Benim suan hemileligimi ailem ve çevrem bilmiyor kısmetse 5.ayda herkese söyleme kararı aldık. Benim ilk pozitif tüp bebek tedavimde herkes duymuş ve tebrik icin aramisti bi süre sonra düşük olunca bu seferde geçmiş olsuna aradılar. Yıpratıcı surec bu şekilde ikiye katlandı… Zaten yurt dışındayım ailem fiziksel degisiklikleri farketmeyeceği icin ileriki zamanda soylemeyi uygun gördükSiz hamileliği mi 5. Ay söylemeyi düşünüyorsunuz cinsiyeti mi? Bi de beklemek istemenizin bir nedeni var mı?
Ama kimse görmeyecek kiBence karnınız çıkınca saklayamayacaksınız
İki bacı hamile arayışına çıkmışHamile olduğumu öğrendiktan bikaç gün sonra annem aradı, kuzenimden erkek kıyafetlerini alıyormuş bana veriyormuş hamile misin dedi yok dedim. Gitmiş teyzeme demiş teyzem de madem senin kız hamile değil kesin benim ki hamile demiş kuzenimi paylamış hamile misin diye ahdjah iki tame çocuğu var da peş peşe
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba ben gebeliğimi üç gün önce öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBir şey sormak istiyorum gebeliğinizin ilk haftalarında baş dönmesi yaşadınız mi yasadıysanız ne yaptınız?
Hahaha yaa bende öyle karnım 5 aylık gibiydi erkenden çıktı diyodum iki gündür çok rahat wcye çıkıyorum karnım indiKızlar benim 2-3 haftadır belirgin bir karnım vardı, biz de çok zayıf olduğum için erkenden belli oluyor sandık. Midemle birleşik şekilde karnım yusyuvarlaktı. Birde öksürdüğümde, hapşırdığımda karnımda kasılma hissediyordum. Hamile kalmadan önce sabah akşam düzenli tuvalete çıkan biriydim, hamilelikten sonra belki haftada bir çıkmaya başladım. Dün gece kabız olduğumu farkettim, afedersiniz 2 saat sonra tuvaletten bir çıktım karnım dümdüzÖksürünce falan o eski rahatsızlık yok. Tuhaf hissetmeye başladım. Önceden bağırsaklarımdan dolayı rahatsızlık hissediyordum galiba, şu an bir sorun yoktur değil mi? Hamile değilmişim gibi hissediyorum resmen, göbekim yok oldu
Bende en son 3 kg almıştım bi 500 gr daha almışımdır herldeKızlar ben 3 ayda çok kilo aldım . Sanırım şuan 65 kiloyum 60 kilo ile transfer oldum. Benim göbeğim kocaman oldu bebekle alakası yok çünkü bebek kasıklarımda o şişliği fark ediyorum. Belim kalinlasti. Göğüsler büyüdü. Yüzüm kilo aldı. Millet kilo veriyor kusarken beb kilo alıyorum çünkü aciktigim anda mide bulantilarim başlıyor. 3 öğün yiyorum. Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde. Ama sıcaklarda meyvenin üstüne çok düştüm. Oda kilo yapmış olabilir. Bide sürekli karbonhidrat ağırlıklı yemek istiyorum diğerlerini içim almıyor. sizler ne durumdasınız
Çok teşekkür ederim canım benim amin insallah hepimiz rahat bir hamilelik geçirelim umarımHayırlı olsun canımhos geldin, sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Ben yasadim canım ama uzun süreli olmadı, geçen hafta yine sabah baya döndü uyuyunca gecti. Bu sürede tansiyon takibinide yap bence.
Ay bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşkeHahaha yaa bende öyle karnım 5 aylık gibiydi erkenden çıktı diyodum iki gündür çok rahat wcye çıkıyorum karnım indikarnımda ki gerginlikte gitti hamile değilim gibi
Bende en son 3 kg almıştım bi 500 gr daha almışımdır herldeher gün en az bir kez beyaz peynirli domatesli tost yiyorum çünkü çok güzel ve sürekli cnm çekiyor Akşama kadar fındık ceviz ağzım boş durmuyor bir de saat başı atıştırmalıklarım var
Kız biz zayifa sen tombise mi imreniyorsun. Senin gibi zayıf olsam varya dünyaları yerim heraldeAy bir an önce şöööylee kocaman bir karnım olsa keşke7-8 aylık hamile olup küçücük karnı olanları görünce çok korkuyorum, çok severim şüşko hamileliği hayatım boyunca 55 kiloyu geçmedim ondandır belki de. En son 3 kilo vermiştim kusmaktan, 43 kiloydum. 15-20 kilo alırım inşallah kendimi biraz kilolu göreyim
Valla durular fena benmde kızım duru ama efsane yaniAblamın kızı da duru maşallahı var erkek çocuklarindan daha hareketli tum durular için yaramaz diyorlaradıyla büyüsünler
Zsten dünyaları yedik de boyle olduk ya kuzumKız biz zayifa sen tombise mi imreniyorsun. Senin gibi zayıf olsam varya dünyaları yerim heralde
Kuruyemisi zorla yiyorum bende iki üç güne bi birazcik. Ay ben sevdiğim herseyden tiksindim. Yediğim hicbirsey guzel degil. Suyun bile tadı yok.Afiyet olsun şekerim bebeğine kan olsun hepsi vitamin olsun. Kız ben kuruyemisten de tiksindim ya aman atıştırmalık ne yiyosun baska
Ilk hafta benimde dondu hep. Malesef birsey yapamıyorsun. Geçsin diye bekliyorsun ancak. Bide gecen hafta ciddi ciddi dondu. Acaba kulakta mi birsey var dedim. 2 gun once neredeyse gece gündüz uyudum ondan sonra gecti sanki. Uykunu iyi almaya dikkat etArkadaşlar merhaba ben gebeliğimi üç gün önce öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBir şey sormak istiyorum gebeliğinizin ilk haftalarında baş dönmesi yaşadınız mi yasadıysanız ne yaptınız?
Hoşgeldiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar merhaba ben gebeliğimi üç gün önce öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBir şey sormak istiyorum gebeliğinizin ilk haftalarında baş dönmesi yaşadınız mi yasadıysanız ne yaptınız?
Ayyy yalniz degilimmm ben de kuruyemisten tiksindim en sevdigim kaju bile midemi bulandiriyo cok sasiriyorum bu duruma yaAfiyet olsun şekerim bebeğine kan olsun hepsi vitamin olsun. Kız ben kuruyemisten de tiksindim ya aman atıştırmalık ne yiyosun baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?