- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Geçmiş olsun cnm geçenlerde bi kaşık hakiki zeytinyağının ağrı kesici etkisi yaptığını yazmıştı bi dr. İstersen bi araştır allah şifa versinSagolun arkadaşlar.
Daha önce kovit olmadim. Aşıdan cok kotu olmuştum ama aşının yan etkisi denildi. Insallah değildir.
Taze meyve suyu içerim inşallah agri kesici içmeye de korkuyorum. Ama kar zarar ilişkisine gore mecbur kalırsam içerim
Konak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum ben de. Cinsiyet 2 hafta sonra belli olur sanırım. Bugün umuttepeye gittim orda da görünmedi. Görünmemesi kızmış gibi geliyor banaYa evetben MedicalPark Reyhan hocaya gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz cinsiyet belli mi
Kızlar cidden çok geç gösteriyorKonak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum ben de. Cinsiyet 2 hafta sonra belli olur sanırım. Bugün umuttepeye gittim orda da görünmedi. Görünmemesi kızmış gibi geliyor bana
Hayırlısı olsun
Geç olsun da güç olmasın, bekleriz napalımKızlar cidden çok geç gösteriyor
Benim de bi sonraki randevum 22 agustosta ama sanırım dayanamayıp 10 Ağustos gibi önden bi doktora gideceğimKonak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum ben de. Cinsiyet 2 hafta sonra belli olur sanırım. Bugün umuttepeye gittim orda da görünmedi. Görünmemesi kızmış gibi geliyor bana
Hayırlısı olsun
Ben covid olduğumu çoook şiddetli baş ağrısı ile anlamıştım ama öyle böyle bir baş ağrısı değil başımı öne eğiyordum beynim yerinden düşüyordu sanki öyle garip bir şeydiSagolun arkadaşlar.
Daha önce kovit olmadim. Aşıdan cok kotu olmuştum ama aşının yan etkisi denildi. Insallah değildir.
Taze meyve suyu içerim inşallah agri kesici içmeye de korkuyorum. Ama kar zarar ilişkisine gore mecbur kalırsam içerim
Maşallah minnoşa yaaa sağlıklı olsun da dediğin gibi geç olsunGeç olsun da güç olmasın, bekleriz napalım
Bu arada ölçümde 14+2 çıktı. Beş altı gün önden gidiyor hep miniğim. Ve iki haftada bile büyümüş yerim
Hayırlısı olsun inşallah benim de ilk bebek. 15inde randevum. Nasıl dayanıcaz bakalımBenim de bi sonraki randevum 22 agustosta ama sanırım dayanamayıp 10 Ağustos gibi önden bi doktora gideceğimilk bebek ve merak cok hayırlısı olsun Allah saglıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah
Sizlerde bas agrisi oluyor mu kizlar. Allah uzak etsin herkesten öncelikle
Benim haftada bir kaç gün agriyor. Hamilelikten yaziyor heryerde ama hic konuşulmadı burada.
Migrenim de yoktu geçmişte. Dun gece ağrıdan uyuyamadım resmen
Beni de 13 te çağırdı doktorumŞaşırdım. Bana 13. Haftada yapacak olan TR nin en bilinen proflarından biri. 11-14. Haftalar arası yapılır ideali de 13 dür dedi.
Canım dikkat et Allahın izniyle bişeycikler olmaz atlatırsın hemen inşaAllahKizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten
Canim bende 1 gun içmeyip denedim kendimi. Bulantim yine vardi ama o kadar olmadi kiyaslarsam tabi. Sonraki gün içmeye devam ettim benim daha 11 haftalik. Bir iki hafta daha dayanacam mecbur. Gebelikten once de içiyordum gece içersem uykumu kaciriyordu sadece. Ama.simdi bulanatiyi zirve yapiyor.
Bide şöyle birsey fark ettim içerisinde b12 desteği olan folik asit o kadar bulanti yapmiyor. Tek folikler daha beter
Ben bunu kullanıyorum aslında içindeki takviyeler iyide gün boyu sersem gibiyim yada bende aksam içicm artık Bi şekilde bu 6ayı bitircz sağlıkla inşallah
Bende ilk 3 ay bunu kullandim
Hamilelikte heralde canm benmde var hep Bi arada şiddetleniyo sonra hafifliye ben alıstm heralde sesim çıkmıoYok sadece bu güne özel degildi. Neredeyse iki üç haftadır agriyor ara ara.
Kovit olmak istemiyorumpimpiriklikte olecem zaten
Devam ediyormusun canm ben yine Bi içeyim tekrr bulantı feln olursa değiştiririm artık doktora söylerim zatn normldede hiç ilaç içmem hamilelikte Bi ilaç Bi mide bulantısı işkence gibi geliyo bana mide alısık dgl belki de ondanBende ilk 3 ay bunu kullandim
Bi yanlışlık vardır canm bende 13.4üm çarşamba gitcm ama doktora göre haftam geriydi Bi kaç gün çarşamba 2li test olcm inş11-12de gidin garanti olsun
13 hafta 3 günlük benim, 13ü geçince yapmıyoruz dediler üniversite hastanesinde.
Teşekkür ederim önümüzdeki haftaya randevu aldım 12.haftada olacağım inşallah sorun çıkmaz doktor dedi oysaki 3 hafta sonra gel diye11-12de gidin garanti olsun
13 hafta 3 günlük benim, 13ü geçince yapmıyoruz dediler üniversite hastanesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?