Melis ve Mete aklımızdaki isimlerNe olacak peki isim?
Şu an bunu düşünüyorum canımben de öyle tek derdim bebek arabası ama sanırım asla karar veremeyeceğim çok zor
doonayı birinde görmüştüm ama onunki belli bir aya kadar kullanılıyordu daha sonra başka alacaktı, ben büyüyene kadar tek bir araba kullanmak istiyorumnasıl bir şey seçmeliyiz ki
Ben hmile olduğumu bilmeden rüya görmüştüm orada kızım oluyordu içimden erkek geçiyor . Ne çıkacak ne olacak çok merak ediyorumSelam kızlar,
Annelerin hissettiği çıkarmış cinsiyette, ilk bebişi olanlar hissetmiş miydiniz cinsiyeti öğrenmeden önce
Çok güzellerMelis ve Mete aklımızdaki isimler
Aynen benimde erkek geçiyor içimden hayırlısı bakalımBen hmile olduğumu bilmeden rüya görmüştüm orada kızım oluyordu içimden erkek geçiyor . Ne çıkacak ne olacak çok merak ediyorum
İlk öğrediğimde hamileliğimi bakmıştık çok oldu ama ozaman27 ydşgalibaKızlar bir de progesteron değerleriniz tahlilde ne çıkmıştı sizlerin?
9 çıkmış benim doktor az olduğunu söyledi. Aklında olanlar söyleyebilir mi?
Yaa benim baya düşük en az 11 olmalıymış. İlaç yazdı doktor.İlk öğrediğimde hamileliğimi bakmıştık çok oldu ama ozaman27 ydşgaliba
E nabızda baktım ama göremedim ben. Belki de bakılmadı bana bilemşyorumYaa benim baya düşük en az 11 olmalıymış. İlaç yazdı doktor.
cok gecmis olsun canim bi sure yalniz araba kullanma istersen.. kiloyu hic takma kafaya ayni seyi dr um yillar once Turkiye deki tup bebek tedavimde yapmisti, su halimden yaklasik 15 kilo daha zayif olmama ragmen seni zayiflatmamiz lazim diye seker hastalarinin kullandigi ilaci yazdi extra streste cabasi. bu seneki tedavimde daha sisman olmama ragmen kilonun K si konusulmadi sonra baktim ki diger hastalar bende sisman ve sorunsuz hamile kalip sorunsuz doguruyorlar. simdi o ilaci yazsa icmem hepsi birer tecrube olarak kaliyor insana. gecen kontrole gittigimde zencisi olsun beyazi olsun 100-150 kilonun ustunde hamileler, ohhh dedim ben 85 ile zayif hamislerdenimBen de normalde çok alışkındım açlığa , ama bu dönem çok farklı oldum. Baya sürekli az az bişeyler atıştırıyorum. Evin her odasında açık çizi varnormalde hiç çikolata kaşıkladığımı bilmem geçen kaşıkladım bayılcak gibiydim. Ama çok şükür kilo almamışım, dr bana en büyük sorunumun kilo olduğunu söyledi. Ki bunu söylerken aktif kanamam vardı
Muhtemelen bakılmıştır ya standart tahlillerE nabızda baktım ama göremedim ben. Belki de bakılmadı bana bilemşyorum
Ay bakalım neler olacakAynen benimde erkek geçiyor içimden hayırlısı bakalım
Benimki ama 4-5 haftalıkkenki değer canım yakın zamanda bakılmadıYaa benim baya düşük en az 11 olmalıymış. İlaç yazdı doktor.
Anladım canım zatenn0-3 ay arası en az 11 olmalıymış. Çok fark etmiyor sanırım haftasıBenimki ama 4-5 haftalıkkenki değer canım yakın zamanda bakılmadı
pusetin koruyucusunu takariz sicacik evlerine gelirler minnoslarAyy kış bebişini hastaneden neyle çıkaracağız acaba? Astronot tulum mu gerekir minnoş minnoş 0-3 ayiçim kıpır kıpır oluyor düşününce. İnşallah sağlıkla çıkarırız da hastaneden.
İlaç verdiyse kullanırsın hiç sıkıntı kalmaz hayırlısıylaAnladım canım zatenn0-3 ay arası en az 11 olmalıymış. Çok fark etmiyor sanırım haftası
Sağ ol inşallahİlaç verdiyse kullanırsın hiç sıkıntı kalmaz hayırlısıyla
İlk bebeğimin ismi MelisMelis ve Mete aklımızdaki isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?