Canım aklıma geldi doktor bana şey demişti vajinal Yıkama yapma demişti dikkat et çok önemli hamileliğimi öğrendiğimde demiştiDe dıyeceksın tabıkı bır oglum var malum olabıldıgınce dıkkat etmeye calısacagım daha dun kaynanamdan donduk mısal bılmıyordum evet ama uc dort koca poset oglum 4.katta oturuyorum asansor yok
İnşallah canım inşallah aminnn2 gün sonra tekrar test yapıcam umarım gerçekten gebeliktir
Ben hissediyorum canım hemde çogul düşünüyorum nedenseÇok yumurtam olduğu için öyle hiss ediyorsun..sen onu boş ver..gebelik hiss ediyor musun??bu günlerde verdiğim soru bu
Ayyy İn şa Allah canım.Coğul aklıma bile gelmiyor yeterki diyorum hamile kalayımBen hissediyorum canım hemde çogul düşünüyorum nedense
Bende göz kalemimi sabah kalkar kalkmaz çekerim kendimi öyle mutlu hissediyorum hatta sen makyajla mı yatoyorsun diyolarBak işte tek diğilim
Sen dedin aklıma ne geldi..demek ben yeni gelmişim Türkiye'ye düğünden 1 ay önce geldimki kalan cehizleri alayım evi düzücem diye ve o 1 ayı görümcemde kalıyordum..eltimde 20 yaşlarında hep geliyor görüyor ben makyajdayım..o akşamlar geliyordu sabahlar evde olmadığim makyaj yüzümde kalıyordu..kız çatladı gitmiş kaynanama demişki onun güzelliği yokki hep makyajdaBende göz kalemimi sabah kalkar kalkmaz çekerim kendimi öyle mutlu hissediyorum hatta sen makyajla mı yatoyorsun diyolar
Ay ınsallah ya inşallahBana da doktorum eger gunun gecmediyse kullandigin ilaclar sorun etmez diyor. Birsey olmaz Allahin izniyle
Kız cıkıyorum cıkıyorum artık okadarda takılmıyorum ama benı cok rahat hıssettırıyo o ıkısı bıleBak iştedenedin mi peki hiç öyle çıkmayı. Neyse zaten bebiş alıştırır seni hamilelikte yapmazsın nasılsa
Aynen bendee müthiş bir özgürlük
Intım jelı kullanıyorum ama ıcını degıl dıs ıcın o sorun olurmu kıCanım aklıma geldi doktor bana şey demişti vajinal Yıkama yapma demişti dikkat et çok önemli hamileliğimi öğrendiğimde demişti
Tekrar koyulaştı ama 2 güne pik görürüm gibi geliyorTekrar mı koyulaştı canım pik değil sanki bu
Ya harika bişi aslında, ben kendine bakan bakımlı kadınlara bayılıyorum ve enerjimi de aşırı yükseltiyorlar. Ancak yıllardır her yere makyajsız giderim. O kadar büyük rahatlık ki anlatamam. İnsan alıştımı bir daha makyaj malzemesine eli gitmiyor resmen. Oysa eskiden bakkala makyajsız gitmezdimBende göz kalemimi sabah kalkar kalkmaz çekerim kendimi öyle mutlu hissediyorum hatta sen makyajla mı yatoyorsun diyolar
Aynen ben de öyle bakkala dahi makyajsız çıkmazdım ama pandemiden bu yana bir alıştım sıfır makyaj aşırı rahatlıkmış bazen arada bir yapayım diyorum üşeniyorum aman ne yapçam cildime kanserojen madde yüklüycem diyorum falan giyinip çıkmam bir oluyor müthiş rahatlık özgürlükmüş yoksa kafadan bir saat sürerdi hazırlanmam müzik eşliğinde kahvemle keyifle falanYa harika bişi aslında, ben kendine bakan bakımlı kadınlara bayılıyorum ve enerjimi de aşırı yükseltiyorlar. Ancak yıllardır her yere makyajsız giderim. O kadar büyük rahatlık ki anlatamam. İnsan alıştımı bir daha makyaj malzemesine eli gitmiyor resmen. Oysa eskiden bakkala makyajsız gitmezdim
Benimde tek kullandıgım kalem kuzum digerlerini hayatta kullanmadım zamanla sıkılıyor insan zaten. Yaş ermiş kemaleAynen ben de öyle bakkala dahi makyajsız çıkmazdım ama pandemiden bu yana bir alıştım sıfır makyaj aşırı rahatlıkmış bazen arada bir yapayım diyorum üşeniyorum aman ne yapçam cildime kanserojen madde yüklüycem diyorum falan giyinip çıkmam bir oluyor müthiş rahatlık özgürlükmüş yoksa kafadan bir saat sürerdi hazırlanmam müzik eşliğinde kahvemle keyifle falan
Kızzz ben gidiyorum bu sabaha dogru tatile test mest de yok almadım yalovaya görümceme gidiyorum haftaya cumartesi tam bat günü dönecegim geline test yaparım artık kıpkırmızı görürmüyüm acep ondan sonrada kan vermeye Ne güzel geç olacak hepsiAynen ben de öyle bakkala dahi makyajsız çıkmazdım ama pandemiden bu yana bir alıştım sıfır makyaj aşırı rahatlıkmış bazen arada bir yapayım diyorum üşeniyorum aman ne yapçam cildime kanserojen madde yüklüycem diyorum falan giyinip çıkmam bir oluyor müthiş rahatlık özgürlükmüş yoksa kafadan bir saat sürerdi hazırlanmam müzik eşliğinde kahvemle keyifle falan
Ahaha aynenBenimde tek kullandıgım kalem kuzum digerlerini hayatta kullanmadım zamanla sıkılıyor insan zaten. Yaş ermiş kemalealan almış satan satmış diyorum bazen
Hakettin sonuna kadar beraber yaşayacağız bu mutluluğu bebişimAma sımartırsın benı bak yapma yuzumu guldurenımmmmBende senı cok seviyorum
Uzak duracagım dıyorum ama ıcımdekı ses durmuyor endıselıyım devamlı ya koyulasma olmazsa ya oyle olmazsa dıye gecıyor durduramıyrumHakettin sonuna kadar beraber yaşayacağız bu mutluluğu bebişim
AhahahahahSen dedin aklıma ne geldi..demek ben yeni gelmişim Türkiye'ye düğünden 1 ay önce geldimki kalan cehizleri alayım evi düzücem diye ve o 1 ayı görümcemde kalıyordum..eltimde 20 yaşlarında hep geliyor görüyor ben makyajdayım..o akşamlar geliyordu sabahlar evde olmadığim makyaj yüzümde kalıyordu..kız çatladı gitmiş kaynanama demişki onun güzelliği yokki hep makyajda
Gebelik kaynaklı mı acaba İnşAllah öyledirTekrar koyulaştı ama 2 güne pik görürüm gibi geliyor
Ben eskiden hep genital bölge jeli kullanıyordum ama yıkama dediler bana bide ben elimde değil iç kısımları da yıkıyorum biliyorum yapmamalıyım ama evi temizlerken çamaşır suyu kokmasına nasıl takıntılıysam sanki öyle yıkamayınca hep kirli hissediyorum ben de öyle bir manyagım sabunda iyi değil ne yapcaz anlamadım kiIntım jelı kullanıyorum ama ıcını degıl dıs ıcın o sorun olurmu kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?