Bende yemiyorum çok çok nadiren belki, benim hem canım çekmiyor hemde midem artık çok iyi yerler olsada kaldırmıyor nasıl yapıldığını bilmediğim için hele etler şu ekonomide hiç kimsenin yaptığına güvenemiyorum genel itibariyle aç kalıyorum, işede peynir ekmek takılıyomKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Herşeyi geçtim de nedense canım acayip çiğköfte dürüm istiyor. Onda da monosodyum gulutemat var. Söyle 5 aylık olsun da yiycem bir kere amaBende yemiyorum çok çok nadiren belki, benim hem canım çekmiyor hemde midem artık çok iyi yerler olsada kaldırmıyor nasıl yapıldığını bilmediğim için hele etler şu ekonomide hiç kimsenin yaptığına güvenemiyorum genel itibariyle aç kalıyorum, işede peynir ekmek takılıyombiraz midem düzelsin evde yapıp getiririm
valla ben de genelde yemiyorum ofiste falan evden getiriyorum hep. ama dışarı yemeğe çıkıyoruz mecburen yiyorum. genelde hep gittiğimiz güvendiğim yerlerde iyi pişmiş şeyler yemeğe çalışıyorum. salata gibi bir şey yemiyorum. sote sebze falan istiyorum salata yerineKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Bak evet et sote iyi fikir. Köfte yemiyorum bi sipariş ettim içi pembe diye iyi pişmemiş diye yiyemedim. Ama et sote hiç aklıma gelmedivalla ben de genelde yemiyorum ofiste falan evden getiriyorum hep. ama dışarı yemeğe çıkıyoruz mecburen yiyorum. genelde hep gittiğimiz güvendiğim yerlerde iyi pişmiş şeyler yemeğe çalışıyorum. salata gibi bir şey yemiyorum. sote sebze falan istiyorum salata yerine
Benim canımda çekmiyor malesef, bulantılar son gaz azaldı biraz ama devam ediyor, bende çiğköfte aşırı severdim canım çekmiyor, ama bulantı bitip çekerse az bir yerim yaHerşeyi geçtim de nedense canım acayip çiğköfte dürüm istiyor. Onda da monosodyum gulutemat var. Söyle 5 aylık olsun da yiycem bir kere ama
Çiğ köfte yememeli miyiz bu dönemde geçen yedim midem çok fena oldu kustum ne yediysem çıktıHerşeyi geçtim de nedense canım acayip çiğköfte dürüm istiyor. Onda da monosodyum gulutemat var. Söyle 5 aylık olsun da yiycem bir kere ama
İyim çok teşekkür ederim. Bazen çok telax bazen karalar bağlıyorumSen nasılsın canım keyfin nasıl, ne yaptınız muayene konusunda
Ben tavuk döner hariç hamburger vejeteryan pizza vs yiyorum. Bir iki kez kola içmişliğimde var yapıyorum arada çılgınlıklarKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Bende yemiyorum dışarıdan artık benimde negatif toxo testim iki kedim olmasına rağmen. Hep çok dikkat ederim yeşilliği sirke ve karbonat ile yıkarım. Dışarıdan et kolay kolay yemem,yesemde not düşerim çok pişmiş olsun diye. Gerçi artık sadece balık oda evde kokusuna dayanamadığım içinKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Canım içine lezzet artırıcı et bulyon koymasalar hiçbir zararı yok aslında. Ama et bulyonun içinde monosodyum gulutemat var oda bebeğe şimdi zarar verebilir . Organları yeni yeni oluşuyorÇiğ köfte yememeli miyiz bu dönemde geçen yedim midem çok fena oldu kustum ne yediysem çıktıiki güne bi kesin bulantı oluyor zaten ama yedikten sonra epey kötüydüm sonrasında rahatladım
Haha afiyet olsun canım kola dışında yediklerin masum sayılır.Ben tavuk döner hariç hamburger vejeteryan pizza vs yiyorum. Bir iki kez kola içmişliğimde var yapıyorum arada çılgınlıklar
