2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Teşekkür ederiz 💙 Reflü yatağı bende bakınıyorum. Banada fikir verin 😂😍
Aslında tam olarak reflü yatağı mı bilmiyorum ama Yataş Juno için güzel yorumlar okudum benim de içime siniyor gibi. Sadece çok küçükmüş ve bebek kısa süre sığabiliyormuş ama ne yapalım. Bi de karşımda göreyim yatağı da ona göre karar veririz. Bu grupta Daha önceden çocuğu olan deneyimli annelerden yardım bekleyelim bakalım onlar ne öneriyor

bu arada inceledim gerçekten çok beğendim
benim tek düşündüğüm tek başımayken açıp kapamada taşımada zorlanır mıyım
biraz ağır demişsin kapladığı yer nasıl?
hem böyle güzel olsun hem de hafif tek başıma zorlanmayayım istiyorum🙂
İlk bir kaç sefer zorlandım ben ama kapanması çok kolay gerçekten iki hamlede kapanıyor eşim bir kaç kez gösterdi alıştım hemen 😂
Evet ağır yani kısa mesafe taşınır toplanınca. Biz paketi orada açtırıp kontrol ettik sonrada aracımıza kadar süre süre götürdük sonra bagaja koyduk sığıyor yer kaplıyor ister istemez çünkü bir tık geniş bir araba 😂 Evet daha hafifleri var onlar tercih edilebilir hatta daha kullanışlılar. Eşim beni pek tek bırakmadığı için ağırlığı çok düşünmedik biz. 😂 ben denk gelirsem öyle güzel hafif size atarım ♥️😍

Doktor erkege benzetti nasibimde yokmuş babalık hayırlısı
Belki değisir bu zamandakiler tam net olmuyor cnm benm 2. Kızıma önce erkek dedi 13 haftada sonra kız dedi dün Bi arkadasm dio ogluna kız demş hep kız eşyaları almışlar erkek olmş bu zamandaki cinsiyet tahmini çokta net oluyo 16 17 haftalarda biraz daha netleşir bence ben gittim doktor hiç bişe diyemem şimdi dedi çok küçk çünkü dedi

bu arada inceledim gerçekten çok beğendim
benim tek düşündüğüm tek başımayken açıp kapamada taşımada zorlanır mıyım
biraz ağır demişsin kapladığı yer nasıl?
hem böyle güzel olsun hem de hafif tek başıma zorlanmayayım istiyorum🙂
Bi tavsiye sadece ama su baston araba diyor ya onun yatabilen konforluları var benimki ondn öneririm çünkü ben ilk kızımda pusetli olan büyükler varya ondan aldm çok güzel ama tek toplamak felan zorlu sonra yatabilen toplanınca baston olandan aldm 2.ciyide onla büyüttüm öbürü yepyeni duruyo valla

İlk bir kaç sefer zorlandım ben ama kapanması çok kolay gerçekten iki hamlede kapanıyor eşim bir kaç kez gösterdi alıştım hemen 😂
Evet ağır yani kısa mesafe taşınır toplanınca. Biz paketi orada açtırıp kontrol ettik sonrada aracımıza kadar süre süre götürdük sonra bagaja koyduk sığıyor yer kaplıyor ister istemez çünkü bir tık geniş bir araba 😂 Evet daha hafifleri var onlar tercih edilebilir hatta daha kullanışlılar. Eşim beni pek tek bırakmadığı için ağırlığı çok düşünmedik biz. 😂 ben denk gelirsem öyle güzel hafif size atarım ♥️😍
valla ben de tek başıma kalmayacağımı bilsem hiç düşünmezdim😄 hafiflik açısından kraft lima tavsiyesi aldım bu da diğer arkadaşlara başka bir öneri olsun. bakıyorum ama illa gözüme de hitap etmesi lazım o yüzden karar veremiyorum😂
gerçekten güzel bir seçim olmuş güle güle kullan🌸

