2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun cnm geçenlerde bi kaşık hakiki zeytinyağının ağrı kesici etkisi yaptığını yazmıştı bi dr. İstersen bi araştır allah şifa versin

Ben bugün biraz ortalığı döktüm, kızların eskilerini küçüklerini ayırdım. Ama toplamaya gücüm yetmedi ahahaha bıraktım öyle dağınık bakalım. Çok halsizim ama işler de beni bekler nasıl olacak böyle bilmiyorum. Ne zamana düzeliriz

Kızlardan kalanlar hep kız eşyaları, pembiş, çiçekli, kalpli şeyler doktor erkek gibi dedi. Bakalım nasıl olacak. Sadeleri ayırayım dedim. Ama bazı şeyler de öyle yeni ki elbiseler filan. Kıyamıyorum ne olacak böyle kız olur inşallah üçüncü de ya

Ben kontrolden çıktım 5 cm olmuş bebeğim her şey yolundaymis kiza benzettim dedi benimde doktorum ama tabi daha erken 11+5'teyiz. Eşim çok sevindi gönlü daha çok kızdan yana ☺ bende sağlıklı olsun da diyorum önemli degil hic gözümde yok.
Bir ay önce gitmiştim ne kadar büyümüş eli yüzü gözü her şeyi belli o kadar tatlı hareket ediyor ki

Konak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum ben de. Cinsiyet 2 hafta sonra belli olur sanırım. Bugün umuttepeye gittim orda da görünmedi. Görünmemesi kızmış gibi geliyor bana
Hayırlısı olsun
Benim de bi sonraki randevum 22 agustosta ama sanırım dayanamayıp 10 Ağustos gibi önden bi doktora gideceğim ilk bebek ve merak cok hayırlısı olsun Allah saglıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah

Ben covid olduğumu çoook şiddetli baş ağrısı ile anlamıştım ama öyle böyle bir baş ağrısı değil başımı öne eğiyordum beynim yerinden düşüyordu sanki öyle garip bir şeydi

Geç olsun da güç olmasın, bekleriz napalım
Bu arada ölçümde 14+2 çıktı. Beş altı gün önden gidiyor hep miniğim. Ve iki haftada bile büyümüş yerim
Maşallah minnoşa yaaa sağlıklı olsun da dediğin gibi geç olsun

Benim de bi sonraki randevum 22 agustosta ama sanırım dayanamayıp 10 Ağustos gibi önden bi doktora gideceğim ilk bebek ve merak cok hayırlısı olsun Allah saglıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah benim de ilk bebek. 15inde randevum. Nasıl dayanıcaz bakalım

Benim çok oluyor canım gebelikten önce hiç olmazdı eşim ovuyor bazen bana mısın demiyor geçen gün parol aldım bir tane hiç faydası yok

Canım dikkat et Allahın izniyle bişeycikler olmaz atlatırsın hemen inşaAllah

Bende ilk 3 ay bunu kullandim
Devam ediyormusun canm ben yine Bi içeyim tekrr bulantı feln olursa değiştiririm artık doktora söylerim zatn normldede hiç ilaç içmem hamilelikte Bi ilaç Bi mide bulantısı işkence gibi geliyo bana mide alısık dgl belki de ondanilacı içsemde midemde öylece duruyo gibi hissediym

11-12de gidin garanti olsun
13 hafta 3 günlük benim, 13ü geçince yapmıyoruz dediler üniversite hastanesinde.
Bi yanlışlık vardır canm bende 13.4üm çarşamba gitcm ama doktora göre haftam geriydi Bi kaç gün çarşamba 2li test olcm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…