2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah razı olsun benimki aşırı düşüyor. Hatta bazen sıkılıyorum aşırı ilgiden. Annesi eşimi mükemmel bir evlat olarak yetiştirmiş. İlk çocuğum kız, bu çocuğum erkek olursa ben de aynı babası gibi olsun isterim.

Kız var olursa Aylin, erkek olursa Mert koymak istiyorum canım defne de Çınar da çok güzel bir isimler, neden düşünmüyorsun

Maşallah canım sana da eşine de Ama canın yine de bi şeyi çok cekerse cok cok az da olsa yesen iyi olur aslında.

Benimki de çift isimli. Ama ailecek çift isimli bunlar. Yeğenleri de çift isimli. Aile geleneğini bozmayalım diyor. Ama çift isimden de kusucam nerdeyse
Çift isim sizin kaderiniz olmus Allah yardımcınız olsun Abimde cift isimli sınav zamanlarında küçük kutucuklara ismini sığdırmak icin neler çekerdi garibim

Maşallah canım sana da eşine de Ama canın yine de bi şeyi çok cekerse cok cok az da olsa yesen iyi olur aslında.
Canımın çektiği şeye göre değişir tabi istemem. Eger alınabilir bir seyse aldirip yiyorum. Ama pahalı bir seyse söylemem yine de

Ahahah değişik bir bağı vardır. Ben de hala anarım. Mezun olalı 10 sene oldu
Havasından mi suyundan mi insana etkisi büyük oluyor demek ki geçen bir yemeğin kokusu eşimi hemen Trabzon a götürdü. Allahimmm akşama kadar soyledi durdu, baba tarafim Trabzonlu ama ben onun kadar Karadenizli degilim

Ay çok üzücü bende p.tesi Dr gittim erkeğe benziyor dedi üzülürüm hatta ağladım salidan beri karın ağrısı bazen şiddetli bazen normal çok kötüydü öyle pişman oldum ki uzuldugume ağladığıma rabbim daha iyisini bilir erkek kız ne verirse baş göz üstüne dedim dayanamadım bugün gittim çok şükür skinti görünmüyor dedi

Maşallah
Böyle hikayeler duyunca içim umutla doluyor tüm kadınlar için

Arkadaşlar merhaba ben ıkız anne adayıyım. Ama lekelenmem var maalesef progestan ıgne kullandım bir hafta boyunca kanamam kesıldı ama lekelenme var sızce ıgnelere devam mı etmelıyım

çok şükür canım bir şey yokmuş
bebişler hissedip trip atıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…