2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Senin adına sevindim canım darısı bize inşallah

Rabbim gönlüne göre versin inşallah görümcenin bazen kötü dediğimiz herşeyde bir hayır vardır ne güzel bir düzen kurmuş maşallah nazar değmesin
Oy kuzum çok çok sevindim kıymetini bilenle karşılaştığın için. Kadınlarımız biraz cesur olsa gerçekten bir hodukle yaşamak zorunda olmadıklarını görecekler
Çok teşekkür ederim canım gerçekten cesaret lazım biraz. Bende çok korkmuştum şimdi iyiki diyorum
Neyse ki hikayenin sonu böyle mutlu bitti. Hep mutlu olun inşallah
Amin inşallah allah razı olsun
Rabbim daim etsin kuzum ne guzel
Amin canım sağol allah razı olsun

Annemle babama söyledim tahmin ettiğim gibi tam. Babam diyo ki Suriyelileri geçtiniz Annem de tam istenmeyen bebek dedi. Çok güzel moral oluyorlar gerçekten
Ya cok cocuklu olmak cok guzel birsey. Hepsi birden büyüyecek oyle düşün. Benim cok hosuma gidiyor oyle üç beş tane kardes olmak. Benimde hep 4 cocuk planım var. İlkini basaririsam insallah

Ya cok cocuklu olmak cok guzel birsey. Hepsi birden büyüyecek oyle düşün. Benim cok hosuma gidiyor oyle üç beş tane kardes olmak. Benimde hep 4 cocuk planım var. İlkini basaririsam insallah
Yaa inşallah allah gönlümüze göre hayırlısını versin bende en az 3 tane olsa diyorum çok kardeş güzel bir şey biz de üç kardeşiz iyi ki diyorum

Birseylerin lezzetlini alarak yemek müthiş olmalı gercekten. Henüz 1 kere oldu bana 2 aydir

Maşallah cnm bi sonraki randevun ne zmn? Ay ben çok özledim kıpır kıpır hareketlerini yaaa

Maşallah yavrucuga saglikla gelsinler bekliyoruz. Cinsiyeti hakkında hic tahmin yapmadi mi

Annemle babama söyledim tahmin ettiğim gibi tam. Babam diyo ki Suriyelileri geçtiniz Annem de tam istenmeyen bebek dedi. Çok güzel moral oluyorlar gerçekten
Yaaa Allah'ta seni güldürsün babana çok güldüm böyle derler ama olunca kucaklarindan düşürmezler

Ay masallah canim. Darisi başıma umut oldun bana da. Hazımsızlık ve mide gazım çok benimde. Belki düzelirsem kilo da alırım.
Senin de böyle gitsin artik ins

Selamlar.. Beni de ekleyebilir misiniz listeye ?SAT 10 MAYIS BDT 14 ŞUBAT 2023 (1. bebek)

Ay masallah canim. Darisi başıma umut oldun bana da. Hazımsızlık ve mide gazım çok benimde. Belki düzelirsem kilo da alırım.
Senin de böyle gitsin artik ins
Benim hazımsızlık olduğunda salatalık turşusu yiyorum bunuda yeni keşfettim o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…