- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.933
- 683
Bende ikinci el düşünüyorum ama su an istediğim bebek arabası hic yok ikinci eldeKızlar ben beşiktir arabadır anakucağıdır herşeyi ikinci el almayı düşünüyorum.fiyatlar çok beni de aşar. Çok şükür çalışıyoruz ama yeni evlendik arabayı değiştirdik zaten düğünden kalan borç dışı birşey olmadı. Bir oğlum da var onu da düşünüyorum babası nafaka ödemiyor çünkü.Elimden geldiğince iyisi olsun ama uygun olsun mantığıyla hareket etmeye çalışacağım
Ben bebek odasını hic düşünmüyorum su an canim. Ikinci el beşik bakarken hep ayni yorumları okudum satmak istiyorlar neredeyse sıfır ayarında. Bebeğim hic yatmadı hep park yatakta bizim yanımızda yattı diye yazıyorlar.Minimum eşya her zaman dilediğim oluyor ama benim.dur durağım yok ya. O yuzden birsuru gereksiz şeyi eve dolduracak gibiyim. Sabretmeye ve bilinçli olmaya çalışıyorum. Bebek arabası fikrini bende ertelemek istiyorum. Çünkü ana kucagi almayı düşünüyorum. Bide o dönem hem kis hem bebek hafif olduğu için ana kucağında taşınır diyorum.
Bebek odasi yapma fikrim var ama o büyük beşikte cocuk asla yatmaz bir tane de park yatak almam lazım. 2 yatak birden almak gereksiz olacak gibi şimdilik bu fikirle savaşıyorum.
Ya bu soru sorulmaz inş dedim içimdenBabynest ti kendi yatağınıza mı koyuyorsunuz? Ben bizim yatakta yatsın istemiyorum döneriz ederiz zarar veririz bebeğe diye korkuyorum
Kesinlikle aslinda bu daha kullanışlı ama benim yatak odam komple krem rengi o yuzden kararsız kaldım ahşap görüntülü olanlardan.☺Tekerlerlegi de var
Boyle birsey olursa cok rahat ederim diye düşünüyorum. Istedigin odaya goturme açısından
Senin söylediğinde cok mantıklıBen bebek odasını hic düşünmüyorum su an canim. Ikinci el beşik bakarken hep ayni yorumları okudum satmak istiyorlar neredeyse sıfır ayarında. Bebeğim hic yatmadı hep park yatakta bizim yanımızda yattı diye yazıyorlar.
Su an bebek odası için bence erken. Ben zaten iki yaşa kadar beraber yatmayi düşünüyorum eğer bir yıl daha isterse devam ederim. 3 4 yaşında oda kurarim
Beyaz veya krem renkle heryere uyum sağlar. Bence bebekler hep sallanmak istiyor. Sallanabilme özelliği de önemliKesinlikle aslinda bu daha kullanışlı ama benim yatak odam komple krem rengi o yuzden kararsız kaldım ahşap görüntülü olanlardan.☺
Bunu değerlendiricem☺ evet attigim model sallanmıyorsa almam kesinlikle sallanması bence de önemliBeyaz veya krem renkle heryere uyum sağlar. Bence bebekler hep sallanmak istiyor. Sallanabilme özelliği de önemli
Biz o aileyiz. Hala yan yana uyuyan yatağa sığmakta güçlük yaşayanlarBen bebek odasını hic düşünmüyorum su an canim. Ikinci el beşik bakarken hep ayni yorumları okudum satmak istiyorlar neredeyse sıfır ayarında. Bebeğim hic yatmadı hep park yatakta bizim yanımızda yattı diye yazıyorlar.
