Yemeyince elim ayağım titriyor. Hatta dün ne geldi başıma. Sabah evde yiyecek ekmek vs yoktu araba ile markete gideyim bişeyler alayım dedim. Giderken bi teyze durdurdu beni , ayağım sakat sağlık ocağına bırakır mısın dedi tabi dedim aldım teyzeyi arabaya. Sağlık ocağı da çok yakın yani 1-2 dk araba ile. Neyse ben gittim önüne teyzeye dedim geçmiş olsun felan küt gitmişim. Teyze gitmiş doktoru çağırmış doktor başımda uyandım kendime geldim. Sonra durumu anlattım hamileyim açtım vs. Doktor açlık şekerine muhakkak baktır dedi. Bu sabah da kalkar kalkmaz ağzıma bişey attım. Dikkat etmek lazım.Kızlar açlığınız devam ediyor mu? Ben hala saat başı acıkıyorum gidince druma sorucam bu normal bi durum gibi durmuyor
ay inanmıyorummmYemeyince elim ayağım titriyor. Hatta dün ne geldi başıma. Sabah evde yiyecek ekmek vs yoktu araba ile markete gideyim bişeyler alayım dedim. Giderken bi teyze durdurdu beni , ayağım sakat sağlık ocağına bırakır mısın dedi tabi dedim aldım teyzeyi arabaya. Sağlık ocağı da çok yakın yani 1-2 dk araba ile. Neyse ben gittim önüne teyzeye dedim geçmiş olsun felan küt gitmişim. Teyze gitmiş doktoru çağırmış doktor başımda uyandım kendime geldim. Sonra durumu anlattım hamileyim açtım vs. Doktor açlık şekerine muhakkak baktır dedi. Bu sabah da kalkar kalkmaz ağzıma bişey attım. Dikkat etmek lazım.
Geçmiş olsun cnm inşallah bi sorun yoktur. Bende de hiç kasık ağrısı yok acaba büyümüyor mu diyorum olsa bi dert olmasa bi dertKasık agrisi bel agrisi vajinada batma gibi agri bakalim ne diycek ogleden sonra gidicem
Aaa kız dikkat et çok aç bırakma kendini allah korumuş ya ckckckYemeyince elim ayağım titriyor. Hatta dün ne geldi başıma. Sabah evde yiyecek ekmek vs yoktu araba ile markete gideyim bişeyler alayım dedim. Giderken bi teyze durdurdu beni , ayağım sakat sağlık ocağına bırakır mısın dedi tabi dedim aldım teyzeyi arabaya. Sağlık ocağı da çok yakın yani 1-2 dk araba ile. Neyse ben gittim önüne teyzeye dedim geçmiş olsun felan küt gitmişim. Teyze gitmiş doktoru çağırmış doktor başımda uyandım kendime geldim. Sonra durumu anlattım hamileyim açtım vs. Doktor açlık şekerine muhakkak baktır dedi. Bu sabah da kalkar kalkmaz ağzıma bişey attım. Dikkat etmek lazım.
tabiii evin önünde bayılsan napcak kadın kimi çağırcakTeyzenin de o kadar duasını aldım ki o dua korudu beni bence. Sonra teyzeye diyorum bekleyeyim seni yine eve bırakırım bana diyor yok kızım git o da korktu ya kıyamamsonra marketten karpuz çilek soda aldım soğuk soğuk of çok güzeldi
Bence o teyzenin varlığı seni başka sıkıntılardan kurtardı. Dikkat et kendineTeyzenin de o kadar duasını aldım ki o dua korudu beni bence. Sonra teyzeye diyorum bekleyeyim seni yine eve bırakırım bana diyor yok kızım git o da korktu ya kıyamamsonra marketten karpuz çilek soda aldım soğuk soğuk of çok güzeldi
Bana doktorum hurmayı yasakladı canım, doğuma yakın yenildiğinde doğumu başlatmada yardımcı oluyomuş. Fazla yememeye rutininizde bulundurmamaya dikkat edin bir taneden bişeycik olmaz diye düşünüyorumİşte rahim açıklığı yaptığından düşük olabiliyomuşta 100 çeşitten doğru olana denk gelmemişimdir herlde
Geçmiş olsun.benim de düşük tansiyonum var hemen başım dönüyor gözlerim kararıyor çok aç kalınca dikkat etmek gerek normalde çok alışkınım açlığa ama durum değişti.Yemeyince elim ayağım titriyor. Hatta dün ne geldi başıma. Sabah evde yiyecek ekmek vs yoktu araba ile markete gideyim bişeyler alayım dedim. Giderken bi teyze durdurdu beni , ayağım sakat sağlık ocağına bırakır mısın dedi tabi dedim aldım teyzeyi arabaya. Sağlık ocağı da çok yakın yani 1-2 dk araba ile. Neyse ben gittim önüne teyzeye dedim geçmiş olsun felan küt gitmişim. Teyze gitmiş doktoru çağırmış doktor başımda uyandım kendime geldim. Sonra durumu anlattım hamileyim açtım vs. Doktor açlık şekerine muhakkak baktır dedi. Bu sabah da kalkar kalkmaz ağzıma bişey attım. Dikkat etmek lazım.
Ben de normalde çok alışkındım açlığa , ama bu dönem çok farklı oldum. Baya sürekli az az bişeyler atıştırıyorum. Evin her odasında açık çizi varGeçmiş olsun.benim de düşük tansiyonum var hemen başım dönüyor gözlerim kararıyor çok aç kalınca dikkat etmek gerek normalde çok alışkınım açlığa ama durum değişti.
Evet canim bildirdimSelam kızlar
Özel hastaneye giden arkadaşlarım sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirdiniz mi ?
Olsun kuzum saglikla inşallah kucağına alacaksin bebeğiniKürtaj oldum yolk kesesi olması gerekenden büyükmüş Buda anomali olacağını ve kan sorunu bebeğe kan gitmiyormuş iğne olmam gerekiyor tekrar genetik yaptırdım kendime test yapıldı doktorum çok iyiydi belkide eski doktorum bunları söylese baştan önlem alabildim 2 günde 4 doktora gittim kimse sorunun ne olduğunu anlamamıştı elden biley gelmiyor
Evet canım dün bildirdim 8 haftamdaki kan testlerini orda yaptılar hattaSelam kızlar
Özel hastaneye giden arkadaşlarım sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirdiniz mi ?
Beni onlar aradı hemen tebrikler hamileymişsiniz diyeSelam kızlar
Ben hurmalı,yulaflı musli yedim 10gün kadar her sabah ama minicik parçalar vardı içinde bir sorun olmadıİştah ne zmn açılıcak acaba gerçi bu acıkmayla bi de iştah gelirse 180 kg olurum benbi de hurma yiyeniniz var mı hiç? Ben bi tane yedim ama sonra okudum ki ilk üç ay iyi değilmiş bi taneden bişi olmaz dimi
Randevu alıp o şekilde mi gittin canımEvet canim bildirdim
Randevu alıp mı gittin canımEvet canım dün bildirdim 8 haftamdaki kan testlerini orda yaptılar hatta
Hadi ya ben bildirmedim gitmedim hatta hiç son zamanlarda. Bildirmek mi gerekiyor kızlarBeni onlar aradı hemen tebrikler hamileymişsiniz diye
Gittim ordan sirami aldim girdim kuzum ebem bilgilerimi doldurdu kilomu boyumu olctu bilgilendirme yapti bidaha ne zaman gelmem gerektigini konustuk ciktimRandevu alıp o şekilde mi gittin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?