- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Valla ben bitkisel boyayla boyatıyorum. Önceki gebeliğimde de bu şekilde hep boyattım. Banu çiftçi hastasıyla kuaföre bile gidiyor zararı olmadığını kanıtlamak için video cekmiş hatta. Çünkü aynaya bakıp iyi hissetmeyince daha kötü oluyorum. Herkesinkendi düşüncesi tabi. Ama ben boyasız asla gibiSaçını boyayan veya boyamayı düşünen var mı? Benim doktorum dahil bir çok doktor diplere çok gelmeden boyayabilirsiniz sorun yok diyor. Eşim korktuğu için beni de korkutuyor boyama diye. Düz bir renk olsa hemen boyayacağım da, saçlarımı beyaza kadar açtığım için işlem uzun sürüyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum bu halimle. Siz ne diyorsunuz?
Normal kuzum ben de yasadim aynisiniKızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Adet dönemimiz geldi yine ondan olabilir mi acabaKızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Güzel haberler bekliyoruz sendeen belki bi de cinsiyetKızlar meraba birazdan konrolüm var güzel haberlelçrle döneyim hayırlısıyla
Ben de var. 11 haftalık olduk şükür. Kasıklarımda sanki ağrı sancı gibi hafif bir şeyler oluyor. Bence büyüyor ve artık bebeğimiz bize kordon ile bağlanıyorKızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Kağan Kocatepe boya kana karıştığı zaman bebeğe ulaşana kadar etkileri çok azalıyor bir zararı olmaz diyor. Ben boyamadım ama doğumdan önce boyamayı düşünüyorum benimki zaten ombre dip boya yok. Dip olmayan kısımlardan emilim olmaz sanırım. Olsa da dediğim gibi çok azalıyormuş.Saçını boyayan veya boyamayı düşünen var mı? Benim doktorum dahil bir çok doktor diplere çok gelmeden boyayabilirsiniz sorun yok diyor. Eşim korktuğu için beni de korkutuyor boyama diye. Düz bir renk olsa hemen boyayacağım da, saçlarımı beyaza kadar açtığım için işlem uzun sürüyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum bu halimle. Siz ne diyorsunuz?
Hadi güzel şeylerle gel İnşaAllahKızlar meraba birazdan konrolüm var güzel haberlelçrle döneyim hayırlısıyla
Oh misss şifa olsunBende de gün içinde uyuyup uyanınca oluyor, dedigin gibi su kesmiyor. Soguk sulu meyve yiyorum suya nazaran rahatlatiyor
Güzel haberler bekliyoruz sendeen belki bi de cinsiyet
Geldim kızlarHadi güzel şeylerle gel İnşaAllah
Çok şükür MaşaAllah. Nifty testini siz mi istediniz özellikle acaba. Bir de tam olarak kaçıncı haftanız?Geldim kızlar
Çok şükür ense kalınlığı iyi 0,8 dedi burun kemiği gördü haftadıyla uymlu şükür kalp atışı gğzel ama cinsiyet çok çok arada kaldı asla söleyemiyorum dedinet göstermedi yani, nifty testi için kan verdim iki hafta sonra hem kontrol hem test sonuçları hemde cinsiyeti net öğreneceğiz hayırlısıyla Sağlıkla gelsinler
Ben istedim bugüne gün aldık 11+6 yım bıgünÇok şükür MaşaAllah. Nifty testini siz mi istediniz özellikle acaba. Bir de tam olarak kaçıncı haftanız?
Eminim o sonucunuz da çok güzel çıkacakBen istedim bugüne gün aldık 11+6 yım bıgün
Doktora git canım bence önlem olsunKızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Cumartesi günü öğrendim erkekŞimdiye kadar cinsiyet öğrenen varmı kaçıncı haftada öğrendiniz kizlar bende Şubat annesi olucam inşallah
Çok saokun hayırlısıyla hepimizinki güzel çıksın kayıplardan dolayı baya kotkuyo insan ama sonları güzel sağlıklı bebeişler olsunEminim o sonucunuz da çok güzel çıkacak
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Burun kanaması bende okumuştum ama gece olması seni etkilemiştir çok. Yan yatmak yine en sağlıklısı galiba.Kızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım
Geçmiş olsuunKızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?