- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 34
doğru canım hamile değilken bile bunalıyoruz 9 aylık halimizle ne zor olurdu kimbilir. gece hiç uyunmaz herhalde. bizim ayımız güzel olacak sadece kıyafet olarak düşünüyordum ama sen tecrübe etmişsin iyi oldu söylediğin
Ben de bugün buna üzüldümDsö maymun cicegini kuresel acil durum ilan etmis ya yine ayni seyleri yasiycaz diye moralim cok bozuldu bu nedir arkadas ya
Bende ya neolacak bilmiyorum bizim çok dikkatli olmamız lazım işe gidip geliyoruz na kadar dikkatli olabilirsekBen de bugün buna üzüldüm
Ama bu durumda sizinki mantar oluyorBende cok akinti yoktu ama agri vardi. Doktor antibakteriyel bir fitil verdi. 2 gundur onu kullanıyorum. Iyi gelecek gibi. Bunun için ic çamaşırın sabunla yikanmasini ve utulenerek giymesini de tavsiye ediyorlar.
Gercekten mi yaDsö maymun cicegini kuresel acil durum ilan etmis ya yine ayni seyleri yasiycaz diye moralim cok bozuldu bu nedir arkadas ya
MaalesefGercekten mi ya
Yazık ya üzücü gerçekten.bugün bir şey izledim o kadar etkilendim ki. keşfette karşıma bir cinsiyet partisi videosu çıktı. aile sanırım koreli, 3 erkek çocuk var, 4.yü bekliyorlar. cinsiyet erkek çıkıyor ve anne de baba da üzülüyor. anne daha fazla üzülüyor hatta. yorumlardan kadını buldum takipçisi fazla bir hesap. ve partiden 3 gün sonra bebeğin öldüğünü paylaşmışşu an hala hastanede storyleri hastaneden atıyor. Ne büyük bir vicdan azabı. Etkisinden kurtulamadım hala
Öyle düşünme canım. Göbeğin 7. Ayda birden büyümeye başlıyor. Sonrasında beli lastikli giyecekler işe yaramıyor. En rahat ettiğin şey hamile pantolonları ve taytı olacak emin olHamile pantolonlarını bende sevemedim çok çirkin duruyorbeli lastikli bişiler bulmaya çalışacağım
Canım bende var ama enfeksiyonla ve az önce yediğim bi şeyle alakalıdır diye düşünüyorum. Başka arkadaşlar yazar aydınlatır seni fıstıgımKızlar kızzzlaaaar. 3 gündür özellikle akşamları başlayan iç yanmam var. Resmen kavruluyorum hep hararetliyim su içsemde geçmiyor. Gün içinde 2litreden fazla su iciyorumdur yani. Sizlerdede var mı böyle bir durum?
Canım, benim bir oğlum var. Ama kız çocuklarını gördükçe içim gidiyor, bazen diyorum Allahım sağlıklı hayırlı evlat ver, ikisini de tattır diye. Eşim de cinsiyet duası etme, sağlıklı hayırlı evlat olması için dua et diye uyardı beni. İkinci erkek de olsa sesimi çıkarmam, o her türlü evladımız olacak dedi. Evlatlarımızın her biri o kadar değerli ki. Allahım esirgesin onlarıYazık ya üzücü gerçekten.o yüzden gönlümüzden geçen ne cinsiyet olursa olsun, hiçbir şekilde ya ben sunu istiyordum diyip kendimizi şartlamamak gerek galiba. Rabbimin verdiği minik hediyelerimiz onlar bizim. Benim arkadaşlarımdan cok rahat 3 tanesinin kızları var , ve sevmiyorlar demek istemiyorum ama bi garip davranıyorlar. Sürekli ağızlarında bi erkek bebek istiyordum ben muhabbeti , ve bi arkadaşımın önce kızı sonra oğlu olmuş. Kızı cok güzel su gibi ama kadın ben oğlumu daha cok seviyorum diyo hep yanımızda. Kocam bazen uyarıyor, kızım anlıyor bu durumu diye anlatmıştı hatta. Maalesef var böle şeyler bu
