-
- Konu Sahibi komiksin_beybii
Tepecik de doktorlar söyledi eğer aşılama olmazsa tüp bebek dediler devlet desteğinden yararlanmak için rapor veriyorlar 23 yaşindan den büyük 40 dan küçükseniz hiç çocuğunuz yoksa sgk varsa demiştilerYok bize destek falan vermediler hiç lafı bile geçmedi
Ekim ayında özel hoca ücretiyle birlikte 38bin ödedik
Benim bildiğim o rapor ilaçlarda geçerliTepecik de doktorlar söyledi eğer aşılama olmazsa tüp bebek dediler devlet desteğinden yararlanmak için rapor veriyorlar 23 yaşindan den büyük 40 dan küçükseniz hiç çocuğunuz yoksa sgk varsa demiştiler
SGK desteği varsa raporlu tüp bebek anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerinde ilaçlarda %80 indirim tedavide %30 indirimBenim bildiğim o rapor ilaçlarda geçerli
Raporluysan devlet %80 ini raporlu değilsen %60 ini karşılıyor ilaçlarda
Kizlar rapor için hangi belgeler gerekiyor biliyor musunuz acaba ?SGK desteği varsa raporlu tüp bebek anlaşmalı özel tüp bebek merkezlerinde ilaçlarda %80 indirim tedavide %30 indirim
Devlette 2 kere iğneli aşılama olduysan rapor çıkıyorKizlar rapor için hangi belgeler gerekiyor biliyor musunuz acaba ?
Yok canım ben bir kere özelde aşılama oldum da özelde yaptircam islemiDevlette 2 kere iğneli aşılama olduysan rapor çıkıyor
Bende 2 kere özelde çatlatma oldum tutmadı şimdi 2. Aşılamamıda üniversite hastanesinde olucam tutmazsa rapor verecekler o raporu özelde kullanmayı düşünüyorumYok canım ben bir kere özelde aşılama oldum da özelde yaptircam islemi
Benim amh değerim düşük doktor alabilirsin raporu dedi de onun için uğraşıyorum da ,istenenler arasında 5 yıl sigortalı 900 gün prim sayısı yazıyor onu tam anlayamadim ne demek istediğini onu arastiriyorumBende 2 kere özelde çatlatma oldum tutmadı şimdi 2. Aşılamamıda üniversite hastanesinde olucam tutmazsa rapor verecekler o raporu özelde kullanmayı düşünüyorum
5 yıl sigortalı çalışmış olması gerekiyor eşlerden en az birininBenim amh değerim düşük doktor alabilirsin raporu dedi de onun için uğraşıyorum da ,istenenler arasında 5 yıl sigortalı 900 gün prim sayısı yazıyor onu tam anlayamadim ne demek istediğini onu arastiriyorum
İşte onu tam anlayamadim ben5 yıl sigortalı çalışmış olması gerekiyor eşlerden en az birinin
Sigorta ödendi mi 5 yıl sigortalı bir işte çalıştı mı eşin ya da sen ?İşte onu tam anlayamadim ben
Sgk yı aradım sordum canım oluyormusSigorta ödendi mi 5 yıl sigortalı bir işte çalıştı mı eşin ya da sen ?
Ben Ankara da özel bir muayenehanede doktorla anlastim gelecek ay kısmetse basliycaz ,ilaçlar hariç 55 bin fiyat aldımMerhaba her keze. Bem egede tüp bebek başladım raporlu hasta olarak. En başından sordum ama fiyat söylemediler bugüne kadar, tedavi başlansın ona göre söyleriz diye sadece buğun rapaor ile 48bin civarı olacak dediler ilaçlar hariç tabi. Acaba raporsuz ne kadar tutuyor o zaman. Biz ocakta Tınaztep özel hastanede raporsuz gitip 40 000tl yaptıtmıştık ege özelden da pahalımı geliyör bilen varmı.