2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar açlığınız devam ediyor mu? Ben hala saat başı acıkıyorum gidince druma sorucam bu normal bi durum gibi durmuyor
Yemeyince elim ayağım titriyor. Hatta dün ne geldi başıma. Sabah evde yiyecek ekmek vs yoktu araba ile markete gideyim bişeyler alayım dedim. Giderken bi teyze durdurdu beni , ayağım sakat sağlık ocağına bırakır mısın dedi tabi dedim aldım teyzeyi arabaya. Sağlık ocağı da çok yakın yani 1-2 dk araba ile. Neyse ben gittim önüne teyzeye dedim geçmiş olsun felan küt gitmişim. Teyze gitmiş doktoru çağırmış doktor başımda uyandım kendime geldim. Sonra durumu anlattım hamileyim açtım vs. Doktor açlık şekerine muhakkak baktır dedi. Bu sabah da kalkar kalkmaz ağzıma bişey attım. Dikkat etmek lazım.

ay inanmıyorummm
ayy canım yola yalnız çıkma sen ya da arabaya binmeden önce tıka basa ye
çok geçmiş olsun

Aaa kız dikkat et çok aç bırakma kendini allah korumuş ya ckckck

tabiii evin önünde bayılsan napcak kadın kimi çağırcak

Bence o teyzenin varlığı seni başka sıkıntılardan kurtardı. Dikkat et kendine

İşte rahim açıklığı yaptığından düşük olabiliyomuşta 100 çeşitten doğru olana denk gelmemişimdir herlde
Bana doktorum hurmayı yasakladı canım, doğuma yakın yenildiğinde doğumu başlatmada yardımcı oluyomuş. Fazla yememeye rutininizde bulundurmamaya dikkat edin bir taneden bişeycik olmaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun.benim de düşük tansiyonum var hemen başım dönüyor gözlerim kararıyor çok aç kalınca dikkat etmek gerek normalde çok alışkınım açlığa ama durum değişti.

Geçmiş olsun.benim de düşük tansiyonum var hemen başım dönüyor gözlerim kararıyor çok aç kalınca dikkat etmek gerek normalde çok alışkınım açlığa ama durum değişti.
Ben de normalde çok alışkındım açlığa , ama bu dönem çok farklı oldum. Baya sürekli az az bişeyler atıştırıyorum. Evin her odasında açık çizi var normalde hiç çikolata kaşıkladığımı bilmem geçen kaşıkladım bayılcak gibiydim. Ama çok şükür kilo almamışım, dr bana en büyük sorunumun kilo olduğunu söyledi. Ki bunu söylerken aktif kanamam vardı

Olsun kuzum saglikla inşallah kucağına alacaksin bebeğini

Ben hurmalı,yulaflı musli yedim 10gün kadar her sabah ama minicik parçalar vardı içinde bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…