Benm ilk çocuğum kız ikinci çocuğumuda hep kız istedim her sorana kız istiyorum dedim, kızda erkekte başımın üstüneydi ama kız geçiyordu kalbimden ,12. Haftamda kanamam oldu ozaman sonra erkek olduğunu öğrendim adını bile koymuştuk, ama nasip olmadı 16. Haftamda kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın ama, hep kendime kızıyorum kız istedin kız istedin Allah nasip etmedi bak bebeğini kaybettin diye oysaki gerçekten aytım yapmıyordum sadece kızıma arkadaş olsun diye kız istiyordum, şimdide kız erkek Allah sağlıkla versin tek istediğim buYazık ya üzücü gerçekten.o yüzden gönlümüzden geçen ne cinsiyet olursa olsun, hiçbir şekilde ya ben sunu istiyordum diyip kendimizi şartlamamak gerek galiba. Rabbimin verdiği minik hediyelerimiz onlar bizim. Benim arkadaşlarımdan cok rahat 3 tanesinin kızları var , ve sevmiyorlar demek istemiyorum ama bi garip davranıyorlar. Sürekli ağızlarında bi erkek bebek istiyordum ben muhabbeti , ve bi arkadaşımın önce kızı sonra oğlu olmuş. Kızı cok güzel su gibi ama kadın ben oğlumu daha cok seviyorum diyo hep yanımızda. Kocam bazen uyarıyor, kızım anlıyor bu durumu diye anlatmıştı hatta. Maalesef var böle şeyler bu yüzyılda da
Çok garipCanım bende var ama enfeksiyonla ve az önce yediğim bi şeyle alakalıdır diye düşünüyorum. Başka arkadaşlar yazar aydınlatır seni fıstıgım
Ah keşke brnde d eolsa bi litre suyu zor içiyorum. Sanki midem suyu hazmedemiyorKızlar kızzzlaaaar. 3 gündür özellikle akşamları başlayan iç yanmam var. Resmen kavruluyorum hep hararetliyim su içsemde geçmiyor. Gün içinde 2litreden fazla su iciyorumdur yani. Sizlerdede var mı böyle bir durum?
Bende 21 haftalık kaybettiğim bebeğimde, hep diyordum ki eğer eşimle ayrılacaksak çocuğum olmasın ya gibi salak şeyler geçiyordu sürekli içimden. Ne anasız kalsın ne babasız fln diye. Eşim o zmnlar cok daha sinirliydi, kayınvalidem bi yandan duygu sömürüleri yapardı, kayınbiraderimin sürekli para istemeleri, eltimin uyuzluğu derken stres sebebi olan çok sey vardı hayatımda. Kaybedince yavrumu, cok üzüldüm benim yüzümden oldu bu diye. Bi arkadaşım dedi ki, eğer ayrılsan da sen bu çocuğa babalık bile edersin vs diye sildi aklımdan bu salaklıkları saolsun.Benm ilk çocuğum kız ikinci çocuğumuda hep kız istedim her sorana kız istiyorum dedim, kızda erkekte başımın üstüneydi ama kız geçiyordu kalbimden ,12. Haftamda kanamam oldu ozaman sonra erkek olduğunu öğrendim adını bile koymuştuk, ama nasip olmadı 16. Haftamda kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın ama, hep kendime kızıyorum kız istedin kız istedin Allah nasip etmedi bak bebeğini kaybettin diye oysaki gerçekten aytım yapmıyordum sadece kızıma arkadaş olsun diye kız istiyordum, şimdide kız erkek Allah sağlıkla versin tek istediğim bu
Önüne şişe koy. Yudum yudum az az zorla iç. Zamanla canın istifle valla bakAh keşke brnde d eolsa bi litre suyu zor içiyorum. Sanki midem suyu hazmedemiyor
Nasil yani kimse arayıp sormamış mi çocuğu.Bugün haberlerde çöp biriktiren kadının evinde, bir odaya yeğenini ki daha çocuk, kilitlediği haberi vardı. 1 yıldır çöple dolu bi odaya kilitli kalmış. Zayıflamış , vücudunda yaralar varmış. Ağlaya ağlaya canım çıktı. Keşke direkt ulaşabilsem evime alıp yedirip içirip giydirebilsem dedim ya. Elimden hiçbir şeyin gelmiyor olması cok ama cok günüme gidiyor. Yüreğim kaldırmıyor benim
Çöp evde bulunan çocuk diye arat bak. Kolları incecik yavrunun. Erkek güya ama saçı tırnakları uzun bakımsızlıktan. Kendi annesi bile bakmayı istememiş. Başka kimsesi de yoktu heralde. Bakanlık sahip çıkıp, koruma evlerine yerleştirmişNasil yani kimse arayıp sormamış mi çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?