10 dakika içinde silik çıktı silik çıkınca emin olmak için alttakini aldım yaptım oda 5 dakika içinde çıktı bu testlerede pek güvenim kalmadı sizce varmı gebelik
Aaa bu ilk ayın testi mi canım pekiBenim 2. Ayım c life da
İlk ayımd gercekten hamile olduğumu hissettim tüm yumurtlama belirtilerini dibine kadar yaşıyorsun . Regl günü cok silik bir çizgi cıktı . Reglüm 2 gün geçti daha sonra aşırı bi kanamam oldu . Büyük ihtimalle kimyasal yaşadığımı düşünüyorum . Bakalım bu ay ne olacak
Canım benim 24 25 falan oluyor normalde iğne olduğum da ilkinde 29 oldu sonuncuda 28 oldusevayd canım iğne olunca geç geldi adet demiştin beklediğin mi bir önceki ay olduğun tarihe göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?