2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Mide rahatsızlığı olan kızlar, kızartmadan uzak durun. Günlerdir her yediğime dikkat ediyorum, bu gün ne bulduysam yedim kızartma, çikolata vs. Acilden yeni geldim, bebeğimi düşürüyorum sandım acıdan ağlaya ağlaya öleceğimi düşündüm gerçekten. Ben doğumda ne yapacağım acaba bebişi gördük iyiydi, ben 8+5 sanıyordum 9+1 dedi hareket etmeye bile başlamış. Berbat bir gün geçirdim, midelerinize iyi bakın, çok zor mide ağrısı.

öncelikle herkese merhaba bende Şubat annesiyim nasip olursa... bir önceki gebeliğim 12. Hafta kontrolünde altı hafta beş günlük olarak kalmıştı ... Şuan da da aynı korkuları yaşıyorum bir sonraki randevuyu iple çekiyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya inşallah Allah gönlüne göre versin

Bi sıkıntın yoktu diye biliyordum canım ya şaşırdım İnan kı. Cok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağ Salim doğurmayı nasip etsin inş

Aynen bende öyle. Dün resmen dua ettim allaha yalvardım karnım çok aç ama cnm hiç bişey istemiyo bari canım bi şey çeksinde keyifle yiyim diye
cok güldüm
Acıkınca elim ayağım tutmuyor, canım gidiyor sanki, bulantım da geçmedi tam zaten ama bi şeyler yedikçe DHA iyi hissediyorum. Ana öğünler az porsiyon , ara öğünler meyveli fln daha iyi geliyor artık bana. Canım istemese de zorluyorum kendimi işe yarıyor İnan. Hatta dün ekmek arası domates biber peynir fln iyi geldi tavsiye ederim

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de tüp bebekle hamile kaldım, trombofili paneli testiniz normal mi çıkmıştı ki oksaparı bıraktırdı? Benim pıhtılaşmam yok ama meyilliymişim, ben de bi umut bıraktırır diyorum belki amaa sanırım doğuma kadar kullanmak zorunda kalacağım

İştah ne zmn açılıcak acaba gerçi bu acıkmayla bi de iştah gelirse 180 kg olurum ben bi de hurma yiyeniniz var mı hiç? Ben bi tane yedim ama sonra okudum ki ilk üç ay iyi değilmiş bi taneden bişi olmaz dimi

Valla hamilelikten hamileliğe değişiyor o durum. Oğluma hamileyken ilk ay bile gece yemek yapıp yerdim. Şimdi bambaşka durum.
Hurma doğumu kolaylaştırıyormuşcanım. Ama hurma hangisi bilinmiyor çünkü hurma 100 çeşitmiş. Canın cektiyse ye birkaç tana bi şey olmaz o kadardan
İlk üç napıyormuş ki onu bilmiyorum.

İşte rahim açıklığı yaptığından düşük olabiliyomuşta 100 çeşitten doğru olana denk gelmemişimdir herlde

ben geçen gün yedim 3 tane hem de hepsi büyüktü baya fazla oldu yani. bence yenebilir ama tabi her şeyde olduğu gibi abartmadan ben bazen saldırıyorum malesef istediğim bir şeye

Kasık agrisi bel agrisi vajinada batma gibi agri bakalim ne diycek ogleden sonra gidicem
Aslında klasık hamilelik belirtileri gibi oluyor ama görünmekte fayda var. Hiç belli olmuyo bazen
İnş önemli bi şey yoktur boşa evham yapmıssındır
Benimde karın ve kaşık agrım var ama sebebi enfeksiyon muhtemelen. Bugün kontrolde sorarım sonra yazarım buraya bende

Ya ben de oyle dusundum ama sonra bi yaziyim ne diycek dedim yani kendi kendime evhamlanmaktansa en azindan icim rahat eder dedim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…