Kızlar günaydııııın 🌞
Günümüz güzel geçsin inşallah 🙏
Biz hafta sonu bebek arabamızı aldık prego Quatturo vip diye bir model seçtik çok içime sindi. Biz e bebekten gayet piyasanın altına aldık indirim vardı 5400e trendyolda bile 7küsürdü. İşin kötüsü dün fark ettim ki neredeyse tüm arabalara 2bin liraya yakın zam gelmiş… Ben artık herşeyi yavaş yavaş almayı düşünüyorum çünkü her gün fiyatları değişiyor nasıl olucak böyle bilmiyorum 🤷‍♀️
Günaydın canım 🤩
Güle güle kullanın inş. İçine sinmesi çok iyi olmuş.
Reflü yatağıyla ilgili de, kiraz çekirdekli olanlara da göz atabilirsin. Kiraz çekirdeklerini fırında azcık ısıtıyorsun, bebegın karnındakı gaz agrısını azaltıyor. Doğal ilaç. Kiraz çekirdekli patikler de var. Ben patik olanı almıştım sadece.
Bu arada tabiki bebek arabası gibi bi ürün için geçerli değil ama, genel olarak bebeğe ne ürün almışsanız, önce esin yanda sen dene. Bazen cok övülen bi ürün iyi olmuyor. İlk deneyen bebek olmasın. Mesela sudakrem modası vardı. Hafif yakıo benim cildimi. Kaldı ki millet pişikte kullanıyor. Mustelanın ve bepantol baby aldım. Kendime sürdüm , oh mis. Ya da sampuanını fln ilk biz kullandık. Gaz damlasını önce kendimize damlattık fln. Size de fikir olur umarım

Ilk bebegimi 13 haftalik kaybettim canim. Kendime göre hala kritik donemdeyim. O yuzden ruyamda da diyorum. Bir kez daha mi gitsek doktora diye. Aslında kendimi çok kaptırmamak icin kimseye söylemiyorum.
Bir kac haftaya söyleriz insallah
Pardon canım özür dilerim. Herkes kendi yaşadığını bilir tabiki. Haklısın. Ama inş bu sefer öle olmaz hayırlısıyla. Rabbim güldürsün yüzünüzü karı koca 🙏🏻

Bi tavsiye sadece ama su baston araba diyor ya onun yatabilen konforluları var benimki ondn öneririm çünkü ben ilk kızımda pusetli olan büyükler varya ondan aldm çok güzel ama tek toplamak felan zorlu sonra yatabilen toplanınca baston olandan aldm 2.ciyide onla büyüttüm öbürü yepyeni duruyo valla
teşekkür ederim canım ona da bi bakayım
valla baston neymiş puset neymiş daha yeni yeni öğreniyorum o kadar yabancıyım ki internete yazıyorum baston ne zaman kullanılır diye😂

Teşekkür ederiz 💙
Biraz zor oldu ama 😂 çok seçenek var hepsi farklı,karmaşık bide fiyat artışı bizi hemen almaya itti iyi ki de almışız yoksa çok üzülürdük. ilk bebek olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor bide alınacak şeyler fazla olunca 🥰 İnşallah sizde içinize sinen en güzel şeyleri alırsınız yavrunuza ♥️
Canım bi de eger kıyafet alcam dersen, fiyatı cok uygun su an hastane takımlarının fln. Ama sınırlı sayıda kalmış. Andywawa hepsi de. Mamasofi baby e bakabilirsin. 120 lira 5 parça fln. Yani ben 27. Haftayı beklicektim acıkcası. Ama bir iki parça ucuz bulmuşken alsam mı diye düşünmüyorum değil 🙈😂

Aslında tam olarak reflü yatağı mı bilmiyorum ama Yataş Juno için güzel yorumlar okudum benim de içime siniyor gibi. Sadece çok küçükmüş ve bebek kısa süre sığabiliyormuş ama ne yapalım. Bi de karşımda göreyim yatağı da ona göre karar veririz. Bu grupta Daha önceden çocuğu olan deneyimli annelerden yardım bekleyelim bakalım onlar ne öneriyor
Evet deneyimli annelerimizin kıymetli bilgilerine ihtiyacımız var 🙏
İnşallah gönlünüze göre bulursunuz…🌼

Canımcım dediğin gibi çok çabuk büyüyorlar. Direkt bebek odası takımı yapanlar, yatak derin olunca bebeği içine kaldır emzir koy derken cok zahmet yasamışlardı. Pratik değildi. Bi de her an gözümün önünde olmasını tercih ettim ben. Baby nest aldım içine reflü yatağı koydum, baktım reflü vs yok. Direkt baby nestte yatırdım. Biraz büyüyünce park yatak aldık. Derinliği ayarlanabiliyor da.
Gündüzleri de zaten ana kucağı almıştım, onda duruyordu. Bu anakucagı kesin alınmalı. Eğer paraya kıyarım dersen, Kumandalı otomatık olanlardan alabilirsin ama 8-9 kıloya kadar kullanılıyor.

