Anladım canım tşk ederim şuan benim doktordaki hemşireye okadar sinirliyimki Ocak ayında doktorum demişti ki sen pkolusun fazla yumurta oluşuyor bidahakine eğer gebelik olmazsa yarım tablet alırsın dedi yeterli olur hani sadece bir kaçtane yumurta olsun diye bu salak sekreterde bana tam al dedi kapattı fıttırdım burda neyse tam aldım bende yapacak bişey yok almış oldum ne sinir oldum varyaPek bi fark olmuyor bence canım ben geçen ay 2.günğ başladım 15 gün çatlattık bu ay 5. Günü başladım yine 15.günü çatlattık
Ben ortalama 26 günde bir adet oluyorum hemen başlamam gerekiyor o zamanDöngün kısa sürüyorsa hemen başla ama 28 civarıysa 8 9 da başla bence
Hayırlısı olsun canım malesef uğraştırıyor rabbim kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın inşallahBende 5. Gün başlamıştım kuzum başka bir doktora gidicem bakalım rabbim inşallah bizede nasip eder sağlıkla bendede pco var ya bakalım o prof ne diyecek
Ya o zaman hamile olabilirsin test niye yapmiyosunKuzum normalde her ay 4 gün önce olurdum 14 Şubat yazdım kaç gündür ağrım var stresten gelemedi sanırım
Sen bilirsin ama 7 olsun bari 5 te çok erken bence 8 9Ben ortalama 26 günde bir adet oluyorum hemen başlamam gerekiyor o zaman
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim en güzelini mutlulukla huzurla inş hep duamdırHiç belli olmaz orası :)
Amin kuzum rabbim kendine açılan elleri boş çevirmezHayırlısı olsun canım malesef uğraştırıyor rabbim kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın inşallah
Geçenlerde yaptım çizgiyi görmek için çok çabaladım ama silik yok gibiydi inan belki olmayanı var gibigörüyorum ondan yok diye bunları aldım ama bir mucize olur geçerse yaparım dedim ağrım var değişik bir şekilde hasta olmak üzereyimYa o zaman hamile olabilirsin test niye yapmiyosun
Selam kızlar. ben bir kaç gündür baya kasıklarımda yoğun sancı çekiyordum. Geceleri beni uyutmuyor gün içerisinde oturtmuyordu. Bugün cidden baya kötü olunca eşim acile götürdü ve idrar ve kan testi de yaptılar. Betam 0.10 çıktı. Yani hamile değilim. Ne için gittik neyin sonucunu öğrendim. Neyse netleştiği için kafam rahatladı hiç olmazsa. Bat'ım 20 Ocak ama artmaz diye düşünüyorum artık. Hamile olmadığıma kesin gözüyle bakıyorum.
Olsun kuzum birşey olmaz ilk tedavin miAnladım canım tşk ederim şuan benim doktordaki hemşireye okadar sinirliyimki Ocak ayında doktorum demişti ki sen pkolusun fazla yumurta oluşuyor bidahakine eğer gebelik olmazsa yarım tablet alırsın dedi yeterli olur hani sadece bir kaçtane yumurta olsun diye bu salak sekreterde bana tam al dedi kapattı fıttırdım burda neyse tam aldım bende yapacak bişey yok almış oldum ne sinir oldum varya
Bende pkoluyum ve 6 gün günde 3 tane kullanmıştım düşün yaniAnladım canım tşk ederim şuan benim doktordaki hemşireye okadar sinirliyimki Ocak ayında doktorum demişti ki sen pkolusun fazla yumurta oluşuyor bidahakine eğer gebelik olmazsa yarım tablet alırsın dedi yeterli olur hani sadece bir kaçtane yumurta olsun diye bu salak sekreterde bana tam al dedi kapattı fıttırdım burda neyse tam aldım bende yapacak bişey yok almış oldum ne sinir oldum varya
Canım iğnesiz 3-4 kez klomen kullandım olmadı iğneyi ilk defa ocakta yaptım şimdi doktor bidaha dedi 2.ci olcak iğneli +klomen işte bende tam aldım ilacı artık ne olursa benim yumurta oluşuyor ama fazla oluyor ondan demişti yarım al ama bu sekreter öyle gıcıklık yaptıOlsun kuzum birşey olmaz ilk tedavin mi
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın kuzum benimde 4.günüm bugün 27.sinde kan vericem inşallah olur bu seferCanım iğnesiz 3-4 kez klomen kullandım olmadı iğneyi ilk defa ocakta yaptım şimdi doktor bidaha dedi 2.ci olcak iğneli +klomen işte bende tam aldım ilacı artık ne olursa benim yumurta oluşuyor ama fazla oluyor ondan demişti yarım al ama bu sekreter öyle gıcıklık yaptıtoplamda 5 veya 6 ci kez klomen kullanmış oldum bundan 2si iğneli olcak bu ilaç bişeye yaramıyor bunu anladım ben
Talastayım senCanım ben de Kayseride oturuyorum. Neresindensin ?
Canım eşinin değerlerine de baktımrış mıydınız konuştuk mu hatırlamıyorumCanım iğnesiz 3-4 kez klomen kullandım olmadı iğneyi ilk defa ocakta yaptım şimdi doktor bidaha dedi 2.ci olcak iğneli +klomen işte bende tam aldım ilacı artık ne olursa benim yumurta oluşuyor ama fazla oluyor ondan demişti yarım al ama bu sekreter öyle gıcıklık yaptıtoplamda 5 veya 6 ci kez klomen kullanmış oldum bundan 2si iğneli olcak bu ilaç bişeye yaramıyor bunu anladım ben
İnşallah canım dualarım senle Allah güzel haberlerle sevindirsinİnşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın kuzum benimde 4.günüm bugün 27.sinde kan vericem inşallah olur bu sefer
Konuştuk senle canımCanım eşinin değerlerine de baktımrış mıydınız konuştuk mu hatırlamıyorum
Allah razı olsun kuzum hepimizi sevindirsin inşallah. Rabbim kimseyi anne olmakla sınamasınİnşallah canım dualarım senle Allah güzel haberlerle sevindirsin
AminAllah razı olsun kuzum hepimizi sevindirsin inşallah. Rabbim kimseyi anne olmakla sınamasın
Ben de anımsadım ama emin olamadım canım o zaman kalitede mi sıkıntı var acaba inositol içeren takviye falan kullanmalısın belki deKonuştuk senle canımama eşim daha test vermedi 2021/2022 yılında yaptığı spermiogramm sonucunu vermiştik ona güveniyorlar bide ben pkolu olduğum için eminler herhalde yumurtalık durumuda ortada benim kistler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?