2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Valla ben bitkisel boyayla boyatıyorum. Önceki gebeliğimde de bu şekilde hep boyattım. Banu çiftçi hastasıyla kuaföre bile gidiyor zararı olmadığını kanıtlamak için video cekmiş hatta. Çünkü aynaya bakıp iyi hissetmeyince daha kötü oluyorum. Herkesinkendi düşüncesi tabi. Ama ben boyasız asla gibi
Bu arada bu konuyla alakalı yabancı tıp makalelerini bile okudum onlarda bile kanıtlanmış bi yan etki yok.

Kızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Ben de var. 11 haftalık olduk şükür. Kasıklarımda sanki ağrı sancı gibi hafif bir şeyler oluyor. Bence büyüyor ve artık bebeğimiz bize kordon ile bağlanıyor

Kağan Kocatepe boya kana karıştığı zaman bebeğe ulaşana kadar etkileri çok azalıyor bir zararı olmaz diyor. Ben boyamadım ama doğumdan önce boyamayı düşünüyorum benimki zaten ombre dip boya yok. Dip olmayan kısımlardan emilim olmaz sanırım. Olsa da dediğim gibi çok azalıyormuş.

Güzel haberler bekliyoruz sendeen belki bi de cinsiyet
Hadi güzel şeylerle gel İnşaAllah
Geldim kızlar
Çok şükür ense kalınlığı iyi 0,8 dedi burun kemiği gördü haftadıyla uymlu şükür kalp atışı gğzel ama cinsiyet çok çok arada kaldı asla söleyemiyorum dedi net göstermedi yani, nifty testi için kan verdim iki hafta sonra hem kontrol hem test sonuçları hemde cinsiyeti net öğreneceğiz hayırlısıyla Sağlıkla gelsinler

Çok şükür MaşaAllah. Nifty testini siz mi istediniz özellikle acaba. Bir de tam olarak kaçıncı haftanız?

Kızlar ya rahmimde sanki böyle ağrı desem ağrı değil sancı gibi değişik bi his var. Kasılma gibi. Anlatamıyorum ki tam. 10 üzerinden 4. Bazen rahatsız ediyor bazen unutuyorum gidiyor. Normal mi bu acaba?
Doktora git canım bence önlem olsun

Kızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Burun kanaması bende okumuştum ama gece olması seni etkilemiştir çok. Yan yatmak yine en sağlıklısı galiba.

Geçmiş olsuun
Çok korkutucu bir durum. Sıcaklardan mı oldu acaba. İlk zamanlar bendede çok olmuştu tıkanma,kanama oda nemlendiricisi ile çözdüm malum havalar çok sıcak ve nemsiz. Kanamaların normal olduğunu bende okumuştum ama siz yinede doktorunuza sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…