Rüyamda 9 martta doğuruyordum, ben yavaştan Mart annelerine geçeyim bari
Valla biz bile minik bişey gördük ultrasonda ama bilemicem, özellikle bacaklarına baktı çokErkek bebekler kendini gerçekten çok hızlı belli ediyor
ah canım benim ne güzel düşündünKız çocukları babaya sevdalı olurlar zaten bende senin kafadayimkız olursa dışlanmaya hazır olalım
18-22 Şubat gibi. Kova Burcu olmasın, ben 10 gün daha tutarım içimde diyordum ondan rüyama girdi heraldedoğum ne zaman gözüküyor peki senin
Cok saolasın darısı size inşMaşallah canımkaç haftalıksın şu an Ben de haftaya gideceğim. Kendi doktorum ikili test için başka bi doktora yönlendirdi. O da orda bulunacakmış o gün böyle mi oluyor acaba sen de nasıl oldu Bir de hem ultrasonla bakılıyor hem kan alınıyor sanırım değil mi?
Ay bende kova istiyorum18-22 Şubat gibi. Kova Burcu olmasın, ben 10 gün daha tutarım içimde diyordum ondan rüyama girdi heralde
Bazı aile hekimliği randevu ile benimkinde randevu yoktu boş oluyor zatenRandevu alıp mı gittin canım
Sende ilerde paylaşımlar yaparsın artıkben kız çocuklara aşığım ama benimki kız olursa sevgili kocamla ne yapacaklar bilmiyorum bu kıskançlıkla valla çocuğun geleceği için erkek olsa iyi olacak
beni detaylı ultrasonografide uzman bir doktora yönlendirdi bakalım güzel sonuçlar alırız biz de hayırlısıylaCok saolasın darısı size inş
11+ dayım. Ölçüm yaparken bebeğin boyunu, ayaklarını oynatıyordu , kısa çıktı 10+ Lı bi sey yazıyordu ekranda. Sonra uzattı ayaklarını 11+ ölçtü doktor. Ikıli test için 11+ olması şart ekranda.
Burnuna baktık burun kemiği önemli çünkü, bi de ense kalınlığı ölçtü. Son adet tarihi, doğum tarihi yazdı bi kağıda. Bı de bebekle ilgili ölçtüğü seylerı yazdı. Bir tüp de kan aldırdı laboratuardan. Bu kadardı. Kendi doktorum baktı başka doktora yönlendirmedi canım
2 tane kova arkadaşım var alınganlıklarından illallah ettim Allah başıma verecekAy bende kova istiyorumbalığa kaymasın istiyorum
ben de babama aşık bi çocuktum annemle ilişkim liseden sonra kuvvetlendi hala babam çok başkadır benim için. şöyle söyleyeyim özel günlerde bana da hediye alırmış babam. anneme çiçek alsa bana da mecburen alırdı bozulurdum çünkü delilikSende ilerde paylaşımlar yaparsın artıkbi tane vardı; arabada arka koltukta kız bebek ağlıyor; anne ön koltukta eşinin elini tutmuş gülüyor , altına da kudurrrrrr yazmış bayılıyorum böle şeylere.
Oğlum bana cok düşkün annem annem dio sürekli, hatta eşime bile bazen şaşırıp annem dio o derece
eşim kova hatta tahmini doğum tarihi eşimin doğum günü. kova erkekleri zor oluyor valla ne yalan söyleyeyimAy bende kova istiyorumbalığa kaymasın istiyorum
Allaaah lütfen babacim derse dayanamaz bence erirler hemenah canım benim ne güzel düşündün
ama öyle değil
eşim çok kıskanç çocuğun her şeyine karışacak burnunu sokacak diye dedim
ben de bir kova tanıdım melankolinin dibi, içine kapanık, kızar söylemez trip atar kendi kendine birşeyler yaşareşim kova hatta tahmini doğum tarihi eşimin doğum günü. kova erkekleri zor oluyor valla ne yalan söyleyeyim
Bizim de erkek olursa Ali, daha yeni evliyken öyle konuşmuştuk ama kız belirsizKız olursa Duru ama erkekte netlik yok hala
hahahah ben daha cok cocugumla bir olup eşimi kudurtmayı planlıyorum insSende ilerde paylaşımlar yaparsın artıkbi tane vardı; arabada arka koltukta kız bebek ağlıyor; anne ön koltukta eşinin elini tutmuş gülüyor , altına da kudurrrrrr yazmış bayılıyorum böle şeylere.
Oğlum bana cok düşkün annem annem dio sürekli, hatta eşime bile bazen şaşırıp annem dio o derece
2 tane kova arkadaşım var alınganlıklarından illallah ettim Allah başıma verecekakrep burcuna denk getirmeye çalıştım da olmadı sanki bütün her şey bitti de burç yorumuna başladım artık
Zeka Burcu ama ya ben istiyorum Bebemin kova olmasını ama balık da olabilir göreceğizzzeşim kova hatta tahmini doğum tarihi eşimin doğum günü. kova erkekleri zor oluyor valla ne yalan söyleyeyim
Benim ilk bebek, kız hissediyorum bakalım ne olacakSelam kızlar,
Annelerin hissettiği çıkarmış cinsiyette, ilk bebişi olanlar hissetmiş miydiniz cinsiyeti öğrenmeden önce
balık olursa da çok ağlak olabilirZeka Burcu ama ya ben istiyorum Bebemin kova olmasını ama balık da olabilir göreceğizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?