2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya barıştırdın demekki

Bende disarda yemiyorum ama yesem de sizin ordaki lezzet olmadigi icin pek aramiyorum. Lahmacun pide ve döneri esim evde yapıyor, özellikle döneri dondurucuya atınca büyük kolaylık. YouTube sagolsun izleye izleye herseyi yapmayı ogrendi, benimde işime geldi tabii

İyim çok teşekkür ederim. Bazen çok telax bazen karalar bağlıyorum cumartesi başka dra randevu aldım. Tek başına burun bişi ifade etmez belki fındık burunludur diye düşünüp kendimi avutuyorum
İnşallah annesi seni biraz tedirgin edecek ama intikamını öperek alırsın artık fındık burnundan

Kızlar günde kaç bardak kahve içiyosunuz? Hiç çay içmiyorum kahvede nadirdi ama şu iki üç hünde bulantılarım resmen geri geldi ve midemi bi tek kahve bastırıyor önceden soda iyi gelirdi artık o da kar etmiyor. Günde iki kahveye kadar sıkıntı değil diyor internette iki küçük fincan türk kahvesi içiyor musunuz sizde

Bende bittim bittim öksürük peşine kusma burun tıkanıklığı kas ağrısı o kadar kötüyüm ki 10 iğne verdiler kan sulandırıcı ama nasıl yakıyo koldan yaptılarda allahtan kalça vs olsa yürütmezmiş. Çok yorgun hissediyorum eşimde işten izin alamıyo tek başımayım bi elma yıkadım yedim zorla

Eklentiler

• IMG_20220720_175346.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220720_163435.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 47
Çok geçmiş olsun kızlar geçen hafta bende öyleydim. Bol bol meyve yemeye çalışın. Boğaz ağrısı için strepsils pastil aldım kullanabilirsin demişti doktorum.bi iki kullandım ama olips in c vitaminli şekerleri var portakallı filan o daha iyi geldi açıkçası Bol su için. Burun tıkanıklığı için tuzlu su sıktım burnuma. O da iyi geldi. Çok şükür 1 haftada topladım kendimi.

Mide bulantısından ayağa bile kalkamayan biri olarak 12 saatlik yola çıktım ama ilaç içerek. İlaçsız ölürdüm yolda muhtemelen. Siz de bi sorun doktora ilaç alın

Cok cok geçmiş olsun canım. Acil şifalar

Kolay değil canım, Allah zorunu kolaylaştırsın
Allah güç kuvvet versin hepimize

Bende dışardan yiyemiyorum aynı sebepten maalesef. Canım çekmesin diye dua ediyorum. Önceki hamileliğm de bu şekilde geçti. Yiyip sonra ppişman olmaktansa surda 6 ay daha sabreder sonra acısını çıkarırız elbette inş

Aman Allah korusun canım . Sakindigimdan değilde şimdiye kadar sakinmadiklarimdan pişmanlık yaşadım . Bende ters işliyor

Coooook haklısın canım benim

Ah canım ya cok geçmiş olsun. Coraspin vermiyorlar mıydı sanki neden iğne verdiler ki?
Elmanın yanına kuryemiş fln da ekle de azcık tok tutsun gene. Leblebi fln da tok tutabilir , keşke bi çorba kaynatanın olsa tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…