2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Babam benim için de başkadır. Annemle yeni yeni iyiyiz biz not:32 yaşındayım

balık olursa da çok ağlak olabilir
Ben balık olsun diye asılamamı ona göre yaptırmıştım. aile bağları kuvvetli fln yazıodu
Şükür oldu da. Henüz 2.5 yaşında olduğu için cok anlaşılmıyor nasıl bi burç ama hamileliğim güzel geçmişti. Sinirim vardı biraz ama hep pozitiftim. Bebekliği de cok güzel geçti, herkese Gülerdi şimdi koluna açana koşan bi çocuk oldu. Yabancılaması da olmadı hiç. Güzel bi hamilelik geçirebilmemiz ümidylennnnn

yengeç Burcu olarak alınganlıkta bir numara olduğum için çok şey etmedim

Zeka Burcu kova öyle düşün ay akrep de zor be
Yükselenim akrep burcum balık, ailem bile eşime sabır diliyor kova kadınları nasıl olur hiç bilmiyorum, %90 kız olacağını hissediyorum inşallah öyle olur. Çevremdeki herkes “kızın” diye bahsediyor bebeğimden daha erkek diyen çıkmadı

biz simdiden dusunmeye basladik ama elimizde kisitli isim var yurtdisinda sorun yasamamasi icin iki ulkeye uyumlu isim bakiyoruz, anlami guzel olsun diyoruz, icinde ğ-Ö-Ü harfleri olmasin diyoruz... derken cocuga henuz bi isim bulamadik
Cinsiyet belli olunca iyice odaklanacağız bu konuya biz de. Şimdi hiç açmıyoruz bu konuyu
Herkes aklındaki isimleri yazsın birbirimize fikir olur belki

Ay benim de öyle umarım öyle de olur . Kızlarımız olur ( oğlu oldu )

Annem bile bekarken olmayan çocuğuma hep kız şeyleri ördürmüş . Bu saatten sonra dönenin kaşığı kırılsın artık

Bizimkininde bir sürü elbisesi var, erkek bile olsa 1 yaşına kadar elbise giyecek mecbur hahkaja

Kızlar dağlık ocağına gittim

Gidecek arkadaşlar boşuna sıra almayın . Boşuna doktoru beklemişim direk hemşireye yönlendirdi

Boy kilo ölçümü yaptı . Folik kullanıp kullanmadığımı sordu . Be zaman ikili ne zaman üçlü test yaptırmam gerektiğini söyledi ve 21. Haftada reyonla iğnesi için gitmemi istedi

Bilginiz olsun sizin de

Çık teşekkür ederim
Amin inşaallah sağlıkla devam eder

Senin de normal değerler arasındaymış o zaman 11miş en düşük
Doktor gayet iyi demişti ama ne hormonu bilgim yok benim az önce sağlık ocağından aradılar 9 haftalık gebe görünüyorsunuz yarın aç şekilde 9 da gelin dediler mutlu oldum gebe denmesine ki bu ikinci yavrum rabbim korusun evlatlarımızı. En sevdiğimde idrar testi yapıp çift çizgi görmek hızımı alamayıp kaç tane yaptım

ben de 3 tane yaptım anca inandım
ilkinde ben de eşim de ciddi ciddi testin bozuk olduğunu düşünmüştük

Kızlar muayene oldum çok şükür iyiydi hareket filan ediyordu. Yalnız 2 cm miyom oluşmuş kanama yaparsa eğer korkma dedi zaten progesteron ilacı onu engeller dedi. Nerde çalışıyorsun dedi bende masa başı işim rahat dedim, olmaz o vücudu en çok yoran iş dedi 20 gün çalışmayacaksın diye rapor verdi. Oturmak miyomu tetiklermiş evde uzanacaksın yarım saat dolaşacaksın dedi oturmak yokmuş. Korkma dedi biz önlem alalım yeter ki dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…