Su an bebek odası için bence erken. Ben zaten iki yaşa kadar beraber yatmayi düşünüyorum eğer bir yıl daha isterse devam ederim. 3 4 yaşında oda kurarim
Cok sevdim bunu. Ama işine böle yorgan fln alma. Kullanılmıyor onlar ağır olur bebek için.Benim istediğim böyle bir anne yani beşik. Bazıları küçük oluyor bu hem 3 yaşa kadar kullanılabiliyor hem de gördüğünüz gibi korkuluğu çıkarılıp yatağa sabitlenebiliyor☺
Hepimize maaşallah. Biz bayadır uğraştık olmadı bu yaşta sürpriz yaptı bize. Artık olmuyor herhalde tüp bebek yapalım dedik gerek kalmadı. Hep derlerdi kafaya takmayınca oluyor diye vallahi doğruymuş. İnşallah sağlıklı olsun kuzularımız hepimiz burda heyecanlarımızı paylaşalım inşallah.Yaa maşallah size
Yaşlanınca cevabı çıkmadı miteşekkür ederim canım ona da bi bakayım
valla baston neymiş puset neymiş daha yeni yeni öğreniyorum o kadar yabancıyım ki internete yazıyorum baston ne zaman kullanılır diye
Battaniye mi iyi olur? Tam kış bebesi olacak ya bizim bebekler alırdım söylemeseydinCok sevdim bunu. Ama işine böle yorgan fln alma. Kullanılmıyor onlar ağır olur bebek için.
Hastane çıkışı ne kadar süre kullanılıyor? Birde kundak gerekiyor? Bugun denk geldi çok şık kundaklar var ama kullanışlılığı konusunda emin olamadım. Bizimkiler kışın olacagi icin ihtiyac olur mu!!!Canım bi de eger kıyafet alcam dersen, fiyatı cok uygun su an hastane takımlarının fln. Ama sınırlı sayıda kalmış. Andywawa hepsi de. Mamasofi baby e bakabilirsin. 120 lira 5 parça fln. Yani ben 27. Haftayı beklicektim acıkcası. Ama bir iki parça ucuz bulmuşken alsam mı diye düşünmüyorum değil
Sağ sol sallanmakta bebeklerin bıngıldak gelişimi açısından önerilmiyor. Hatta adı bile var, sarsılmış bebek sendromu diye. Yenidoğanların gün içindeki uyku süreleri 18-20 saat civarı. Uykuya dalmakta sorun yaşamıyorlar zaten. Asıl olan uyandırıp besleyebilmek. Ki sarılık vs olmasın. Büyüdükçe saklanabilir ana kucakları genelde sallamalı zaten ama öne arkaya şeklinde hafifçe salladığından sorun olmuyor.Beyaz veya krem renkle heryere uyum sağlar. Bence bebekler hep sallanmak istiyor. Sallanabilme özelliği de önemli
Haha cok hoşsunuzBiz o aileyiz. Hala yan yana uyuyan yatağa sığmakta güçlük yaşayanlarağır yaşamlar ama tek yatakta dizisini çekmeye hazırlanıyoruz ama vicdanen çok rahatım. Bebekler emdikten sonra azcık kusuyorlar. Ben gece gündüz gözümün önünde olsun istedim. Seve seve verdim uykularımı. Şimdi yağız Süt istiyor bazen gücüme gidiyor kalkıp süt ısıtmak. Of yağız ya diye söyleniyorum bile farklı odada olsun istemem şimdilik. 3 4 yaş bence de daha uygun
hahahahahah ayyy anlayana kadar baya düşündümYaşlanınca cevabı çıkmadı miben henuz baslamadim alışverişe, burdan bilgileri toplayıp ilerleyen zamanda alırım ins
Evet canım yumuşacık olanlar var. Ben su nohut olandan ve kadife olandan aldım. Bi tane de peluş battaniye aldım yumuşacık. Çok işimi gördü.Battaniye mi iyi olur? Tam kış bebesi olacak ya bizim bebekler alırdım söylemeseydin☺
Çok teşekkür ederizPetitoogofrett hayirli olsun canim. Acilisi yaptin bundan sonra elimizde durmayacak gibi.
Benimde bakıp bakıp daha erken diyorum. Ama be kadar erken alsak o kadar iyi bu şartlarda. Saglikla buyurun bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?