Mecbur kalınca her bir haltı kurcalar olduk daha da yapsak kafayı yicez artık zatenValla kuzum ezbere yaşıyorum herkes herseye dikkat ediyor birde o detaya girsem bilmem ne olurum
Dil altından ölçüyorum uyanır uyanmaz hiçbir şey yapmadan direkt ölçüyorum bı de aynı saat olmasına da dikkat ediyorum dakika fark ediyordur. Sadece haftasonu 1-2 saat daha geç ölçmüş oluyorum nasıl yorumlayacagim bilemedimGerçekten o nasıl tablo zigzak yapmışdoğru ölçtüğünden eminsin di mi
Belki bu aya özgüdür ilk kez bu ay mı yapıyorsun geçen ay da yaptın mı böyle oynak mıydıDil altından ölçüyorum uyanır uyanmaz hiçbir şey yapmadan direkt ölçüyorum bı de aynı saat olmasına da dikkat ediyorum dakika fark ediyordur. Sadece haftasonu 1-2 saat daha geç ölçmüş oluyorum nasıl yorumlayacagim bilemedim
Paylaşmama niye izin vermiyor kiLinkini ver ilk sayfaya da koyalım takip ederiz
Geçen ay alnimdan ölçüyordum o yüzden çok doğru sonuç vermiş mıdır bilmiyorum açıkçasıBelki bu aya özgüdür ilk kez bu ay mı yapıyorsun geçen ay da yaptın mı böyle oynak mıydı
İşte bu konularda ben biliyorsun ki daha bir beceriksizim kendiminkini rastgele yaptım oldu bidaha yap desen yapamam belkiPaylaşmama niye izin vermiyor ki
İşte bu konularda ben biliyorsun ki daha bir beceriksizim kendiminkini rastgele yaptım oldu bidaha yap desen yapamam belki
Alın daha oynak verir dil altı ve vajina en doğru ölçümü verirmişGeçen ay alnimdan ölçüyordum o yüzden çok doğru sonuç vermiş mıdır bilmiyorum açıkçası
Alnimdan böyleydi, dilalti oynak oldu bende deAlın daha oynak verir dil altı ve vajina en doğru ölçümü verirmiş
Oldu, koydum.
Teşekkür ederimmOldu, koydum.
Sen bence biraz daha yap çatlamaya kadar sonrasındada bi kaç güne bak olmazsa iki tane 35,5 var ya onları discard et hatta ben olsam direkt çıkarırdım onları alın ateşinde hiç yok o kadar düşük belliki ekstrem bir durum olmuşAlnimdan böyleydi, dilalti oynak oldu bende de
İnşallah kuzum gebelik günlüğüm diye topik açarızMecbur kalınca her bir haltı kurcalar olduk daha da yapsak kafayı yicez artık zateni gebe kalırız bir an önce hayırlısıyla bu kadar bilgi yeter sonraki aşamalara geçelim artık
İnşallah kuzum gebelik günlüğüm diye topik açarızsen nasılsın
Alnimdaki ateş dilaltindan fazla çıkıyordu zaten baslarda ikisini bir yapip denemistim bu hafta sonu ovu testinde pozitifi görmem lazım ona göre bir yorum çıkar herhalde buradanSen bence biraz daha yap çatlamaya kadar sonrasındada bi kaç güne bak olmazsa iki tane 35,5 var ya onları discard et hatta ben olsam direkt çıkarırdım onları alın ateşinde hiç yok o kadar düşük belliki ekstrem bir durum olmuş
Benim şuan aktif kanamam var kullanmamı söyledir doktor bir sorun olmaz herhaldeDuphaston u kullanımdım 2 ay. adetimi düzenlesin diye vermişti doktor işe de yaradı 10gün kullandım 12.gün de regl olmuştum.diğer ay da devam etmek istersen 15 gün ara ver tekrar başla demişti doktor.
Banada hafif yumurta tembelliğin var dedi pco oluyor sanırım bu. Soğan kürünüde şu adetim falan bir bitsin demek istiyorum aslındaBen de bu ay ovülasyon testine ek olarak ateş ölçümünü de takip etmeyi düşünüyorum. Aklımda soğan kürünü uygulamak da var ama adeti getiriyorsa soğan kürü gebeliği engellemez mi daha çok. O kısım kafamı karıştırıyor
Öyle hastayım ki anlatamam ses yok öldürürken altıma yapacak gibiyim afedersin adet olunca 3. Gün bende gidicem bakalım oda eli kulağında sen kan mı vereceksin bakalım bana ne diyecekaçarız aynen iyiyim canım çok şükür adet yarın 3.günüm kontrole gitçem gene ama boşa gitçem herhalde eşim testi bir sonraki ay yapalım diyor benim planım bir ay ötelendi yani genel hormon baktırırım belki bilmiyorum yani iyi diyelim iyi olalım havasındayıZ
Sen nasılsın
Yaa bana da söyleee ben de eklicem tablomuuu buraya