- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Hadı ınsallah bebegım olacakBence her keste farklı oluyor eşimin mesela aksine çıktı..kız kardeşim rüya görünce biz korkuyoruz hemen aynısı olucak diye..ben evlenmeden önce beni görmüşki ailem var çok mutluyum çok şükür oldu..bu yakınlarda yine beni görmüşki çok tatlı çocuğum oluyor
Yumurtam çok vardır..amaan biri tutsunda ona şükür ederimBelki 2iz bile olabilir yumurtan coksa
Ama sımartırsın benı bak yapma yuzumu guldurenımmmm
Canim ates olcme olayini nasil yapiyorsunuz hangi ates olceri kullaniyorsunuz. Bu ay denemeyi planliyorum daEvet napıyoruz kotu dusuncelerı atıyoruz
Hepimiz güzel haberlerle dolduralım buraları inşallahAy bugün gümbür gümbür geliyor hamilelik haberleri. Nasıl güzel gün yarabbim.
Eşim kullansın yani kullanayım demişim kafam gitti bugunCanim umitsiz olma benimde esimin oyleydi ben hamile kaldim. Hatta morfoloji icin proxeed plus iyi geliyor deneyin derim
Hayirli olsun hamilesiniz :)
Sana ne dediki canım doktor çatlama öncesi ve çatlama günü olması gereken ilişkimelegim can dediğin gibi bak çatlamadan olan ilişkiden de kalınmış bu doktor bana ne den öyle dedi ki ya nasip olursa bende derim ona
Aynen aynen esin kullansin. Ama ari sutu de cok etkiliEşim kullansın yani kullanayım demişim kafam gitti bugun
Benimde bat 4 şubat iç bacak agrısı bu ay ilk defa bende yaşıyorum yogun akıntım sırt ve bel agrım dışımdaArkadaşlar adetime 6 gün var dün gece sıcak basması ile uyandım ara ara iç bacaklarımda ağrı oluyor . Bugün kalktım ilk idrarla erken gebelik testi sizde çizgi görüyor musunuz acaba ? BAT 3 Şubat
Sürekli uzan ve ayaklarının altına yastık koy canım. Miniğimize iyi bak annesiDe dıyeceksın tabıkı bır oglum var malum olabıldıgınce dıkkat etmeye calısacagım daha dun kaynanamdan donduk mısal bılmıyordum evet ama uc dort koca poset oglum 4.katta oturuyorum asansor yok
Keçiboynuzu pekmezini birde onu alalım canım.hızı sayısı hersey cok iyi bi onda sorun inşallah hallederizAynen aynen esin kullansin. Ama ari sutu de cok etkili
tesekkur ederim akinti yogunlugu artmaya basladi insallah nasip olur☺❣Pık uktr yanı catlamadan hemen once bu ates derecelerınde cıkar benımkıYarın tekrar olcun yukselırse catlamıstır
AhahahahHamile kalarken ben hiç belirtim yoktu..valla bilmiyorum bu kadar yumurtayla olmazmı yani..eşim diyor hamilesin..o da beni deli ediyor
Klomen verdi bana ya dedi ilişki yasak değil ama zaten onu kullandığın ve bitiğinde olmaz kontrole göre tedaviye göre olur demek istedi herhaldeSana ne dediki canım doktor çatlama öncesi ve çatlama günü olması gereken ilişki
Benim eşim ben hamile kalmadan önce bir gün gelmiş işten elinde kocaman pasta..diyorum bu ne??diyor hamilesin ya kutlucaz..bir ay keçti hamile kaldımAhahahahbak öncekinde de belirtin yokmuş. Eşin de hissetmiş olabilir. Valla senin sonucun için bana zaman geçmiyor seni düşünemiyorum. Sanki 2 ay oldu sen aşılama yaptıralı
Tamam hatırladım canım o doktora beni söyle sen hamile kalırsam sende kalırsın inşallah bakim o zaman ne dicek çok merak ediyorumKlomen verdi bana ya dedi ilişki yasak değil ama zaten onu kullandığın ve bitiğinde olmaz kontrole göre tedaviye göre olur demek istedi herhalde
6.hissi kuvvetli demek ki adamınBenim eşim ben hamile kalmadan önce bir gün gelmiş işten elinde kocaman pasta..diyorum bu ne??diyor hamilesin ya kutlucaz..bir ay keçti hamile kaldımşimdide doktor dedi ya şansın var..sanıyorki hemen kaldım ayy deme ya çok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?