Canım bi de eger kıyafet alcam dersen, fiyatı cok uygun su an hastane takımlarının fln. Ama sınırlı sayıda kalmış. Andywawa hepsi de. Mamasofi baby e bakabilirsin. 120 lira 5 parça fln. Yani ben 27. Haftayı beklicektim acıkcası. Ama bir iki parça ucuz bulmuşken alsam mı diye düşünmüyorum değil 🙈😂
Ay çok sağol 🙏
İndirimleri haberleşelim 😍
27.haftaya kadar kendini tutabilirsen helal olsun 😂🙈

valla ben de tek başıma kalmayacağımı bilsem hiç düşünmezdim😄 hafiflik açısından kraft lima tavsiyesi aldım bu da diğer arkadaşlara başka bir öneri olsun. bakıyorum ama illa gözüme de hitap etmesi lazım o yüzden karar veremiyorum😂
gerçekten güzel bir seçim olmuş güle güle kullan🌸
Kraftta gerçekten güzel bence tercih edilebilir 🤗
Çok teşekkür ederim canım 😍
Daha güzelleri senin yavruşunun olsun 💐

Canımcım dediğin gibi çok çabuk büyüyorlar. Direkt bebek odası takımı yapanlar, yatak derin olunca bebeği içine kaldır emzir koy derken cok zahmet yasamışlardı. Pratik değildi. Bi de her an gözümün önünde olmasını tercih ettim ben. Baby nest aldım içine reflü yatağı koydum, baktım reflü vs yok. Direkt baby nestte yatırdım. Biraz büyüyünce park yatak aldık. Derinliği ayarlanabiliyor da.
Gündüzleri de zaten ana kucağı almıştım, onda duruyordu. Bu anakucagı kesin alınmalı. Eğer paraya kıyarım dersen, Kumandalı otomatık olanlardan alabilirsin ama 8-9 kıloya kadar kullanılıyor.
Babynest ti kendi yatağınıza mı koyuyorsunuz? Ben bizim yatakta yatsın istemiyorum döneriz ederiz zarar veririz bebeğe diye korkuyorum

Amin canm bende senin gibi tam tersi 2 kızım var 1de oglum olsun istiyorum hayırlısı tabi insanız yanı hangisi yoksa öbürünü istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gücüne gitmesin
Benimde 2 kızım var kuzularım 1 de oğlum olsun isterim gönlümden sonra da Allah'ın gücüne gitmesin diyorum hayırlısı diyorum eşim kız istiyor mesela Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kızlar ben taze annelerdenim biliyosunuz direk park yatak aldım ben ve ilk günden beri orada yatırıyorum ilk 3 ay park yatağın içinde reflü yatağında yattı çok şükür kusan bir bebek değildi ama küçük oldukları için İlk 3 ay kaldırmadım yanıma alıştırmadim sonrası zor oluyor çünkü ilk kızımda işe gidiyorum az görüyorum yanımda yatsın çok özlüyorum dedim yatağına zor alıştı bunda öyle yapmadım uyku kalitesi daha iyi oldu emzirip yatağına koydum baby nest almadım şimdi hareketlendigi için park yatağın kademesini alta çektim sorun olmuyor

Ben anne yanı beşiklerden düşünüyorum. Doğal ebeveynlik isminde bir kitap okuyorum ve bebek için en iyisinin anneye yakin uyuması olduğunu düşünüyorum. Elbette farkli görüşler var herkes içine sineni yapar🤗
Araba olarakta kesinlikle hafif bir sey alabilirim ben oldukça zayıf biriyim, süpürgemi bile en hafifinden secmistim😁cybex gb pockit var aklımda. Ve araba bagajı için o kadar ideal ki minicik olana kadar küçülüyor ☺

Aslında tam olarak reflü yatağı mı bilmiyorum ama Yataş Juno için güzel yorumlar okudum benim de içime siniyor gibi. Sadece çok küçükmüş ve bebek kısa süre sığabiliyormuş ama ne yapalım. Bi de karşımda göreyim yatağı da ona göre karar veririz. Bu grupta Daha önceden çocuğu olan deneyimli annelerden yardım bekleyelim bakalım onlar

Back