Ay ne kadar etkili rüya görüyorsunuzz ben okurken bile çok etkilendiimBazen rüyalar canım aksine çıkıyor..mesela bende düşük riski olduğunu öğrendiğimde..eşim rüyasında 3 çocuk görmüş aralarında biri erkek çocuk bizimki..o 3 cocuğu hastanede olduğunu rüyasında görüyor nerdeyse 2 yaşlarında..üçüde oturuyor ama düzgün oturmuyorlar eşimde korkarak hemşireye diyorki bak düşecek yerinden benimki..hemşire diyor korkma düşmez..ama malesef aksine oldu
Yaa gerçekten mi o kadar içim rahatladı ki anlatamam öyle yazılar varki sanki hiçbir şekilde düzelmez gibi ağlıyorum sabahtandırMorfolojiyi %2nin üstünde doktorlar çok önemsemiyor canım bizimde 2 gelmişti temmuzda biz siyah üzüm çekirdeği öğütülmüş fındık ceviz keçi boynuzu pekmezi macun yapıp hergun sabah akşam onu yedi arı sütü bal polen gece yatarken kullanıyor e vitamini birde maxigo ile Kasım ayında %5 oldu
Bende o dönem eşim anlatdığında çok etkilendim hatda dedimki kesin çocuğum tutunacak..annemler her kes öyle dedi..bundan sonra anladımki eşimin rüyaları aksine çıkıyormuşAy ne kadar etkili rüya görüyorsunuzz ben okurken bile çok etkilendiim
Bak ne güzel çözüm varmış hemde ilaçsızYaa gerçekten mi o kadar içim rahatladı ki anlatamam öyle yazılar varki sanki hiçbir şekilde düzelmez gibi ağlıyorum sabahtandır
O mesajlara cevap veriyo mu canım bi sorayım.Allah korusun gerçekten internetten hastalık sonuç aramamak gerekAmin canım İnşAllahİnternete bende baktım kendi sonuçlarıma kansere gidiyor bu işin sonu bakma internete. Doktorun iyiyse onu dikkate al canım yada doğal destek alabilirsin. MFK’ya yazsana hatta Onda ki ilaçlardan uygun olan da vardır
Çok şükür inşallah hallederiz canımBak ne güzel çözüm varmış hemde ilaçsız
Aynen dün eşimede diyorum bu kadar sınavların sonunu iyi olucağını hiss ediyorumRabbim en güzelini bilir en hayırlısını verir. Belki biri gitti ama ikisi duruyormuş, onlar size gelmeyi bekliyor olabilirBüyük sınavlardan geçtin mükafatında çok güzel olacaktır
Kendisi değilde soruna göre uygun ilaçları asistanları öneriyor. Zaten macunla çözmüş sorunu arkadaş, o yöntemi de deneyebilirsin mfk ilaçları biraz pahalı oluyoO mesajlara cevap veriyo mu canım bi sorayım.Allah korusun gerçekten internetten hastalık sonuç aramamak gerek
rüyalara çok inanıyorum ben ama hep hayırlara yorumlamak lazımBende o dönem eşim anlatdığında çok etkilendim hatda dedimki kesin çocuğum tutunacak..annemler her kes öyle dedi..bundan sonra anladımki eşimin rüyaları aksine çıkıyormuş
Bende öyle hissediyorumAynen dün eşimede diyorum bu kadar sınavların sonunu iyi olucağını hiss ediyorum
Doktorla konuştuktan sonra o zaman hemen başlayayım takviyeyeKendisi değilde soruna göre uygun ilaçları asistanları öneriyor. Zaten macunla çözmüş sorunu arkadaş, o yöntemi de deneyebilirsin mfk ilaçları biraz pahalı oluyo
Aynen öyle canım benim yeniden başlıyor gibiyim inşallah adette düzene girer çelme takmazŞubat ayı bizim ayımız olacak
İlacın bitti bak çok şükür artık beklemene gerek yokBam bam bam
Başla başlaDoktorla konuştuktan sonra o zaman hemen başlayayım takviyeye
Olucak tabi..ben mesela hamileyken çok dua etdimki cocuğum tutunsun yani keyf yapmadım..resmen ağlayarak dua etdim..kalmadıysa demek hayırlısı kesinlikle bu bizim için çünkü Allah her kesi duyuyor.Şimdide yine çok dua ediyorum aşılamam tutsun ve ailemde dua ediyor..tutmasa üzülücem çok biliyorum ama demek hayırlısı bu bizim içinBende öyle hissediyorumGeçen gün bende rüyamda oğlumu gördüm ya onun o olduğuna inanıyorum. Bizde yakında kavuşacağız biliyorum
Ayyyy çok mutlu oldum, hem cevap yazıyor olmanıza hemde cevabın içeriğineDoktor spreyin ve jelin bi sıkıntısı olmadığını söyledi devam edebilirsiniz ama çok aşırıya kacmıcak şekilde dedi bende şimdi yavaş yavaş azaltarak devam ediyorum sizde bu şekilde bi yol izleyebilirsiniz inşallah hepsini bıraktığımız günleride görürüz
Hepsinin bir sebebi var işte olması gereken vakte kadar zaman geçiriyoruzAynen öyle canım benim yeniden başlıyor gibiyim inşallah adette düzene girer çelme takmaz
Başla başlabir kaç aya senden de güzel haber gelecek İnşAllah
Önce bir testle devam edeyim belki yanlış görüp umutlanmışımdır . Koyu çizgiyi gördüğüm an bhcg baktırıp doktora gideceğim. İnşallah vardır ya boşa umutlanmak da istemiyorumKız beni de gör rüyandahadi hayırlısıyla hamilesindir İnşAllah Regline de daha varmış testle mi takip edersin kan verecek misin ?
Amin kuzummm ikimizde güzel haberler alalımBaşla başlabir kaç aya senden de güzel haber gelecek İnşAllah
Aynen öyle hakkımızda hayırlı olan olur inşAllahOlucak tabi..ben mesela hamileyken çok dua etdimki cocuğum tutunsun yani keyf yapmadım..resmen ağlayarak dua etdim..kalmadıysa demek hayırlısı kesinlikle bu bizim için çünkü Allah her kesi duyuyor.Şimdide yine çok dua ediyorum aşılamam tutsun ve ailemde dua ediyor..tutmasa üzülücem çok biliyorum ama demek hayırlısı bu bizim için
Bence de böylesi en mantıklısıÖnce bir testle devam edeyim belki yanlış görüp umutlanmışımdır . Koyu çizgiyi gördüğüm an bhcg baktırıp doktora gideceğim. İnşallah vardır ya boşa umutlanmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?