2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Burda da ahşap eski model beşikler var 😍 kısa sırf hatırası olsun diye almak isterim.
Ben orduluyum elle salladıkları ahşap beşikler varya onlarda büyüttü annem bizi 😂daha sonra oyuncak olarak süs olarak yaptıkları var baya küçük ondan aldım evde var
Screenshot_20220805-160700_Google.jpg

Hepimize maaşallah. Biz bayadır uğraştık olmadı bu yaşta sürpriz yaptı bize. Artık olmuyor herhalde tüp bebek yapalım dedik gerek kalmadı. Hep derlerdi kafaya takmayınca oluyor diye vallahi doğruymuş. İnşallah sağlıklı olsun kuzularımız hepimiz burda heyecanlarımızı paylaşalım inşallah. 💕🧿
Okadar sevindim ki Rabbime şükürler olsun bu sevinci bizlere yaşattığı için . Allah'ım kucağımiza da sağlıkla almayı nasip etsin. Aslında şarkıcı Bengü felan 42 43 yaşında çocuk sahibi oldu. Buna şaşırmamak lazım Allah isterse ol der ve olur

İyiyim , iyiydim de. Hiçbişey yokken bi kanama oldum. Daha önce de olmuştım 15 temmuz da. Niye böyke oluyor anlamıyorum ya.
Kuzum ben de geçen gece dinmeyen kasık ağrısı yüzünden kadindogum acile gittim. Hemen bebeğe baktılar üstten . Acaba rahimagzi mi açılıyor diye suphelendiler alttan rahimagzi uzunluğunu ölçtuler gayet iyi çıktı oda . Doktor ya rahim genişliyor yada susuz ve yorgun düşmüşsun dedi. Bol bol su ve dinlenme dedi. Plesenta arkada dedi. Senin plesentaya baktılar mi bazen plesenta aşağıda olunca da baskıdan hafif kanamalar olabilirmis

Ben orduluyum elle salladıkları ahşap beşikler varya onlarda büyüttü annem bizi 😂daha sonra oyuncak olarak süs olarak yaptıkları var baya küçük ondan aldım evde var Eki Görüntüle 3108153
Ayyy bunu bilmem mi küçüğü vardı bende az oyuncak bebeklerimi sallamadım 😍 burda bu tarz bulamam ama simdi bu karsima çıktı fiyatı da 20
1659705363410.jpeg

Al tabiki. Dısarısı için kalın bi tane alırsın, ama kapalı ortamda ihtiyaç olursa hafiflik olarak onları tercih edersin. 3 tane o tarZ olsa yeter. Bu arada hastane çakıllarımın içinde de battaniye var yani. Ben pek alma diyemem arkadaşım al sen hepsinden 😂😂😂 bi de müslinlerden alınacak ince, yazlık
yani kaç çeşit örtü almamız lazım?😄
müslin ve battaniye yeterli mi?

Kızlar tüm bu konuşmalar olurken ben aniden yine kanama oldum. Doktora geldim çok şükür herşey yolunda.
Geçmiş olsun canım kimi hamile de senin gibi ara ara kanamalı geciyor bi sure, kuzeniminde surekli kanaması olarak gecti hamileliği Elh simdi nur topu gibi kızı var. Sen mümkün olduğunca stres yapma bebegin iyiyse hersey yolunda demek çok sukur 🤲🏻❤️

Okadar sevindim ki Rabbime şükürler olsun bu sevinci bizlere yaşattığı için . Allah'ım kucağımiza da sağlıkla almayı nasip etsin. Aslında şarkıcı Bengü felan 42 43 yaşında çocuk sahibi oldu. Buna şaşırmamak lazım Allah isterse ol der ve olur
Amerika da menapoza girene kadar şansın var, artık günümüzde yaş aralıği çok ilerledi. Geçen hafta hamile olduğunu öğrendiğim arkadasim 45 üstü ve hamileliği maasallah benden rahat geciyor ☺️ Şehirler arası araba sürüp gezmelere gidip geldi ben hala evdeyim 😅😅

Bir arkadaş daha vardı burda doktor %70 anomali demişti bebeğin etrafında su toplanmıştı. O arkadaştan haber var mı? Aklım onda. Aynı gün başka bir arkadaşa da ense kalın vs demişti doktor sonra ikili test sonucunda normal çıkmıştı inşallah diğer arkadaştan da güzel haber gelir

İyiyim , iyiydim de. Hiçbişey yokken bi kanama oldum. Daha önce de olmuştım 15 temmuz da. Niye böyke oluyor anlamıyorum ya.
Canım kese dışında mı kanama var kanama alanı kuruyana kadar kahverengi gelir senin daha öncede gelmişti, şuan kırmızı mı geldi

Amerika da menapoza girene kadar şansın var, artık günümüzde yaş aralıği çok ilerledi. Geçen hafta hamile olduğunu öğrendiğim arkadasim 45 üstü ve hamileliği maasallah benden rahat geciyor ☺️ Şehirler arası araba sürüp gezmelere gidip geldi ben hala evdeyim 😅😅
Ay masallah maşallah ☺️

yani kaç çeşit örtü almamız lazım?😄
müslin ve battaniye yeterli mi?
Bebekler kısın doğcak
Kalın yumuşak battanıyelerden alınmalı iki tane olsun biri dısarısı biri ev için ;
Hastane çıkışlarının ıcınde penye hafif battanıyelerden de oluyor , o da ıkı tane olsun mesela biri ev birisi dısarısı için ;
Müslin örtülerden sayı olarak fazlaca alınabilir. Çünkü ilk zaman gazını çıkarmak için, bebeğin bası omuzumuza yaslanacak. Omuzumuza bi müslin atarsak, hem daha hijyenik hem de bebek minik kusup, salya akıtınca üstümüz de kirlenmemiş olur.
Bi de, bu anakucaklarının üstüne fln da çarşaf niyetine de kullanılabilir. Yazın üstüne hafif bi şey olarak örtmek için, ya da puset örtüsü gibi de kullananlar oluyor.
Of almak için nasıl da bahaneler ürettim ben de şaştım 🤣 şaka şaka gerçekten lazım bunlar. Ama hediye de gelir dersen birer tane al yeter canım.

Benim komşum 45 yaşında hamile kaldı. Bi kızı olmuş. 14 yaşında flnken, kardeşi olsun istemişler. Meğer esinin sperm sayısı azmış ilk gebeliği şans eseri olmuş aslında . Üç kez tüp bebek denemişler sonra ikinciyi isteyince. Baya da sağlıcakla doğurdu büyütüyor şimdi kreşe bile vermiş 😊

Back