- 22 Aralık 2022
- 530
- 539
- 33
- 31
Ben geçen yıl kullanmıştım hiç bir şey hissetmedim. Hamile kalmışım onu da hissetmedim. Ne kasık ağrısı ne başka bir şey
ay vallahhi içim rahatladı.ilk kutuda perişan olup ikincide bişi olmayınca korktum bi.bişi hissetmeyince de kesin olmayacak diyip üstüne düşmüyrum aslında psikolojik açıdan rahatlatıyor biraz ama ne bilemBende son günüm klomende ağrı hissetmedim ama midem çok bulanıyor belki üşütme ama eşim ilaçtan bence diyor
şimdi sen kafanda bu durum var hamilelik düşünmicen bide hamiş çıkıyormuşsunSordum canım biz bebek düşünüyorduk ne yapalım dedim. Diğer kontrole kadar erteleyin bu değerlerle riskli olur dedi
Hatta bazi doktorlar yok iste yastik koymak yok ayaklarini kaldiirmak bunlarin strese neden oldugunu yapilmamasi gerektigini soyluyorCanım 40 dk normal biz hep yatalım düşünüyoruz ama doktorların bir çoğu ilk 5 dk da ulaşıyor diyor zaten
OlabilirBende jelle denedim dün akşam ama bende bir miktar geldi ya canım wc olduğu için belki
Amin inşallah canım bu mübarek günde duam sana da inşallah ve bizim gibi güzel haberler bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı kolay tez sağlıklı bebişler sağlıklı ömürler Nasip etsin benim de sürekli nedeni bilinmeyen enfeksiyonum böbrek taşım sırt ağrılarım falan hepsi şifa bulsun aminDoktorum 1,5 ay sonra gel dedi ama ben önümüzdeki reglde yine baktırcam değerlerimeçatlarım. İnşAllah hızla toparlarım
senden daha panik olmuş desene bizde doktora gitsek eşim panik gibi orda bişey anlamıyor evde bi daha ben ona anlatıyorumKocamda doktorun bu dediğini hiç yapmayacaksınız gibi yorumlamışbir de ona açıkladım ikna etmeye çalıştım kendimi Nuri alço gibi hissettim
Evet kuzucum dün pik gördüm bugün çatlamayı kontrol edeceğimOlabiliryumurtlama oldu mu canim ?
Bi yarim saat filan uzanıyorum ben bazen dusumuda hemen alıyorum bazı geceler uyuyorum ama ben pek rahat edemediğim için hemen lavobaya koşup yikananlardanim yarin saat yeterli bence zaten giden gidiyodur gelende bizdeki sıvılar be semen yani gelmesi lazım onlarin gayet yeterince uzanmissin takma kafanaKızlar günaydın bir şey soracagım size birliktelikten sonra ne kadar uzanıyorsunuz ben dün dayanamadım 40 dk sonra wcye koştum tutamadım bir miktar aktı tabi sonra geri yattım tamda pik günümdüimagination forever @Papatyamaviss melisaa93 Devakus M marilyn95 trueliving_ ve hatırlayamadığım canlar
Sağol canımmBi yarim saat filan uzanıyorum ben bazen dusumuda hemen alıyorum bazı geceler uyuyorum ama ben pek rahat edemediğim için hemen lavobaya koşup yikananlardanim yarin saat yeterli bence zaten giden gidiyodur gelende bizdeki sıvılar be semen yani gelmesi lazım onlarin gayet yeterince uzanmissin takma kafana
Koklamayla olmazdaBakayım canım araştırırım sağol canımiyice paranoyak oldum az önce iş yerinde biri geldi kekik yağı koklattı sonra öğrendim ki gebeler ve gebe kalmak isteyenler kekik içerkli şeylerden uzan durmalıymış şimdi düşünüyorum bu etkiler mi mesala tutunmasını
Rahmin olacaktıKoklamayla olmazdaiçmemek lazım tahmin kasılıp genişlemesine damarların açılmasına vazodilatör etkiyle yarar adet söktürür zor olduğunda içince söktürücü olarak etki eder
Evet klomen kullanmıştım geçen seneKuzum sen ilaçla mı kaldın
Bata 2 gün kala doktorum kan tahlili istemişti o şekilde öğrendimay vallahhi içim rahatladı.ilk kutuda perişan olup ikincide bişi olmayınca korktum bi.bişi hissetmeyince de kesin olmayacak diyip üstüne düşmüyrum aslında psikolojik açıdan rahatlatıyor biraz ama ne bilemhamileliğini kaçıncı günde öğrendin peki?
Kociş yanaşmıyor bile ihtimal kalmadışimdi sen kafanda bu durum var hamilelik düşünmicen bide hamiş çıkıyormuşsun
Amin inşAllah canım hepimiz kalbimizin muradına sağlıkla kavuşalım İnşAllahAmin inşallah canım bu mübarek günde duam sana da inşallah ve bizim gibi güzel haberler bekleyen tüm anne adaylarına hayırlı kolay tez sağlıklı bebişler sağlıklı ömürler Nasip etsin benim de sürekli nedeni bilinmeyen enfeksiyonum böbrek taşım sırt ağrılarım falan hepsi şifa bulsun amin
Doktora soruyor zehirli guatr neden oluyor diye yapısal diyo bi sebebi yok diyo tatmin olmuyor eczaneye gidiyoruz eczacıya soruyorsenden daha panik olmuş desene bizde doktora gitsek eşim panik gibi orda bişey anlamıyor evde bi daha ben ona anlatıyorum
Ay hadi cok sevindimm mac baslasinEvet kuzucum dün pik gördüm bugün çatlamayı kontrol edeceğim
aynı bizimki ikna edemiyorum bazı konulardaDoktora soruyor zehirli guatr neden oluyor diye yapısal diyo bi sebebi yok diyo tatmin olmuyor eczaneye gidiyoruz eczacıya soruyoreve geldik bir de baştan sona ben anlattım.yordu yordu beni
kendiliğinden yanaşır o merak etme tüm ay uzak duramazlarKociş yanaşmıyor bile ihtimal kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?