- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Babam benim için de başkadır. Annemle yeni yeni iyiyiz bizben de babama aşık bi çocuktum annemle ilişkim liseden sonra kuvvetlendi hala babam çok başkadır benim için. şöyle söyleyeyim özel günlerde bana da hediye alırmış babam. anneme çiçek alsa bana da mecburen alırdı bozulurdum çünkü delilikeşim de annesine inanılmaz düşkün aralarındaki ilişki inanılmaz güzel benim hoşuma gidiyor. benim de çocuklarımla öyle güzel bir bağım olsun isterim.
Beraber ağlıyormuşum onunlabalık olursa da çok ağlak olabilir
Ben balık olsun diye asılamamı ona göre yaptırmıştım.balık olursa da çok ağlak olabilir
Yükselenim akrep burcum balık, ailem bile eşime sabır diliyoryengeç Burcu olarak alınganlıkta bir numara olduğum için çok şey etmedim
Zeka Burcu kova öyle düşünay akrep de zor be
Cinsiyet belli olunca iyice odaklanacağız bu konuya biz de. Şimdi hiç açmıyoruz bu konuyubiz simdiden dusunmeye basladik ama elimizde kisitli isim varyurtdisinda sorun yasamamasi icin iki ulkeye uyumlu isim bakiyoruz, anlami guzel olsun diyoruz, icinde ğ-Ö-Ü harfleri olmasin diyoruz... derken cocuga henuz bi isim bulamadik
Benim de burcum kova ve çok memnunum burcumdaneşim kova hatta tahmini doğum tarihi eşimin doğum günü. kova erkekleri zor oluyor valla ne yalan söyleyeyim
cok iyi olur isimizide kolaylastirirCinsiyet belli olunca iyice odaklanacağız bu konuya biz de. Şimdi hiç açmıyoruz bu konuyu
Herkes aklındaki isimleri yazsın birbirimize fikir olur belki
Ay benim de öyle umarım öyle de olur . Kızlarımız olur ( oğlu olduYükselenim akrep burcum balık, ailem bile eşime sabır diliyorkova kadınları nasıl olur hiç bilmiyorum, %90 kız olacağını hissediyorum inşallah öyle olur. Çevremdeki herkes “kızın” diye bahsediyor bebeğimden daha erkek diyen çıkmadı
ne güzel 32 yaşında 3 çocuk annesi olacaksınBabam benim için de başkadır. Annemle yeni yeni iyiyiz biznot:32 yaşındayım
Bizimkininde bir sürü elbisesi var, erkek bile olsa 1 yaşına kadar elbise giyecek mecbur hahkajaAy benim de öyle umarım öyle de olur . Kızlarımız olur ( oğlu oldu)
Annem bile bekarken olmayan çocuğuma hep kız şeyleri ördürmüş . Bu saatten sonra dönenin kaşığı kırılsın artık
Hahha yazık be oğullarımızaBizimkininde bir sürü elbisesi var, erkek bile olsa 1 yaşına kadar elbise giyecek mecbur hahkaja
15. 4 gibi çıktı benimKızlar bir de progesteron değerleriniz tahlilde ne çıkmıştı sizlerin?
9 çıkmış benim doktor az olduğunu söyledi. Aklında olanlar söyleyebilir mi?
15.75 miş şimdi baktım. 5.haftada yapılmıştı bir daha yapılmadıKızlar bir de progesteron değerleriniz tahlilde ne çıkmıştı sizlerin?
9 çıkmış benim doktor az olduğunu söyledi. Aklında olanlar söyleyebilir mi?
Senin de normal değerler arasındaymış o zaman 11miş en düşük15.75 miş şimdi baktım. 5.haftada yapılmıştı bir daha yapılmadı
Teşekkür ederim
Benim herhangi bir düşük ve hamilelik olmamıştı daha önce, tüp bebek merkezinde rutin olarak tüm hastalara kullandırıyorlardı sanırım, diğer doktora yönlendirirken 12. Haftaya kadar kullanmanızı tavsiye ediyoruz dediler. Bugün itibariyle bıraktım. Umarım bi sıkıntı yaşamadan devam eder hamileliğim
Doktor tüp bebekle hamile kaldın ama artık normal bir gebesin dedi dün. Bu çok rahatlattı beni
Gelişme olursa yazarım yine
Doktor gayet iyi demişti ama ne hormonu bilgim yok benimSenin de normal değerler arasındaymış o zaman 11miş en düşük
ben de 3 tane yaptım anca inandımDoktor gayet iyi demişti ama ne hormonu bilgim yok benimaz önce sağlık ocağından aradılar 9 haftalık gebe görünüyorsunuz yarın aç şekilde 9 da gelin dediler mutlu oldum gebe denmesine ki bu ikinci yavrum rabbim korusun evlatlarımızı. En sevdiğimde idrar testi yapıp çift çizgi görmek hızımı alamayıp kaç tane yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?