- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Benimde genelde hep sağda olur bu sefer ağrım solda başladı sonra ikiside agrimaya başladı ovu testi yapsammi acaba yarın oruçlu olucam hic şu içmeden test yanıltır diye düşünüyorum senin az kalmış canım acaba yapsan çıkmaz mı silikte olsa ne zaman yapmaya düşünüyorsunGenelde sağ tarftan yumurtladığim icin en cok orasi ağrir adete dogru ikisi de şu anda sağ kasigim agriyor bacagima kadar vuruyor bat 20 beklemedeyim
Ben hem oruç tutuyor hemde test yapıyordum ve hep silik çıkıyor o yüzden miBenimde genelde hep sağda olur bu sefer ağrım solda başladı sonra ikiside agrimaya başladı ovu testi yapsammi acaba yarın oruçlu olucam hic şu içmeden test yanıltır diye düşünüyorum senin az kalmış canım acaba yapsan çıkmaz mı silikte olsa ne zaman yapmaya düşünüyorsun
Yok canım sadece kese göründü haftaya da kalp atışlarını dinlemek için gel inşallah dedi döktümSizin bebek göründü mü
İnşallah inşallah ❤Yok canım sadece kese göründü haftaya da kalp atışlarını dinlemek için gel inşallah dedi döktüm
Valla bilmiyorum ama etkiler diye düşünüyorum sonucu bende bi kac gundur ağrım var diye yapıyorum tam anlamıyla pozitif olmadi zaten testimde bitti artık sansa yapacak bisey yokBen hem oruç tutuyor hemde test yapıyordum ve hep silik çıkıyor o yüzden mibata 12 gün var 7 gündür test yapıyorum ve hep silik çıkıyor
İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin bu güzel kandil günündeBenim annem 2 hamileliğindede sigara içememiş hiç belirti olabilir evet ama bu kadar erken olabilir mi bilemedim inşallah bebeğin seninledir bazı kişilerde bebek yerleşir yerleşmez başlıyor belirtiler çevremde denk gelmiştim
Bizdede sorun yok..rahim filminden 5 ay sonra hamile kaldım..ama bence ben takviyeler kullandım ondan oldu yani kesin bilemedim hangisi etki etdi ama kürtaj oldum..toplam 2 sene oldu çocuk yok..sebebsiz infertilitearkadaşlar merhaba haftalardır takip ediyordum şimdi yazmak istedim. 25 yaşındayım 1 senedir bebek istiyoruz. tüm hormonlarıma bakıldı prolaktim yüksekti ilaçla düşürdük 1 sene tamamlanınca eşiö sperm testi verdi hiç bir sıkıntı çıkmadı bende ocağın 31 in de rahim filmi çekildim sonucum temiz çıktı yani bebek olmaması için hiç bir sebep yok sat 25 ocak bat 21 şubat. Şubatın 5 inde yumurtlama oldu 7 sinde çatlama oldu iki günü de değerlendirdik dün sabah test yaptım negatif çıktı rahim filminden sonra hamile kalan var mı aranızda ya da benimle aynı durumları yaşayan
Klomen mi kullanmıştın?Eki Görüntüle 3205621 Ovitrellenin 13. Günü.dün akşam tamamen negatif çıktı sabah pozitif çıktı bakar mısınız bi ben mi yanlış görüyorum.ondan önce de 4-5 tane test yaptım negatifti hepsi.4 gündür göğüslerime dokunamıyorum adetime de 4 gün var
evet ikinci klomen tedavim ovitrelleli.sonraki yaptıklarım hepsi negatif çıktı.bugün iğnenin 18. günü hala regl olmadım.akşam bi kan vereceğimKlomen mi kullanmıştın?
14.gün kan verin öncekiler yanıltıcı oluyor.Yaşadım çünküKızlar sabah ilk idrarla yaptım. Çatlatma iğnesinden sonra 10ncu gün. Hemen silik çizgi belirdi ama ekranda çok çıkmamış galiba
Hayırlısı olsun canım marttan çıkarız inşallah hep birlikte
insallah vardirdir canim dun gun içinde yaptım cikmadi biraz gecikmeyi beklicem 5 subatta 2. ye yumurtladigimi dusunuyorum o yuzden varsa gec cikabilir once ki gebeligimde de 3 4 gun kala cikmayip 3 gun gecikmede cikmisti.Benimde genelde hep sağda olur bu sefer ağrım solda başladı sonra ikiside agrimaya başladı ovu testi yapsammi acaba yarın oruçlu olucam hic şu içmeden test yanıltır diye düşünüyorum senin az kalmış canım acaba yapsan çıkmaz mı silikte olsa ne zaman yapmaya düşünüyorsun
Canım ben de Erkilet'teyim. 2 ay oldu taşınalı. Ankara'dan geldik.Talastayım sen
Ben de 5inde veya 6sında yumurtladığımı düşünüyorum ovülasyon testime göre.Günlerdir erken gebelik testi yapıyorum ama çıkmıyorinsallah vardirdir canim dun gun içinde yaptım cikmadi biraz gecikmeyi beklicem 5 subatta 2. ye yumurtladigimi dusunuyorum o yuzden varsa gec cikabilir once ki gebeligimde de 3 4 gun kala cikmayip 3 gun gecikmede cikmisti.
En guzeli gecikmeyi beklemek kırmızilari gorene kadar umut var ben en çok atesimin 37 de sabit olmasindan şupheliyim guzel haberlerinizi bekliyorumBen de 5inde veya 6sında yumurtladığımı düşünüyorum ovülasyon testime göre.Günlerdir erken gebelik testi yapıyorum ama çıkmıyorhala Ümit var mıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?