- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 34
Ben olsam bir doktora daha gorunurdum içim rahat olsun diye. Cihazdan cihaza bile fark ediyor canımYa benimkinde hiç gözükmedi ama dr bende görememiş olabilirim dedi. Bu bi kıstas değil bende dedi ama iite korkuyorum yine de
O zaman bence bi ona git kafan daha çok net olur şimdiden kendini yiyip bitirmeYa düşündük aslında perinotolg baktım bursada başkabi dra daha gözükmek istiyorum. Drum genel olarak iyi
Hiç üzülmeden hemen bir perinatologa , sonra süper haberlerle bizeYa benimkinde hiç gözükmedi ama dr bende görememiş olabilirim dedi. Bu bi kıstas değil bende dedi ama iite korkuyorum yine de
Kesinlikle o kadar çok değişken var ki. Dış gebeliğimde karı koca klinik işleten bi yere gitmiştim biri dış gebelik derken diğeri normal gebelik diyordu. Yanımda tartışıyorlar düşünBen olsam bir doktora daha gorunurdum içim rahat olsun diye. Cihazdan cihaza bile fark ediyor canım
Çok gelcmis alolsunRiskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.
Riskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kız
Çok geçmiş olsun Allah normal bir gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah insan kahroluyor ama kendinizi yipratmamaya çalışın Allah sabır versinRiskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.
Ya cok korkunc bisey yasamistim bende gecen kış alman kurdu en korktugum hayvan kafemizden ciktim eve geciyirum yuruyerek esimle atismisiz soylene soylene ay 2 tane alman kurdu bi anda etrafimda donmeye baslamasin mi ama ben aklimi kacircam boyle belden asagisini hissetmiyodum sahibi peslerinden geliyomus uzaktan gordu galiba benim halimi bagiriyodu kopeklerine birinin adi Vegas hatta hala unutamiyomÇok çok geçmiş olsun canım
Ya ne saçmalık insanlar dışarı çıkamıyor köpekler rahat rahat geziyor.
Yanlış anlaşılmasın hayvan düşmanı değilim. Biz de evimizde köpek besliyoruz ama köpek dediğin şey sahipli olmalı zaten sokakta başıboş olmamalı. Bize de kışın kızlarımla gezerken köpek saldırdı ondan sonra anksiyete geçirdim bir ton terapi aldım. İnsan hayatı değersiz.
İnşallah canım uyuyamazsan da bebişe hazırlık diyelim artık
Canim ben dun girdim ilk idrarimi yeni yaomistim bebege bakti kalp atisina falan ama boyle olcum yapamam az sıkışta gel tekrar bakalim dedi belki sıkışık degilsen ondan gorememistirYa benimkinde hiç gözükmedi ama dr bende görememiş olabilirim dedi. Bu bi kıstas değil bende dedi ama iite korkuyorum yine de
Yeni yapıp girmiştim bi de benim dr tüp bebek dru . Gebelik takibi be kadar yapıyofur bilmiyorum. Belki ben göremedim cumartesi riskli gebelik uzmanıyla tekrar bakalım dedi.Canim ben dun girdim ilk idrarimi yeni yaomistim bebege bakti kalp atisina falan ama boyle olcum yapamam az sıkışta gel tekrar bakalim dedi belki sıkışık degilsen ondan gorememistir
Çok teşekkürler maalesef öyleÇok geçmiş olsun aşırı artmış yine grip ve covid
Canm içini rahat tut hayırlısıyla güzel haberler alacaksınYeni yapıp girmiştim bi de benim dr tüp bebek dru . Gebelik takibi be kadar yapıyofur bilmiyorum. Belki ben göremedim cumartesi riskli gebelik uzmanıyla tekrar bakalım dedi
Gönlünü ferah tut inşallah Dr dan kaynaklı Dr görmemiştir şimdiden sitres yapma kötü düşünme Allah'a siginYeni yapıp girmiştim bi de benim dr tüp bebek dru . Gebelik takibi be kadar yapıyofur bilmiyorum. Belki ben göremedim cumartesi riskli gebelik uzmanıyla tekrar bakalım dedi.
Teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz güzel haberler alalımCanm içini rahat tut hayırlısıyla güzel haberler alacaksın
Kuzum o zaman olcememis olma ihtimali cok yuksek ben 2 kere girdim ultrasona ikincide iyice sıkışıp girdim cok net gorundu her seyi kolayca olcumu yapti, sakin strese girme tamam mi hicbir problem yoktur icini ferah tut, baska bi doktora sıkışıp girebilirsin ultrasona eminim her sey olculurYeni yapıp girmiştim bi de benim dr tüp bebek dru . Gebelik takibi be kadar yapıyofur bilmiyorum. Belki ben göremedim cumartesi riskli gebelik uzmanıyla tekrar bakalım dedi.
Amin cnm allah büyüktürGönlünü ferah tut inşallah Dr dan kaynaklı Dr görmemiştir şimdiden sitres yapma kötü düşünme Allah'a sigin
İnşallah cnm ense normal çıktı aslında. benimde içim rahat allah ne verdiyse kabulümüz. Tüm bebelerimiz sağlıkla gelsin inşallahKuzum o zaman olcememis olma ihtimali cok yuksek ben 2 kere girdim ultrasona ikincide iyice sıkışıp girdim cok net gorundu her seyi kolayca olcumu yapti, sakin strese girme tamam mi hicbir problem yoktur icini ferah tut, baska bi doktora sıkışıp girebilirsin ultrasona eminim her sey olculur
Baktım da benim o değerim de değer yazıyor, sorayım bugün doktora bende şimdi pimpirik oldum.Kızlar bugün aile hekimliğinde yaptiedigim kan sonuclarim cikti anti toxoplasma İgM değerim poztifi çıktı terktat kan testi verdim belki hamilelikten önce vücudumda olabilirmiş bir daha bakalım dedi ve kedi pisliğiden ,iyice yıkanmamış sebze meyvelerden, çiğ et ve iyi pişmemiş etlerden, dışardaki yemeklerden bulasiyormus bebek için riskmis eğer değer yükselirse bebekten sıvı aliniyormus o inceleniyormus beyinsel fonksiyonlarında felan bakilacakmis bebeğin vs birsuru işlem ona göre antibiyotik baslanmaliymis aklınızda bulunsun ben herşeyi sirkede beklettigim halde oldu anlamadım belki hamilelikten öncedir inşallah öyledir o zaman sıkıntı olmuyormuş
Aynı ben. Bayılıyorum bildiğiniz uykudan halsizlikten. Pztesi günü markete gidip bişeyler alıp yemek yapayım dedim kaldı, dün markete gittim yemek kaldı bugün inşallah yemek yapıcamAy o kadar halsizim ki kafamı kaldıramıyorum gün içinde. Doktor normal diyor. İlk iki hamileliğimde hiç böyle değildi. Onlarda çok kustum ama yine de enerjiktim hiç böyle bir şey yaşamadım şaştım kaldım. Başım dönüyor sürekli koltuklardan koltuklara yatıyorumValla bu haldense kustuğum hamileliklerimi tercih ederim. Bu ne böyle iğrenç bir duygu. Çocuklarımla ilgilenemiyorum, parka çıkaramıyorum berbat bir şey.
Valla çok kötüymüş ya dünya etrafımda dönüyor resmen kafamı kaldırıncaAynı ben. Bayılıyorum bildiğiniz uykudan halsizlikten. Pztesi günü markete gidip bişeyler alıp yemek yapayım dedim kaldı, dün markete gittim yemek kaldı bugün inşallah yemek yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?