- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ay benim öyle olmuş, eski zaman bir de. Annem her şeyi mavi hazırlamış. Fotoğraflarım var beşiğim yorganım maviler içinde uyuyorumBöyle şeyleri bende çok duyuyorum düşünsene her şeyi erkek bebeğe göre hazirliyorsun ama bı çıkıyor kız hahahaa olaya bak
Ters mi duruyo bu sıpacıkCanım 10+4 ama 11+1 ile uyumluydu böyle bi çıkıntı gördük. Doktor da erkeğe benziyor dedi tam bu esnada .net konusmadı belli olmaz dediiki bacağının arasında pipi gibi bişey gördük ama bilmiyorum herşey olabilir sonradan dönebilir.
hahahahah ay ben buna kahkaha attımAy benim öyle olmuş, eski zaman bir de. Annem her şeyi mavi hazırlamış. Fotoğraflarım var beşiğim yorganım maviler içinde uyuyorum
yaaa kimmiş oTers mi duruyo bu sıpacıkbir şey diyeceğim burada cinsiyet tahmini yapan biri var kkda. Ona göster istersen 11-12 hafta görüntülerine göre tahmin ediyor.
Canım valla döndürdü biraz aleti böyle bir pozisyondan da baktı normal cenin pozisyonundaydı yoksa. Kafadan da baktı orda da elleriyle gözlerinin ovuşturuyor dediTers mi duruyo bu sıpacıkbir şey diyeceğim burada cinsiyet tahmini yapan biri var kkda. Ona göster istersen 11-12 hafta görüntülerine göre tahmin ediyor.
Durun bakayım biyaaa kimmiş o
Uyy yerim ellerini onun ben büyümüş de gözünü ovuşturuyorCanım valla döndürdü biraz aleti böyle bir pozisyondan da baktı normal cenin pozisyonundaydı yoksa. Kafadan da baktı orda da elleriyle gözlerinin ovuşturuyor dediVideo çekmiştik orda yakaladım bu anı
Evet tahmin edenler oluyordu dimi bakayım ben de
Uyy yerim ellerini onun ben büyümüş de gözünü ovuşturuyor
Nub teorisini yanlış anlamadıysam benim tahminim kızCanım 10+4 ama 11+1 ile uyumluydu böyle bi çıkıntı gördük. Doktor da erkeğe benziyor dedi tam bu esnada .net konusmadı belli olmaz dediiki bacağının arasında pipi gibi bişey gördük ama bilmiyorum herşey olabilir sonradan dönebilir.
Ay pardon yukarı doğru eğim olunca erkekNub teorisini yanlış anlamadıysam benim tahminim kız
14. Haftada net konusuruz demisti benim doktor simdi ne desek yalan olabilir demistiÇok eğlenceli ya kızlar görüntüleri çekildikçe atın da tahmin edelim
Olsun eğleniyok yaa14. Haftada net konusuruz demisti benim doktor simdi ne desek yalan olabilir demisti
Kızzz bu ne çok minik daha nubu oluşmamış. Kese şekli oval erkek diyprumOzaman tahminleri alayım suan 10+3 ama bu 8+2 deki görüntü karından ultrason tahminleri alayım
Haha haftaya ikili testte soracağım tekrar hocam ne görüyosunuz diyeAy pardon yukarı doğru eğim olunca erkekerkek erkek
Hadi bakalım, gönlünden ne geçiyor peki? İlk çocuk olunca çok fark etmiyor gerçi ikisi de heyecan.Haha haftaya ikili testte soracağım tekrar hocam ne görüyosunuz diye
Ozmaan çok küçüktü ama ona rağmen kıpır kıpırdı. şimdi insan şeklini almıştır heyecanlıyım bakmak içinKızzz bu ne çok minik daha nubu oluşmamış. Kese şekli oval erkek diyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?