Aynen canım aynen sonrası pişmanlıkBende yemiyorum dışarıdan artık benimde negatif toxo testim iki kedim olmasına rağmen. Hep çok dikkat ederim yeşilliği sirke ve karbonat ile yıkarım. Dışarıdan et kolay kolay yemem,yesemde not düşerim çok pişmiş olsun diye. Gerçi artık sadece balık oda evde kokusuna dayanamadığım için
Siz doktorunuzun sözünü dinleyin toxo çok tehlikeli
Benim de toksoplazma negatif dışardan şimdiye kadar bı kere yedim o da iyi pişmişti onun dışında zaten canım bişey çekmiyor bulantılardanKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Canım ben medinova da özgür arisoya gidiyorum gitmeden önce çok araştırdım ben memnunum tavsiye ederimLivaya gittim İlk kamil kurt beğenmedim pek yarın medinovaya gidicem 10 ay önce kadın doğumda doğum yaptım doktorları iyiydi hem özel hem devlet devam ettim bunda da öyle yaparım diye düşünüyorum
Canım illa dışardan yemiycem dersen marketlerde donmuş tavuk dönerler var evde yap kendin içine siner kıyma al sebzeni al lahmacununu pideni kendin yap , sakınan göze çöp batar çok da sınırlama kendini bence ben 2 hafta önce çalışırken mecbur öğlenleri dışardan yiyordum mesela çok şükür bişey olmadıKızlar dışardan yemek yiyor musunuz? Benim tüp bebek doktorum da takip eden doktorumda prof. Toksoplazma geçirmediğim için etlere eldivenle çatalla dokunarak pişir. iyi pişmiş olsun dışarda salata yeme . Tüm yeşilliklerin salata malzemelerini sirkeli suda bekletiltikten sonra tüket felan dedi. Dışarda salata yiyemedigim için dürüm yemiyorum. Lahmacunla pideyide iyi pişer mi acaba diye bilmediğim için yemiyorum. Tavuk ve döneri de bir tarafı güzel pişiyor diğer kesilen yer ateş görmüyor diye yemiyorum. Kız ben ne yiycem dışarda?herkes ye iç nolacak diyor. O zaman ben niye prof takibe gidiyorum valla yemiyorum içmiyorum doktorun muayene parasını biriktiriyorum bir ay. Onu dinlemiyceksem niye gidiyorum . Ay ben napiyim kızlarkız siz napiyosunuuuuuzz
Hayır olsun inşallahZayen ben ocak annesi olacak gibi hissediyorum kendimi 7 şubat tahmini doğum ama kısmet sağlıkla gelsinlerde tek, dün rüyamda doğum yapıyodum bir oğlum oluyodu ama doğum çok kolay bi saat içinde oluyordu garip garip şeylerdi ah sağlıkla kucağımıza alalımda hayırlısıyla..
Haha ah bu rüyalar valla cinsiyet konusu çok konuşuldu bu ara evde falan o girdi sanırım rüyamam, sende çok açıktıysan yemeklerden dolayı danilo gelmiştirHayır olsun inşallahBende dün rüyamda Danilo Zanna yi gördüm ogretmenimmis sınıfta yanıma gelip kısık sesle ‘esim 10 gün önce doğum yaptı sen hamile old icin sadece sana söylüyorum ‘ dedi
ya bende o haftalarda düşünüyorum bebek alışverişini ama inanılmaz bir tekstil zammı bekleniyor ve şuan zara, hm, defacto baya indirimde bişeyler alsak mı?
Ben sabah 5 te uyanip 11-12 gibi kahvaltı yapıyorum suan iştah artışı pek yok ama hergün eşimle masterchef seyrediyoruz. İlk haftalar esim durup durup ‘bu adamda bosandi yaa tuhh ‘ deyip durdu. bende ikinci bebek durumu kurtarır belki deyip karisini doğurttum herhalHaha ah bu rüyalar valla cinsiyet konusu çok konuşuldu bu ara evde falan o girdi sanırım rüyamam, sende çok açıktıysan yemeklerden dolayı danilo gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?