b vitaminini verirken henüz test bile yaptırmamıştım daha, bilmeden verdiYerinde olsam, kesinlikle seninle aynı hissederdim. Doktora olan güven bambaşka bi sey.. en ufak vitaminde bile şüphede kalınacaksa hiç gerek yok. Ya iki doktor takibinde ol bu doktoru da Bırakma ya da bunu kesin bı bırak
Surda herkes folik asit kullandı 400mcg. Sana b vitamini vermiş. Hadi b vitaminin eksik çıktı testlerde diyelim , onu zaten damardan fln yüklüyorlar direkt ki. Enerjin uymuyorsa doktorla vazgeç yol yakınken canım
nerden buluyorsunuz böyle doktorları ya bana da söyleyin ineğin tek olmasına kadar düşünmüşNe guzel ben ev yoğurdu bile yiyemiyorum. Doktor tek inekten ve sağlıklı inek sütünden olursa onu kaynat yoğurt yap ama toplama sütten veteriner kontrolü olmayan hayvanın sütünden uzak dur dedi. Çiğ ete dokunma , sebzeleri sirkeli suda beklet öyle ye dedi
Şaka mısın? Ben seni takip ediyorum, derhal bulantıların bitsin. Çok mutluyum ben böyle.Merhaba çilekeş analar. Bulantıları geri gelen var mı ya ne zmn geçiyor hani bitiyordu şaka mı bu
Tüp bebek doktorum. Çok temkinli hiçbir şeyi şansa bırakmaz . Elinden geldiğini yapar. Gerisi Allah'a kalmış dernerden buluyorsunuz böyle doktorları ya bana da söyleyin ineğin tek olmasına kadar düşünmüşbenimki olsa önüne çıkan ineği sağ iç der
Valla cnm ben bitiyor sanıyodum sanırım mekan değişikliğinden psikolojik olarak bulanmamıştı. Şimdi geri geldiler çıldırıcim üstelik sadece sabah olan bulantılar akşamda var artıkŞaka mısın? Ben seni takip ediyorum, derhal bulantıların bitsin. Çok mutluyum ben böyle.
galiba tam olarak 16. hafta itibariyle düzeliyormuşMerhaba çilekeş analar. Bulantıları geri gelen var mı ya ne zmn geçiyor hani bitiyordu şaka mı bu
psikoloji bu konuda çok önemli ben bazı mekanlardan tiksindim işyerinin mutfağına girince bulanmasa bile bulanıyor ve bu sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor öyle bi iğrenmek.Valla cnm ben bitiyor sanıyodum sanırım mekan değişikliğinden psikolojik olarak bulanmamıştı. Şimdi geri geldiler çıldırıcim üstelik sadece sabah olan bulantılar akşamda var artık
Ya bende bi gömleğim var ondan tiksindim görmek bile istemiyorum ablama söyledim çok saçma buldu ama tiksindim gerçekten değişik bi psikolojipsikoloji bu konuda çok önemli ben bazı mekanlardan tiksindim işyerinin mutfağına girince bulanmasa bile bulanıyor ve bu sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor öyle bi iğrenmek.
geçen gün birinin instagram storysinden tiksindim üstelik yemek yoktu
yemiycezzzzKızlar ya benim doktorum pastörize olmayan süt ürünlerini yasakladı. Düşük ve erken doğuma neden olurmuş. Gelelim herşey tamam ama dondurma yiyormusunuz? Hazirlarda yumurta var aciktakilwrde pastörize edilmemiş ne yapcaz biz
story den tiksinmen paylasan kisiyle alakali olabilirpsikoloji bu konuda çok önemli ben bazı mekanlardan tiksindim işyerinin mutfağına girince bulanmasa bile bulanıyor ve bu sonsuza dek sürecekmiş gibi geliyor öyle bi iğrenmek.
geçen gün birinin instagram storysinden tiksindim üstelik yemek yoktu
geri gelmesi normal canim 12-14. haftalardan sonra tamamen gidiyormus bizim hala zamanimiz var. umarim surekli bulanti yasayanlardan olmayizMerhaba çilekeş analar. Bulantıları geri gelen var mı ya ne zmn geçiyor hani bitiyordu şaka mı bu
Ohanes. Dönmüyorum ankarayaValla cnm ben bitiyor sanıyodum sanırım mekan değişikliğinden psikolojik olarak bulanmamıştı. Şimdi geri geldiler çıldırıcim üstelik sadece sabah olan bulantılar akşamda var artık
Cips yerken bunu okumam hiç iyi olmadıyemiycezzzzyazlari nerdeyse hergun dondurma yiyen ben bu yazin siftahini yapamadan sezonu kapattim. sebebi sut yumurta degil benim. hem hazir gida tuketmek istemedigim icin hemde sekerli urun oldugundan. saglikli olalim da bi sure birseylerden uzak durmamiz sorun olmaz canim.
afiyet olsun canimm kim ne istiyorsa yesin ben sInIrlayan doktorlardan degilimCips yerken bunu okumam hiç iyi olmadı
valla olabilir kurduğu cümlelerden tiksindim tövbe yarabbim aklıma mukayyet olstory den tiksinmen paylasan kisiyle alakali olabilir
Agshsgagsg türkiyede doğan her çocuk böyle kardeeeeş
Merhabalarrrr bu okuduklarimi okumam pek hos olmadingeri gelmesi normal canim 12-14. haftalardan sonra tamamen gidiyormus bizim hala zamanimiz var. umarim surekli bulanti yasayanlardan olmayiz
hamileligin kalan suresinde daha neler yasiycaz Allah bilir.. umarim 9.ayda hala kocalarimizi seviyo oluruzvalla olabilir kurduğu cümlelerden tiksindim tövbe yarabbim aklıma mukayyet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?